Nadamo se da Novak nije ozbiljnije povređen

Kad vec pominjemo fudbalere,preporucujem svima da pogledaju Montevideo-Bog te video.Predobar film.Mislim da bi oni nasi manekeni(reprezentativci) mogli da pogledaju film takodje i da malo stisnu redove.nelle napisao:Čestitke za naše ZLATNE odbojkaše!!!Još jedan znak da ima nade za srpski kolektivni sportsem fudbala

Bravo momci svaka čast

Nekako mi film izgleda kao prepisivanje "od svih po malo" - mnoga "opšta mesta" bi mogla da se nađu u...darko qv napisao:...preporucujem svima da pogledaju Montevideo...

Sto se mene tice nek se nose u quac!!!
 Sto se mene tice nek se nose u quac!!! U ovako vaznoj utakmici da sviraju penal za ovakav prekrsaj...to necemo dozivjeti. Nekada su nas sudije vise cijenile, sada se vec vidi razlika.
 U ovako vaznoj utakmici da sviraju penal za ovakav prekrsaj...to necemo dozivjeti. Nekada su nas sudije vise cijenile, sada se vec vidi razlika.
Drago mi je sto sam radio i sto nisam gledao utakmicu,a gol koji je primljen...........presmijesno.dusan147 napisao:SLO 1:0 SER
Zašto nisam iznenađen?
U sportovima gde je teren veliki (fudbal, rukomet, pa sad i basket...) i gde utakmica traje relativno dugo - mi nemamo šanse - takva su vremena - neće ljudi da ulože napor...

, sredinu pola ali ti da pocinjes odlucujucu utakmicu tako kako si poceo i pritom vodis samo dva klasicna napadaca od kojih jedan dupetom prima loptu, nemam reci.
 , sredinu pola ali ti da pocinjes odlucujucu utakmicu tako kako si poceo i pritom vodis samo dva klasicna napadaca od kojih jedan dupetom prima loptu, nemam reci. 

da ih ne pominjem sad,nisam siguran ni kako se pišu njihova imena
 da ih ne pominjem sad,nisam siguran ni kako se pišu njihova imena  

Ovde si ubo pravu suštinu priče. Čini mi se da nekako fudbaleri manje od svih sportista, a u velikoj većini i kao ličnosti, zaslužuju takav novac i medijsku pažnju, ovde ali i širom sveta.nelle napisao:Jako opširna tema,mrzi me da pišem i zamaram ruku zbog majmuna koji primaju 50000 evrića nedeljno i boli ih djoka za sve,a meni se poremete svi ZDRAVSTVENI PARAMETRI ORGANIZMA dok ih gledam

Noletu će biti izuzetno teško da odbrani tolike poene ali ako neko može to da uradi onda je to on
 Noletu će biti izuzetno teško da odbrani tolike poene ali ako neko može to da uradi onda je to on  
  i naravno jedva čekam olimpijske igre
 i naravno jedva čekam olimpijske igre