Sto bi rekli, evo jedan lajk od menejugi156 napisao:znam za ovu pricu od pre par godina...prvo je 156 bila poslednja Alfina sansa...pa su je naterali da napravi 159, koja je veca i skuplja, ali ne i bolja Alfa od 156. Alfa 156 GTA sa Busso V6 motorom je pravi odraz onoga sto Alfa Romeo treba da pruzi svojim kupcima. Ne treba nam opelov 2.2 benzinac kad imamo svoje TS motore. koga je briga sta drugi misle o odrzavanju motora sa 8 svecica, ako im to smeta, neka ih vozi neki pametni auto, ja cu uvek izabrati da vozim Alfu umesto da budem vozen. Ne treba mi toboznja pouzdanost VW-a kada znam da je moj kum bacio kucu i imanje na golf 4, pa je kupio golf 5 jer je mislio da je 4 losa serija i sada vozi mazdu 3 pa opet nije srecan. neki ljudi nikada ne nauce. jedini auto koji mu je nabacio osmeh na lice je bila moja 156 kada je provozao samo jedno vece po gradu. to nece moci da nam donese niko. propao je Packard, nestao je Bugatti onakav kakvim su ga voleli, i mi cemo nestati bude li nas vodio hans ili john. mislim da je sergiao upravo taj john hans. verovatno mu je zenu ili cerku pokupio neko u Alfi![]()
![]()