HITNO HITNO!! Tesla Rally:: Start danas u 19h:: TC Usce

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

HITNO HITNO!! Tesla Rally:: Start danas u 19h:: TC Usce

Čet Okt 25, 2012 4:26 pm

1.Tesla Rally – start u četvrtak kod TC Ušće

AMSS je pokrovitelj 1. Tesla relija koji se odrzava od 25. do 27. oktobra 2012. godine u organizaciji ARTC Srbija i uz sponzorstvo AMS Osiguranja.

Ovaj reli je u kalendaru sportskih takmičenja Svetske automobilske federacije – FIA i boduje se za FIA Cup za vozila na alternativni pogon. Uz promociju ekološke vožnje, čistijeg i jeftinijeg prevoza 1. Tesla rally treba da doprinese podizanju svesti najšire javnosti o potrebi smanjenja emisije ugljen-dioksida i zaštite životne sredine, odnosno da promoviše korišćenje vozila sa nultom ili maksimalno smanjenom emisijom ugljen- dioksida.

Očekuju se posade iz Italije, Francuske, Slovenije, Bugarske, Španije, Švajcarske, Republike Srpske i Srbije. Ukupna duzina 1.Tesla relija je 640 km, a prvog dana se vozi (u uslovima regularnog saobraćaja i uz poštovanje svih saobraćajnih pravila i propisa) od Beograda preko Obrenovca, Uba i Valjeva do Divčibara. Drugog dana vozi se od Beograda, preko Pećinaca, Rume, Vrdnika, Rakovca, Iriškog Venca do Novog Sada i nazad do Beograda.

Reli će imati i humanitarni karakter, jer će vozilo Alfa Romeo GTV, koje dolazi iz Milana i koje dovozi Fulvio Maria Ballabio, bivši vozač Formule 1, biti prodato na aukciji, a sav prihod namenjen je roditeljskoj kući dece obolele od kancera.

Ceremonijalni start 1. Tesla rally je u četvrtak, 25.10.2012. godine ispred TC Ušće u 19h na Novom Beogradu, gde je predviđen i cilj u subotu, 27.10.2012. godine. Dodela pehara biće organizovana u hotelu Hajat, a kriterijumi za osvajanje pobedničkih pozicija biće vreme postignuto na zadatim deonicama kao i potrošnja energije i goriva.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Re: HITNO HITNO!! Tesla Rally:: Start danas u 19h:: TC Usce

Čet Okt 25, 2012 4:57 pm

Inace, ekipu prati i italijanski Alfa Romeo klub! Info sam dobio bukvalno pre 45minuta i makar cemo na startu par nas da ih ispratimo. U subotu se nadam da cemo se okupiti i docekati ekipu kako to dolikuje ovakvom dogadjaju!
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Čet Okt 25, 2012 5:25 pm

Ovo se zove "Short notice"! :arflag
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Čet Okt 25, 2012 9:34 pm

:medal: Vidimo se ondak tamo.
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Čet Okt 25, 2012 9:36 pm

Što se tiče shorta tebi Erdeljan je dovoljno dva dana da dođeš sa tim Saab-om :beerchug:
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Čet Okt 25, 2012 9:58 pm

Dovoljan je i jedan ako krenem na vreme mada ne mogu sve da ispratim jbg :)

Veoma lep dogadjaj - hocemo detaljni izvestaj! :arflag
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Pet Okt 26, 2012 7:07 am

U koliko sati u subotu?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 26, 2012 8:35 pm

Sutra bi trebalo da stignu oko 17h, za sada se ne zna da li ce biti organizovani docek ispred TC Usce ili ne... Danas je ekipa sa GTV-om (nezvanicno) uzela trece mesto u ukupnom poretku.

Mi smo se sinoc upoznali sa celim timom, od gospodina Fulvio-a, pa do coveka koji nas je kontaktirao. Pored GTV-a, tu je bio i jedan crni MiTo takodje iz Italije i jedna 147mica iz Bugarske koju voze dve dame. Sutra im je ruta od BG-a ka Novom Sadu i nazad (ne znam tacno kuda) jer smo se culi na kratko preko telefona.
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 26, 2012 8:54 pm

Evo i slika sa jucerasnjeg ceremonijalnog starta relija... Pocastvovani smo gestom gospodina Ballabio-a (na slici sa Trentom i Giletom), koji je insistirao da zalepimo grb naseg kluba na njegovoj prelepoj GTV! :arflag

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN

Sub Okt 27, 2012 12:24 am

Skidam kapu Slika
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sub Okt 27, 2012 12:31 am

Svaka cast! :arflag
Ako bude prilike, slikajte i ispod haube, i tako... :grin:
Korisnikov avatar
brzi_pas
Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:14 pm

Sub Okt 27, 2012 8:24 pm

Gospodin Ballabio gospodski :medal:

I mene interesuje koja je mashina u gtv...jedino sta mi pada na pamet je t.s. sa plinom :D
Slika
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sub Okt 27, 2012 10:41 pm

Sorry, danas nisam mogao biti na dva mesta u isto vreme ipak je brdska trka presudila pa smo ceo dan jurcali po Avali. Ukoliko budem imao neke blize informacije vezane za temu, postavicu ih ovde...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”