Naravno, Novi Sad u sred Modene

Put ka Maranelu, svašta se može sresti, žao mi je što nisam uslikao jednog masera 3500 cabria ali jednostavno je nemoguće uhvati sve. Na svakih 5 minuta iz neke ulice izleti po jedan brutalan oldtimer, fantazija.

Imam još puno slika iz muzeja ali me jako mrzi da ih kačim. Generalno sam malo razočaran postavkom, nema 250 gto, nema 288 gto, californie spider i još mnogo interesantnih modela. Tu je Dino, 599 fxx, f40, f50, enzo, 458 Italija i td. ali mi ferrarijev muzej nije ni blizu onom u Areseu, Alfa je ipak i mama i tata

Ovo sam uslikao ispred muzeja

I onda je usledio šlag na tortu za taj dan, vozio sam f430

Na kraju mi je Italijan koji je bio pored mene za vreme vožnje i govorio mi kuda da vozim rekao "Good driving"

Imam i snimak(iz kabine) od nekih 10 minuta ali je težak preko 250mb i za upload mi treba 5 dana. Ako neko zna kako da ga kompresujem neka kaže.
Inače mogao sam da biram šta da vozim, nova californija, f430 f1 scuderia, f430 f1 spider, f458 Italia ali su oni bili dosta skuplji.
Tek po završetku vožnje sam pogledao papir koji potpisuješ pre vožnje i na kome piše koliko bi morao da platim za puknutu gumu, iskrivljenu felnu, a koliko za malo ozbiljniju havariju.....eto