Interesuje me takodje koliko je cena ugradnje sekvent plina za moju alfu i dal se ta investicija isplati.tj.koliko bi mi se povecala potrosnja u odnosu na benzin i smanjila vuca?
Ako ne prelazis bar 20.000 km godisnje ne isplati se sekvent uopstetarquini napisao:Hvala.
Interesuje me takodje koliko je cena ugradnje sekvent plina za moju alfu i dal se ta investicija isplati.tj.koliko bi mi se povecala potrosnja u odnosu na benzin i smanjila vuca?
Ko ti to kaze , malo si se zajebao u racunici on se ceo isplati za 20000km posle toga je sve duplo jeftinije u to budi siguranalfa&omega napisao:Ako ne prelazis bar 20.000 km godisnje ne isplati se sekvent uopstetarquini napisao:Hvala.
benzin..10.000 km * 10 lit/100km = 1000 lit * 120.10din = 120.100,00 dinalfaskorpion napisao:Ko ti to kaze , malo si se zajebao u racunici on se ceo isplati za 20000km posle toga je sve duplo jeftinije u to budi siguranalfa&omega napisao:Ako ne prelazis bar 20.000 km godisnje ne isplati se sekvent uopstetarquini napisao:Hvala.
bili vjerovao da je meni ljetos trosio manje plina nego benzina ...SCHUMACHER napisao:Da ne bude da pametujem jer se ne razumijem u TNG uredjaje,ali nesto gledam ovu Alfamenovu racunicu:
Ako auto trosi npr 10l benzina,zar ne bi trebalo da trosi barem 12-13l plina?
Barem je tako kod nekih sa sekventom koje ja znam.Trosi im 2-3l plina vise...