Nadamo se da Novak nije ozbiljnije povređen

Kad vec pominjemo fudbalere,preporucujem svima da pogledaju Montevideo-Bog te video.Predobar film.Mislim da bi oni nasi manekeni(reprezentativci) mogli da pogledaju film takodje i da malo stisnu redove.nelle napisao:Čestitke za naše ZLATNE odbojkaše!!!Još jedan znak da ima nade za srpski kolektivni sportsem fudbala
![]()
Bravo momci svaka čast
Nekako mi film izgleda kao prepisivanje "od svih po malo" - mnoga "opšta mesta" bi mogla da se nađu u...darko qv napisao:...preporucujem svima da pogledaju Montevideo...
Drago mi je sto sam radio i sto nisam gledao utakmicu,a gol koji je primljen...........presmijesno.dusan147 napisao:SLO 1:0 SER
Zašto nisam iznenađen?
U sportovima gde je teren veliki (fudbal, rukomet, pa sad i basket...) i gde utakmica traje relativno dugo - mi nemamo šanse - takva su vremena - neće ljudi da ulože napor...
Ovde si ubo pravu suštinu priče. Čini mi se da nekako fudbaleri manje od svih sportista, a u velikoj većini i kao ličnosti, zaslužuju takav novac i medijsku pažnju, ovde ali i širom sveta.nelle napisao:Jako opširna tema,mrzi me da pišem i zamaram ruku zbog majmuna koji primaju 50000 evrića nedeljno i boli ih djoka za sve,a meni se poremete svi ZDRAVSTVENI PARAMETRI ORGANIZMA dok ih gledam