Cestitke za Noleta!!!

Offtopic, kafenisanje, itd...
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Cestitke za Noleta!!!

Pet Jul 01, 2011 4:17 pm

Bravo Nole majstore cestitam ti na pobedi i prvom finalu Wimbldona i konacno prvi put u istoriji Srbija ce imati broja 1!!!!SRBIJA :arflag :kadr :kadr :amen:
Korisnikov avatar
alfaholic
Garaža: Alfa Romeo 146 ti '97. ex
Alfa Romeo 156 1.8 TS '05.
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 8:16 pm

Re: Cestitke za Noleta!!!

Pet Jul 01, 2011 4:29 pm

Nema Srbija sa tim veze... ;) Da je do Srbije, oni bi još trenirali u praznim bazenima...
On je momak za svaku pohvalu, nego još uvek je mlad pa ga sad svi nešto Srbataju i svojataju, kao naš Nole i tako to... :grin:
Jedino što nam stvarno osvetla obraz svaki put kad progovori na svim ti svetskim jezicima, bar neko vaspitan iz ove moralne i mentalne zabiti... :doh:

Ipak, pridružujem se... :wave:
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pet Jul 01, 2011 5:31 pm

Zasto se kad god se nesto lepo desi u ovoj zemlji pravi moralna drustvena i politicka debata jezim se toga!Iskreno sam cestitao coveku i ni na kraj pameti mi nisu pale zasluge njegovog uspeha i razna srbatanja i svojatanja!Jednostavna i prosta cestitka od obicnog coveka i nista vise!To sto sam napisao Srbija jbg,ne mogu da napisem Zimbabve
Korisnikov avatar
Vitjsa
Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS

Pridružio se: Pet Maj 06, 2011 10:54 pm

Pet Jul 01, 2011 5:43 pm

Svaka mu čast! A što se tiče njegovog predstavljanja, 90% naših PR menadžera i portparola treba da se stide kada god Nole uzme mikrofon u ruke.

Jeste da je poen osvojio Tsonga, ali bio je to dobar matrix poen :)

Slika

Ali svi znamo kako je bilo na kraju :)

Slika Slika
Korisnikov avatar
darko qv
Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015
Pridružio se: Pet Okt 30, 2009 10:06 am

Sub Jul 02, 2011 3:58 pm

I ja se pridruzujem cestitkama!
Svaka cast i sve najbolje!
Nole majstore!!! :medal: :medal: :medal:
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Korisnikov avatar
alfaholic

Sub Jul 02, 2011 10:21 pm

nelle napisao:To sto sam napisao Srbija jbg,ne mogu da napisem Zimbabve
Najbolje ništa... ;) Ne ljuti se, nisam ništa lično mislio, ali stvarno je malo previše toga, ovde na forumu je jako prijatno jer su teme nešto sasvim drugo, dosta nas bombarduju sa svih strana... :)
A i nisam ništa ružno rekao, prijatelj mi je bivši profesionalni teniser pa znam ceo istorijat treninga svih tih ljudi, odnosa društva i države prema njima, pa sada i ovo svojatanje kad god naprave neki napredak, prosto je previše za stomak.
Još jednom, NHF... :wave:
Korisnikov avatar
DogoArgentino
Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:43 am

Sub Jul 02, 2011 10:51 pm

Nole je uradio nesto sto je za svaki respekt, voleo ga neko ili ne... biti br 1. na svetu u bilo cemu zasluzuje samo pohvale...

I ako Srbija nije ulozila nista u njega, kao sto verovatno nikada i nece u bilo kog mladog sportistu, on na svakoj dodeli pehara izlazi u majici na kojoj pise ime nase drzave..

Ali to je neka druga prica... Pridruzujem se cestitkama, u njegovim godinama napraviti takav uspeh.... SVAKA CAST !!!!
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Slika
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 02, 2011 11:04 pm

To sto je uspeo da postane numero uno pored takvih igracina kakvi su RF i Nadal to je uspeh koji ne moze da se opise,malo je takvih sportista u svetu!!!Ubedjen sam da ce sutra to da potvrdi,ima da natovari Rafu kao tudj ugalj u svoju supu :kadr
Korisnikov avatar
alfaholic

Sub Jul 02, 2011 11:15 pm

To što mu piše na majici je prirodno i potpuno razumljivo, znam to iz ličnog iskustva, bio sam po belom svetu i tamo je uvek nekako prirodno nositi razne ćirilične natpise, iako ih niko verovatno nije razumeo, a ovde mi se gadi to potenciranje na silu.
Isto tako i sada nosim ARCS majicu, valjda je poenta biti svoj u gomili istih. :grin:
Sve to tamo negde, iako sam ja najmanji patriota koga možeš upoznati, ali eto... :)

Ja samo nisam za potenciranje nekih stvari kojima realno nije mesto na ovakvom mestu.
Ima ovde jedna tema sa veoma neprikladnim nazivom, pa eto niko nije odreagovao.

U svakom slučaju, ja Noleta poštujem kao sportistu i čoveka, kao što već rekoh, čovek je najbolji ambasador pre svega sebi i svojoj porodici, a svojoj zemlji samo minimalno-nažalost. Ne može hiljadu Noleta popraviti nas kao ljude i isprati nas od gomile izmeta kojim smo se namazali.
Da smo svi kao Nole, daleko bi nam bolja realnost bila...

Izvinjavam se na uzurpiranju teme, još jednom pridružujem se čestitkama. :wave:
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Sub Jul 02, 2011 11:23 pm

Momci moja je greska i ja se izvinjavam na ovoj temi svima,ponelo me je kad je pobedio pa sam mislio da podelim radost sa kolegama ali sam ocigledno pogresio temu za ovaj forum i klub jbg :banghead:
Korisnikov avatar
Jing_Ko
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 9:52 am

Ned Jul 03, 2011 9:41 pm

Sta ima kome da se izvinjavas nelle? Napisao si sta mislis, a ako se nekome ne svidja ne mora da cita, a i moze, moze da pise, ne pise, dubi na glavi...nek svako radi sta misli da treba sve dok ne ugrozava druge.

Bravo za Novaka Djokovica!!!

:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 03, 2011 9:48 pm

Znam ali ovo je forum o automobilima,pa sam stavio temu koja nema veze sa tim po zato,znao sam da ce da ga pocepa Nole :arflag
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Ned Jul 03, 2011 11:05 pm

Jeste auto klub ali je i ova soba "kafic" u kojem su ovakve teme skroz dobrodosle - pored toga, slucajno smo i srpski klub, a slucajno i taj Nole ima nekakve veze sa Srbijom! :D Predpostavljam da je Alfaholc-a verovatno potresla prica o Novakovom trnovitom putu ka zvezdama, pa je malo besan na "sistem". :D

Ja to gledam na malo drugaciji nacin, svaka cast njegovim roditeljima koji su sve zrtvovali i podredili zarad njegovog uspeha, a jos vecu cast bih ukazao njemu i njegovom karakteru koji ga je i izneo do samih zvezda. Drzava je takva kakva je, a snovi su ostvarljivi samo ako se zajednickim naporima radi na istom cilju.

Jos jednom i od mene, svaka mu cast za ovaj fantastican uspeh!
Korisnikov avatar
alfaholic

Pon Jul 04, 2011 12:31 am

Ma meni se samo malo, da izvinete 'ere od tog potenciranja plemenske pripadnosti, koje god da je, a sve vezano za čestitke stoji. :good:

Inače, moja je greška, zaboravih da je u ovom delu dozvoljeno sve i svašta, izvinjavam se... :hello:
Korisnikov avatar
dusanGT
Garaža: GT JTDm Q2
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 10:18 pm

Pon Jul 04, 2011 6:38 am

U vezi sa tom "plemenskom" pripadnošću...
Ne bi trebalo biti nešto naročito ponosan, a posebno se ne bi trebalo stideti, već tu pripadnost shvatati kao jednu... okolnost. Novakov uspeh čini tu okolnost malo prijatnijom...
Uzgred, Novak tu okolnost baš dosta naglašava i...? Pa ide uz njega i lepo mu stoji! Zašto...? E pa on je sjajan, a ni okolnost nije loša...
Alfa je stil... ostalo je status...
Korisnikov avatar
alfamen
Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 11:46 am

Pon Jul 04, 2011 12:41 pm

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
alfaholic

Pon Jul 04, 2011 1:29 pm

dusan147 napisao:U vezi sa tom "plemenskom" pripadnošću...
Ne bi trebalo biti nešto naročito ponosan, a posebno se ne bi trebalo stideti, već tu pripadnost shvatati kao jednu... okolnost. Novakov uspeh čini tu okolnost malo prijatnijom...
Uzgred, Novak tu okolnost baš dosta naglašava i...? Pa ide uz njega i lepo mu stoji! Zašto...? E pa on je sjajan, a ni okolnost nije loša...
Lepo rečeno, posebno prvi deo u kome je i poenta mog javljanja.
Samo bih dodao, razlike su lepe i potrebne, ali kao i sve, samo u pravoj meri.
To trendovsko potenciranje koje nas pritiska sa svih strana je neukusno, a Novakov uspeh je samo njegov, on nema veze sa Srbijom. Njegovo ponašanje je normalno zbog godine rođenja i okolnosti u kojima je rastao, a i pored toga on to radi ukusno, ako se uporedi sa Čavićem na primer. Zato i imamo razloga da te okolnosti doživljavamo prijatnim, samo bez preterivanja.
Sportisti, umetnici, naučnici, pa i turisti, najbolje predstavljaju svoju zemlju, a civilizovan način na koji to Novak radi, svima treba biti primer.

Izvinjavam se još jednom, ali kao pripadnik ovog plemena imam puno pravo i obavezu da ga kritikujem, kao i da ga branim, ali oba isključivo sa razlogom, zato nema potrebe da iko bude uvređen i povređen.
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 04, 2011 1:49 pm

Znaci 200000 ljudi ako ne i vise koji su juce izasli na ulice su preterali?Nije tu bilo samo obicnog sveta,bilo je tu i akademika,sportista,politicara i dosta elokventnih ljudi koje je lepo gledati dok se raduju zar ne?Mozda ja licno Noletov uspeh u neku ruku i dozivljavam kao svoj jer ja za razliku od njega ne idem po belom svetu i nemam priliku da predstavim svoju zemlju u najboljem svetlu a voleo bih!!U ova sumorna vremena se i treba radovati i treba biti srecan ne samo zbog Novaka nego i zbog samih sebe!!Sem toga druze ja ne mogu da pobegnem od svog nacionalnog identiteta,nisam francuz,spanac,amer,italijan(ali bih voleo ha ha)nego sam srbin razumes?Prosto kao samar!!!!Ljudi pijmo pevajmo radujmo se svemu lepom u zivotu jer on samo jedan!Znas sta kaze moja baba svako jutro?HVALA
Korisnikov avatar
alfaholic

Pon Jul 04, 2011 5:21 pm

Lepo je radovati se, gledao sam meč juče i jako se radovao zbog pobede, uvek navijam za Noleta. :)
Ali ono po ulicama u gradovima Srbije je kitch i primitivizam. :doh:
I 80 Miliona Nemaca je bilo za Hitlera, pa to ne znači da su bili u pravu. ;)

Nacionalni identitet je samo po sebi paradoks, zapravo to je jedno veliko ništa. Preporučujem toplo da pročitaš Nož Vuka Draškovića, ili bar pogledaš film, sviđa mi se jednostavan način na koji je pokazano uzvišenije gledanje na jedan oblik pripadnosti od onoga koje većina ima. :hello:

Identitet je isključivo lični, a zasnovan je na tebi, ili meni kao jedinki koja nosi određene, pa čak se može reći i jedinstvene odrednice po kojima svako od nas ima svoje mesto na ovoj planeti, a jednoga dana i šire. Nacionalni identitet je placebo i zavisi od onoga što nam se nametne od malena, to ne biramo sami po želji i afinitetima, nego nam nametnu podneblje u kome živimo, nametnu nam način na koji doživljavamo duhovno i sve ostale društvene norme.
Par pitanja: Zašto decu dok ništa ne znaju odmah gurati u neku od religija? Zašto ih ne pustiti da odluče sami kad stasaju za to? Šta bi bilo da ti neko sada kaže da je tvoj nacionalni identitet varka, neko te je zamenio u bolnici? :write:

I da se razumemo, to nisu nikakvi prirodni zakoni, na primer hrana koju jedemo zbog podneblja u kome smo, boja kože, ili telesna građa i mentalni sklop, već iskučivo društvene norme, prostije rečeno - ljudska izmišljotina u koju se trenutno veruje.
Samo da podsetim, u te izmišljotine spadalo je nekada i mnogoboštvo, verovanje u bika, kravu kao svetu životinju, vilenjake, ili u veštice. To se nesumnjivo menja, kao što će jednog dana Hrišćanstvo, ili Islam biti naiva, kao što su danas to Indijanski vračevi.

Ogradiću se, nisam protiv slavlja, ali sam protiv primitivizma. Ne govorim ovo iz stida, ali se sigurno stidim što živim i potičem iz ovakve zemlje, sa ovakvim narodom, čak i sebe ne izuzimam iz te sramotne gomile. Kad ja počnem rečenicu na pitanje ko sam ja, ne padne mi na pamet ništa o nacionalnom, već govorim o sebi dobro i loše, ono što me čini jedinkom. Zato nemam čega da se stidim, ne pripadam nikome, u opštini se ne izjašnjavam za religiju, nacionalnost, moram za državljanstvo, to sam obavezaan.
Takođe, ne želim nikoga da primoravam da misli kao ja, samo se javim kad osetim da se preteruje u nekim stvarima za koje smatram da nisu baš za svako mesto, jer imamo mi ovde i ljudi drugih nacija, kultura, povezuju nas ovde neke sasvim druge stvari, pa se oglasim kad mi nešto bode oči.
Ne kažem da nekome to smeta, kao i da je loše iskazivati ljubav prema domovini (?), samo da to bude sa ukusom i merom.

I složiću se u jednom sa tobom, radujmo se lepom i živimo život zdravo, a religijske, nacionalne i bilo koje druge podele što pre zaboravimo, to ovu civilizaciju vuče nazad.
:wave:
Korisnikov avatar
dusanGT

Pon Jul 04, 2011 6:09 pm

alfaholic napisao:... ali se sigurno stidim što živim i potičem iz ovakve zemlje, sa ovakvim narodom, čak i sebe ne izuzimam iz te sramotne gomile...
...Zato nemam čega da se stidim, ne pripadam nikome...
Izuzimajući moju nedoumicu da li ima ili nema stida, nameće se pitanje: nije li umesto stida (koji je poneki put sasvim legitimno osećanje) mnogo korisnije nešto poraditi na promeni situacije koja izaziva stid.
Na primer - mnogo je bolje ovde na forumu nekog edukovati, nego ismevati kako pojma nema o nečemu. Naravno, postoje granice u ovoj "naklonosti" prema neupućenima i neukima...
Pored toga - ako neko doživi veliku sreću, pa "pretera" sa proslavom, možda je najbolje da pokušamo da razumemo da je njegov način iskazivanja sreće najbolje što može da izrazi... Nismo svi jednako obrazovani, pismeni i civilizovani, ali smo svi ravnopravni u radovanju.
alfaholic napisao: ...jer imamo mi ovde i ljudi drugih nacija, kultura, povezuju nas ovde neke sasvim druge stvari, pa se oglasim kad mi nešto bode oči...
...Ne kažem da nekome to smeta, kao i da je loše iskazivati ljubav prema domovini (?), samo da to bude sa ukusom i merom.
Opet primer: kao što čoveku bez noge ne bi trebalo detaljno i sa uživanjem objašnjavati lepote trčanja ili đuskanja (to je pitanje dobrog ukusa), tako ni čovek bez noge ne bi trebalo da mrzi one koji imaju sve ekstremitete (to je pitanje prihvatanja realnosti)...
Na kraju - navijanje za "našeg" i radovanje njegovoj pobedi/uspehu je "prirodnije" nego objektivna kritička analiza "preteranog" radovanja.
Mene recimo čudi što u NS nije bilo baš nimalo pucnjave (u novogodišnjem stilu), a ja već bio zaleg'o ispod prozora :).
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 04, 2011 6:37 pm

Ovo je upravo ono sto sam napomenuo na pocetku teme,od jedne obicne cestitke pravi se nepotrebna polemika,neznam kako si ti procenio i na osnovu cega da ja nisam procitao Noz ili gledao film?Kroz tvoje pisanje se vidi da si nacitan i inteligentan covek ali pokazujes i losu stranu toga jer potcenjujes nekoga koga apsolutno ne poznajes a to nije bas lepo i koliko mogu da procitam izmedju redova smatras moju cestitku primitivnom!Ok nije frka,svako ima pravo na svoje misljenje ali totalno si pogresio druze,ziveo sam kao mali u Libiji 2 god i isao sa muslimanima u skolu i pripadnicima ostalih plemena tamo plus je bilo i par engleza!I dan danas imam prijatelje tamo tako da sam ja totalno pogresna osoba za tvoj bes i nemir!Idi u Nemacku i pitaj ih jel su ponosni sto su nemci iako je Hitler bio to sto jeste,mislim da ce ti 99 posto njih reci da zar ne?Mislim da nebi trebalo da se stidis sto si Srbin to je greska iako nas prati mracna proslost jednom to mora da prestane,to neko mora da okrene a zasto to nebi bili ti ja nase kolege ili neko deseti?Zasto doveka da nas etiketiraju na najruzniji nacin jer boze moj toliko ratova je bilo i u svako smo bili zbog tamo nekih BAMBUSA i TUTUBANA koji su resili da se igraju rata!!Zbog njih da se stidim da kazem ko sam?Necu pa makar jos 1000 godina a takodje necu biti ni primitivan!Bicu sasvim normalan,i posle svega sto se desilo juce na Wimbldonu jos draze mi je sto mogu da kazem da sam iz zemlje SAMPIONA! :drink
Korisnikov avatar
alfaholic

Pon Jul 04, 2011 6:52 pm

Stidim se zbog toga što živim u ovakvoj zemlji, a ne stidim se zbog sebe samog, to je trebalo značiti ona rečenica.

Nikome se ne podsmevam, naprotiv, iskazujem samo svoje mišljenje. Šta više, koliko god mogu učestvujem u popravljanju imidža ove obrukane zemlje, prvo svojim umetničkim radom u celom svetu, gde sam govorio o našem pismu, fonetici, hrani i drugim lepim stvarima, pored toga bio veoma profesionalno cenjen, svakome sam objašnjavao gde sam rođen, šta se to može od nas naučiti, ili nas naučiti, a onda i ovde, gde se trudim da argumentujem ono što govorim.

Ne mogu da verujem koliko Vas ostrašćenih se javlja, kao da je sredina devedesetih pa se svako ko kritički govori o ovoj zemlji odmah kači na Terazijama kanapom za vrat.

Ne želim da ulazim u to je li lepo ono na ulicama, ili ne, to je individualno, ali takođe je deo moje individualnosti da se povodom toga osećam posramljenim. To je moje mišljenje i ne kažem da trebaju svi tako, zato sam ja u manjini, kao što bih u nekom drugom delu sveta bio u većini.

Ja ne vređam nikoga, pa ne vidim razlog da iko bude uvređen. Kad govoriš o trudu da nam bude bolje, pa zašto onda tako destruktivno komentarišeš, zar ne možemo imati suprotne poglede, a opet civilizovano diskutovati?iti, ili nas naučiti, a onda i ovde, gde se trudim da argumentujem ono što govorim.

Ne mogu da verujem koliko Vas ostrašćenih se javlja, kao da je sredina devedesetih pa se svako ko kritički govori o ovoj zemlji odmah kači na Terazijama kanapom za vrat.

Ne želim da ulazim u to je li lepo ono na ulicama, ili ne, to je individualno, ali takođe je deo moje individualnosti da se povodom toga osećam posramljenim. To je moje mišljenje i ne kažem da trebaju svi tako, zato sam ja u manjini, kao što bih u nekom drugom delu sveta bio u većini.

Ja ne vređam nikoga, pa ne vidim razlog da iko bude uvređen. Kad govoriš o trudu da nam bude bolje, pa zašto onda tako destruktivno komentarišeš, zar ne možemo imati suprotne poglede, a opet civilizovano diskutovati?

Čitanje između redova je veoma subjektivna disciplina i ne mogu biti odgovoran za to kako će nešto na vašem monitoru zaizgledati tu između.
Ali, uveravam da nemam neke loše namere, ili da želim sebe postaviti iznad nekoga, ja upravo o toj jednakosti govorim.

Mene ne bi bilo sramota da mi neko na nešto ukaže, ne bi mi bilo pravo, ali to je u svakom slučaju konstruktivno.
Da li je loše što želim da ukažem na neke stvari gde svi možemo biti bolji?
Korisnikov avatar
dusanGT

Pon Jul 04, 2011 7:15 pm

Meni mnogo više smeta prisustvo jednog kontroverznog biznismena, vlasnika jednog kontroverznog fakulteta i jednog isfoliranog glumca, a sve na žurci u Londonu povodom osvajanja Wimbldona... U odnosu na te slike - običan narod i njegov smisao za iskazivanje radosti nije problem.
Korisnikov avatar
alfaholic

Pon Jul 04, 2011 8:28 pm

Naravno... Mnogo toga smeta ovde, ali trenutno se zakačismo za pomodarsko Srbovanje, ipak treba krenuti odnekud... :wave:

Da ne tupim više, pre svega ponoviću opet da mi između redova ne piše ništa, nego samo u njima i tu kažem opet da nikoga ne želim da uvredim i nikoga da omalovažavam, samo pokušavam da kažem svoje mišljenje. :hello:

Ako ima neko ko deli mišljenje da je ovo što ide LIVE na TV primitivizam, možemo da nastavimo da pričamo o svemu, ja sam uvek za konstruktivne priče, ali ako sam jedini koji misli ovako ja se povlačim kao jedina budala koja talasa, naravno neću se ljutiti. :)
Ka
Kaligula
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 04, 2011 8:53 pm

Definitivno zavrsavam sa ovom temom jer ovo vec pocinje mene da predstavlja u nekom jako losem kontekstu a ja to ne zelim jer prosto nisam takav,kaze se: ne sudi o knjizi po koricama!!Opet se svim kolegama IZVINJAVAM JAVNO ako sam nekog uvredio povredio ismejao i slicno!!!Verujte da mi nije bila namera,znam ko sam i znam sta sam i ne moram nikom da se pravdam ali jednostavno ovo je izgubilo sportski karakter,da od jedne najobicnije cestitke tolika rasprava i debata,prosto mi je neverovatno!!Jos cu na kraju da ispadnem retardiran i nenormalan sto sam cestitao Noletu i napisao SRBIJA,ovo jos nisam doziveo majke mi!!!Alfaholic tebi se izvinjavam posebno ako sam uvredio tvoju licnost i inteligenciju i tvoje znanje i iskustvo,ovde si mnogo duze od mene i veruj mi da to stvarno postujem ali takodje ne zelim da me ovde kolege shvate kao primitivnog a pogotovo ne ostrascenog nacionalistu!Jbg dodjem :beer: za ceo klub

Povratak na “Cafeteria da Romeo”