Poštovani kolega,dusanGT napisao:Poštovani kolega alfanatic,
uvek mi je drago kad razgovaramo o nekoj temi i ne bih se ni uključivao u razgovore o NFL, da nije bilo poruke u kojoj se pomalo čudiš "... zašto taj sport nije popularan ovde kod nas, a zanimljiviji je od ...",
Dakle - nije problem kad neko nešto hoće ili neće - problem je u ubeđivanju... Ako neko zaista misli da je nešto dobro i zanimljivo, neka uživa u tome, bez obzira na broj pristalica ili protivnika.
dusanGT napisao: Al' tu ne mogu da budem objektivan - nisam ni poznavalac, а ni simpatizer...
jasno je da nikom ne pada na pamet da posti zbog "Njutnovog zakona gravitacije" ili da klanja u slavu "Sile trenja", ali postoji ideja da se ateisti bolje organizuju. Nisam sklon ni tome...Sasha napisao:...Da li je neko video ateiste da propagiraju ateizam?
To i treba da budu lična i intimna osećanja, baš iz tog razloga me izuzetno iritira taj religizni bum koji kod nas traje poslednjih dvadesetak godina, a preneo se na sve društvene pore, sport pogotovo.Tzv. "verujući" ("iskreni" i ostali) su već odavno organizovani, ponekad i agresivni i skloni egzibicionizmu u ispoljavanju tih, po meni, veoma ličnih i intimnih osećanja, što je posebno izraženo na ovim prostorima.
Nisam ni ciljao na to kako ga drugi vide(btw mislim da nas predstavlja na pravi način), već je to bilo moje vidjenje i nešto što meni smeta.Nadam se da javnost na nekim drugim prostorima ne izvodi neke ozbiljne zaključke baš o svima nama, a na osnovu tih gestova...