Alfa Centenary - velika proslava 100 godina od osnivanja AR

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Alfa Centenary - velika proslava 100 godina od osnivanja AR

Uto Okt 06, 2009 4:16 pm

Prilažem mail koji sam dobio od ljudi iz organizacije proslave stogodišnjice našeg omiljenog brenda :D
Mislim da je pravo vreme da krenemo sa diskusijom, predlozima i svemu što vam padne na pamet u vezi proslave. Ovaj mail je tu da vam malo zagolica maštu, a o detaljima ću vas obaveštavati blagovremeno ;)

Dear Alfista,

First of all, I would like to inform you that the work on the creation of the ALFISTI WORLD CLUB and on the festivities for the centenary is progressing daily. Since the 24th of June we have made the most of every single day that has gone by in order to develop our projects.

Alfa Romeo has already decided on when the centenary will be celebrated (23rd, 24th, 25th, and 26th of June, 2010), where (Milano, Monza, Arese, Balocco), the various activities (motorcades, driving courses, exhibitions, stands,workshops, music, shows, motorcades in the city centre, entertainment for the local people …). The aim is to transform Milan into the global epicentre of our beloved brand so that we can all celebrate a very important anniversary for 100 hours non-stop!

Please don’t hesitate to contact me for any information you may need. I’m afraid a programme won’t be ready until October. Please understand that to put together an event like this takes a lot of time and effort. I’m asking you to be patient!

Warm regards,

Giulia
Alfisti World Club

Ako želite da pristupite forumu Alfisti World Club, posetite sledeću adresu
http://www.alfisti.com
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Re: Alfa Centenary - velika proslava 100 godina od osnivanja AR

Uto Okt 06, 2009 5:23 pm

:yahoo: ovo sam cekao, najzad!!! :arflag
Korisnikov avatar
ana156
Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 9:57 am

Uto Okt 06, 2009 5:53 pm

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :arflag :arflag :arflag :arflag

Ovako, ranije je postojala ideja da nam oko organizacije ovim povodom, pomogne Zeka sa svojom turističkom agencijom... mislim da čim dobijemo program dešavanja, treba da počenemo sa razradom organizacije. Vreme se jako lako izvuče.
Ja sam na ovu temu razgovarala sa Giorgo Andriani-em, na skupu u Kragujevcu. Giorgio nam je ponudio svesrdnu pomoć u ovom pravcu, i pomoć oko viza ukoliko naša zemlja ne reši to famozno pitanje do tada.

Pošto je ovo pristiglo pismo na engleskom jeziku, a verovatno će biti i sva ostala korespondencija s obzirom na internacionalni karakter, stavljam se na raspolaganje za pomoć. U prilog tome, pokušaću večeras, a najkasnije sutra pre podne da prevedem tekst koji je Sasha postovao.

Ako ništa drugo, treba da počnemo sa štednjom novca ;)
TRUE to YOU TS
Korisnikov avatar
Blade
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:14 am

Uto Okt 06, 2009 6:19 pm

Ekstra :love: sada samo da se ovo dobro isplanira i da se skuplja kinta.
A ja se nadam da ce mi se uklopiti sve jer bih voleo da idem, takodje koliko bi trebalo finansija orjentaciono za ovu varijantu da li neko ima pretstavu.
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Korisnikov avatar
ana156
Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 9:57 am

Uto Okt 06, 2009 6:36 pm

Sasha napisao: Dear Alfista,

First of all, I would like to inform you that the work on the creation of the ALFISTI WORLD CLUB and on the festivities for the centenary is progressing daily. Since the 24th of June we have made the most of every single day that has gone by in order to develop our projects.

Alfa Romeo has already decided on when the centenary will be celebrated (23rd, 24th, 25th, and 26th of June, 2010), where (Milano, Monza, Arese, Balocco), the various activities (motorcades, driving courses, exhibitions, stands,workshops, music, shows, motorcades in the city centre, entertainment for the local people …). The aim is to transform Milan into the global epicentre of our beloved brand so that we can all celebrate a very important anniversary for 100 hours non-stop!

Please don’t hesitate to contact me for any information you may need. I’m afraid a programme won’t be ready until October. Please understand that to put together an event like this takes a lot of time and effort. I’m asking you to be patient!

Warm regards,

Giulia
Alfisti World Club
PREVOD
Dragi Alfisti,

Kao prvo, želela bih da vas informišem da rad na osnivanju SVETSKOG KLUBA ALFISTA napreduje dnevno kao i aktivnosti povodom proslave stogodišnjice. Od 24 juna, iskoristili smo u potpunosti svaki dan za razvoj naših projekata.
Alfa Romeo je odlučio kada će se proslaviti stogodišnjica (23., 24., 25. i 26. juna 2010.godine), gde (Milano, Monza, Arese, Balocco), koje će biti aktivnosti (povorka automobila, kursevi vožnje, izložbe, štandovi, radionice, muzika, show program, povorka automobila u centru grada, zabava za građane...). Cilj je da se Milano transformiše u svetski epicentar našeg voljenog brenda tako da našu
veoma važnu godišnjicu možemo da proslavljamo 100 sati non stop!

Molimo vas da se ne ustručavate da me kontaktirate za bilo koju informaciju koja vam može biti potrebna. Bojim se da sam program neće biti finalizovan do oktobra. Molimo vas za razumevanje da za organizaciju ovakvog događaja treba puno vremena i truda. Molimo vas za strpljenje!

Topli pozdravi,

Djulija
SVETSKI KLUB ALFISTA
TRUE to YOU TS
Korisnikov avatar
nemkebg
Garaža: nekad Opel Astra Bertone 2.0 Turbo
sada Corsa 1.0 12v
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 5:38 pm

Uto Okt 06, 2009 8:15 pm

Blade napisao:Ekstra :love: sada samo da se ovo dobro isplanira i da se skuplja kinta.
A ja se nadam da ce mi se uklopiti sve jer bih voleo da idem, takodje koliko bi trebalo finansija orjentaciono za ovu varijantu da li neko ima pretstavu.
bez soma eura u dzepu ja ne bih smeo kolima da se zaputim negde preko... :) smestaj gorivo....
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak
Alfa Romeo je srce i dusa...
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Uto Okt 06, 2009 9:25 pm

nemkebg napisao:
Blade napisao:Ekstra :love: sada samo da se ovo dobro isplanira i da se skuplja kinta.
bez soma eura u dzepu ja ne bih smeo kolima da se zaputim negde preko... :) smestaj gorivo....
Ako ideš kolim imaš i smeštaj :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Samo gorivo :yahoo: :yahoo: :yahoo:
a klopu za par dana možeš da poneseš :clapping:
Korisnikov avatar
Mique
Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 9:09 am

Sre Okt 07, 2009 12:11 am

Znam za ovo nije mi bila potrebna najava zbog ove manifestacije sam i poceo da sljakam , trenutno radim dva posla i gomilam evrice :grin: Moj ortak je to isto radio pa je letos bio u Milanu na proslavi stogodisnjice Intera.Jer kao sto on kaze 200 godina kluba nece docekati. :rotfl: Ja cu na to ici sigurno , novac nije problem , mozda ce fax biti problem ali cu ispite raniji dati jer se ovo ne propusta.Ali najbolje od svega bi bilo da putujemo organizovano i da se provedemo kao nikada u zivotu jer je ovo jedinstvena prilika... :thumbsup: :wave:
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Korisnikov avatar
the.doctor
Garaža: Giugiaro 156
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 1:50 pm

Sre Okt 07, 2009 2:20 pm

Auuu kakva je ovo looda akcija... :arflag :arflag :arflag me likes it ;)
Korisnikov avatar
Blade
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 2:14 am

Sre Okt 07, 2009 7:36 pm

Pa dobar bi bio plan da se organizovano ode po cetvoro kolima (troskovi/4) a da tamo bude obezbedjen smestaj preko agencije za grupu neki popust sigurno tipa kod zeke zentravel ili sa bilo kojom :scratch:
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Korisnikov avatar
motion
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:55 am

Čet Okt 08, 2009 1:26 pm

E ovo je tema o kojoj ne treba razmisljati, vec samo treba otici :arflag
To ce biti provod do ludila :drinker: :zurka . Ako ovo propustim necu pricati sa sobom vise nikada :nene: .
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Pon Okt 26, 2009 12:52 pm

stvarno ovaj i ovakav dogadjaj ne treba propustit ali te proklete pare su uvek problem :banghead: najispaltivija varijanta je da ide vise ljudi jednim kolima tj troje-cetvoro, da se podele troskovi puta i goriva, sto se smestaja tice nacice se valjda nesto povoljno a na kraju krajeva i u autu moze da se spava :D
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
motion

Pon Okt 26, 2009 8:35 pm

Svakako treba ici kolima na ovu manifestaciju. Troje ili cetvoro u kola i pali ga bagi ;)

Bilo bi lepo kad bi mogli ici svi zajedno, kao kolona Alfi, to bi bilo ispunjenje sna.
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pon Okt 26, 2009 8:51 pm

jednom je prva stogodisnjica Alfe. pala je u vreme najvece krize, ali i nade u bolje sutra i sto se tice pasosa i viza tice. nisam nikad pre bio u Italiji, a ovo bi trebalo da bude najlepsi prvi obilazak neke strane zemlje ikad...

licno, imam velika ocekivanja. ali, nazalost, ovo je Srbija, i samo 10% od nas zavisi da li cemo ici ili ne...
pukovnik
Garaža: ALFA ROMEO 164 3.0 QVADRIFOLIO VERDE
Pridružio se: Pon Jan 26, 2009 2:15 pm

Pon Okt 26, 2009 9:03 pm

ovo je desavanje koje se ne propusta,vredi biti tamo ipak je to dozivljaj za pamcenje,bar ja mislim,nadam se da se samnom slazete ,,mislim da nam do tada vize nece trebati,a bilo bi najbolje da se putuje bar po nekoliko auta u grupi ,za sve ostalo ,ce mo se snaci :arflag :arflag :arflag
Korisnikov avatar
motion

Pon Okt 26, 2009 9:15 pm

I meni bi bio prvi put da idem u Italiju :D .

To bi bilo pravo probijanje leda :arflag .
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Uto Okt 27, 2009 3:24 pm

Ja se vec dogovaram sa nekim drugovima,ali bojim se da ce od toga biti "mrka kapa" jer su u startu poceli da kenjaju nesto kao:A sta ako ne ukinu vize,a sta ako ovo,a sta ako ono,pa ima jos vremena do tada itd,tako da se razmisljam da preko agencije rezervisem hotel,i zapalim tamo avionom,a ako neko od vas planira da ide-javljajte se :wave:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Okt 27, 2009 3:39 pm

Ovaj dogadjaj je totalno suludo propustiti. Ja idem u svakom slučaju i posle 4 dana Milanskog ludila sledi destak dana Lago di Garda, a potom obilazak Modene i Bolonje tj Santa Agate ;)
Korisnikov avatar
Gruja
Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:40 pm

Sre Okt 28, 2009 1:29 am

Gruja, Grujinica i Sekto-Alfa-Vozilo idu... Makar sekire padale ;)

Ako neko bude zeleo da delimo troskove za kazne za prekoracenja brzine samo napred! :grin:

Salu na stranu, najozbiljnije se i draga i ja i 75ica ostrimo za taj put...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 30, 2009 1:08 pm

Dear Mr. Aleksic,

With extreme pleasure I would like to present you a very important project, arisen from the partnership between Jaggy and Alfa Romeo.

In June 2009 Fiat-group signed a licence agreement for the brand Alfa Romeo with Batrax S.p.A., owner of the high level sportswear brand Jaggy.

In order to buy the LIMITED CLUB EDITION we assigned you a username and password to access the session.

To celebrate the Centenary of Alfa Romeo we created an exclusive sportswear collection Jaggy/Alfa Romeo reserved for you, which you can purchase by following the indications on the following link http://www.jaggy.it/alfa_romeo/.

Each chairman has to collect the orders of every member and to send us a unique order

Username: alfaromeo
Password: serbia2010
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 30, 2009 1:22 pm

u prevodu: kape 20, majice 30, polo 40, dugacke 50, duksevi 80 i 90, plus na sve ce nakaciti stiker ARCS koji cemo da im tek definisemo kako ce da izgleda...
Korisnikov avatar
teomas
Garaža: Alfa Romeo GT
BMW 320d e91
KTM duke 690
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 1:17 am

Pet Okt 30, 2009 2:40 pm

:love: :love: :love:
:clapping: :clapping: :clapping:
:yahoo: :yahoo: :yahoo:

Kad se to ocekuje ovde ???
Slika
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 30, 2009 6:25 pm

Pogledajte uslove za naručivanje na istoj stranici, klik na donji desni ugao.
Minimalna narudzbina je 1000e tako da ako ne nakupimo dovoljno zainteresovanih, ništa od posla.
Ja ću uzeti duks i majicu, naravno ako nas bude dovoljno za narudzbinu.
Korisnikov avatar
dejan555
Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm
Pridružio se: Pet Jun 12, 2009 8:26 pm

Pet Okt 30, 2009 8:30 pm

Nije loše ovo .... koji je proces naručivanja???

Računajti i mene za negde oko 150e garderobe :arflag
Korisnikov avatar
Markoni147
Garaža: Ford Fiesta ST
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:22 pm

Pet Okt 30, 2009 11:47 pm

I mene za 50 :blush:
Samo javite kada se narucuje...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”