ako ne moze ovde posalji na pp da imam u svakom slucaju,svi iz okoline znaju majstore za venturi sisteme, a i meni je ovo prvi put da se srecem sa sekventom
Baci taj uredjaj dok ti nije napravio štetu. Neće ti to niko namestititi a ako i namesti koštaće te vše nego ugradnja novog.Zamenio sam lambdu juce, evo testiram potrosnju, nadam se da ce da bude ispod 10 :\ ako ne stelovanje je sledece, mada iskreno lepse radi sad i mirnije se ponasa u voznji, ako nista bar sam to resio![]()
Majstor ga je pogrešno podesio, obrnuto pokazuje. Kad upali sve lampice nema goriva...draganche napisao:bez zurbe, kad nadjes... A ima li neko neku teoriju sta je sa pokazivacem nivoa, sto vise prelazim pokazuje vise plina...a da ga bar stvarno ima vise onda bi cutao o tome
Ipak je sonda resila problem bez stelovanja, potrosnja plin za sad 8.5LDora napisao:Baci taj uredjaj dok ti nije napravio štetu. Neće ti to niko namestititi a ako i namesti koštaće te vše nego ugradnja novog.Zamenio sam lambdu juce, evo testiram potrosnju, nadam se da ce da bude ispod 10 :\ ako ne stelovanje je sledece, mada iskreno lepse radi sad i mirnije se ponasa u voznji, ako nista bar sam to resio![]()
Sondu si džaba menjao, sumnjam da je bila neispravna, ispravno je pokazivala lošu smešu a onda je "majstori" menjaju dok za par dana ne izbaci istu grešku...
draganche napisao:@ Dora za pokazivac, bio sam kod nekog majstora, on to promenio i opet isto, kaze ne moze drugacije. Smesa je problem koji me nervira, stelovali nekoliko majstora i niko mi nije resio a niko ni da kaze sta je kvar. Auto ide neko vreme lepo i onda opet pocne da trokira. Imam utisak da se stanje i pogorsava kroz kilometrazu, pocne pomalo pa sve vise i vise.
Ne želim da budem tvrdoglav il ida te uplatikam ali ostaće zapisano pogrešno a to me oduvek nerviralo...ivcha90 napisao:Ipak je sonda resila problem bez stelovanja, potrosnja plin za sad 8.5LDora napisao:Baci taj uredjaj dok ti nije napravio štetu. Neće ti to niko namestititi a ako i namesti koštaće te vše nego ugradnja novog.Zamenio sam lambdu juce, evo testiram potrosnju, nadam se da ce da bude ispod 10 :\ ako ne stelovanje je sledece, mada iskreno lepse radi sad i mirnije se ponasa u voznji, ako nista bar sam to resio![]()
Sondu si džaba menjao, sumnjam da je bila neispravna, ispravno je pokazivala lošu smešu a onda je "majstori" menjaju dok za par dana ne izbaci istu grešku...
Podnosi odlicno, samo gledaj da bude sekvent. Najisplativija varijanta je Stag komp, Tomaseto isparivac i Valtek dizne, na mojoj bivsoj 164 je radila godinama besprekorno. Kad se jednom podesi nema nikakvih problema, a iskusan majstor moze da podesi cas posla.Ognjen_HN napisao:Plinasi ajmo savjet: Za moju Alfu 2.0 8v mi treba info, kako podnosi plin taj motor , i ima li nekih problema sa plinom koji su cesti na ove motore, tipa da treba stalno da se nesto steluje i podesava itd, naravno u planu mi je sekvent plin, moze i predlog za neku marku uredjaja koja se pokazala bolja od ostalih?
+1 ja kod mene imam stag 3 koliko mi se cini 1,8 8 v motor funkcionise besprekorno za tri godine samo sam jednom isao na stelovanje (bila moja krivica nisam slusao) najbitnije je kod njega da ako skidas kleme prvo izvadi osigurac za plin oce vise puta ako skidas vracas a nevadis osigurac da se resetuje komp za plin i nikako podvlacim nikako nepali nekog na kablove ili tebe da pale posto oce komp da se s...e skroz, sve ostalo stelujes po tvojoj zelji ako hoces da smanjis potrosnju (i snagu) ili povecas.sErGiO napisao:Podnosi odlicno, samo gledaj da bude sekvent. Najisplativija varijanta je Stag komp, Tomaseto isparivac i Valtek dizne, na mojoj bivsoj 164 je radila godinama besprekorno. Kad se jednom podesi nema nikakvih problema, a iskusan majstor moze da podesi cas posla.Ognjen_HN napisao:Plinasi ajmo savjet: Za moju Alfu 2.0 8v mi treba info, kako podnosi plin taj motor , i ima li nekih problema sa plinom koji su cesti na ove motore, tipa da treba stalno da se nesto steluje i podesava itd, naravno u planu mi je sekvent plin, moze i predlog za neku marku uredjaja koja se pokazala bolja od ostalih?