Najveći biser što se tiče auta je moj šef je kupio golfa II pre godinu i po dana i juče mi kaže da ga još ni jednom od tad nije oprao, samo ga jednom usisao unutra. Šta reći.
Pa znaš da G2 ne mora da se održava, čak ni da se pere.cirko83 napisao: Najveći biser što se tiče auta je moj šef je kupio golfa II pre godinu i po dana i juče mi kaže da ga još ni jednom od tad nije oprao, samo ga jednom usisao unutra. Šta reći.
sa ovom recenicom pokazujes da si pravi Alfistasrlealfa napisao:Mene jeste zadesila nevolja sa mojom Alfom čim sam je kupio,ali ne mrzim nju nego indijanca koji je vozio pre mene.
pa svakako kad vidiš da nešto oko čega si se trudio,nervirao jurio svuda i grizao da središ konačno počne da dobija svoj kraj kakav želiš onda je to brate neopisiv osećaj.Iskreno uživam vozeći ovaj autoTheWickerMan napisao:sa ovom recenicom pokazujes da si pravi Alfistasrlealfa napisao:Mene jeste zadesila nevolja sa mojom Alfom čim sam je kupio,ali ne mrzim nju nego indijanca koji je vozio pre mene.kad,i posle svih sranja koja su ti se desila zbog prethodnih vlasnika,ti znas da ces uzivati u svom automobilu,pokazujes da si spoznao prave vrednosti
![]()
![]()
i ja takodje imam slicnih problema,zbog majmuna koji su unakazili sve sto je moglo da se unisti u jednom autu,alivsam cvrsto resio da ne odustajem i da istrajem do kraja
i na sve zaboravim kad stisnem gas do kraja a kez na licu se sam pojavi i ne nestaje dugo sa lica. to je i poenta zivota,zar ne?
E ovo je suština u jednoj rečenicisrlealfa napisao:Mene jeste zadesila nevolja sa mojom Alfom čim sam je kupio,ali ne mrzim nju nego indijanca koji je vozio pre mene.
U vezi novog Punta cicica koji radi na tehničkom pregledu povezo ga ja do grada kad sam obavio nešto i sad pita šta kako koliko para u vezi moje alfe i kaze "mogao si da dodas jos malo i kupis novog punta, i šta bi vozio? Ti novi puntići nemogu prvu godinu da ostanu čitavi, na prvom tehničkom im ne valjaju kočnice, a ti zato imaš AUTO"Dottore napisao:Najveci argument je kad znas da ti je lepo kad vozis Alfu.Desi mi se ponekad da se zapitam da li je vredelo toliko ulagati u 147 ili da sam kupio novi punto,i kad je provozam shvatim da je itekako vredelo![]()