1.Tesla Rally – start u četvrtak kod TC Ušće
AMSS je pokrovitelj 1. Tesla relija koji se odrzava od 25. do 27. oktobra 2012. godine u organizaciji ARTC Srbija i uz sponzorstvo AMS Osiguranja.
Ovaj reli je u kalendaru sportskih takmičenja Svetske automobilske federacije – FIA i boduje se za FIA Cup za vozila na alternativni pogon. Uz promociju ekološke vožnje, čistijeg i jeftinijeg prevoza 1. Tesla rally treba da doprinese podizanju svesti najšire javnosti o potrebi smanjenja emisije ugljen-dioksida i zaštite životne sredine, odnosno da promoviše korišćenje vozila sa nultom ili maksimalno smanjenom emisijom ugljen- dioksida.
Očekuju se posade iz Italije, Francuske, Slovenije, Bugarske, Španije, Švajcarske, Republike Srpske i Srbije. Ukupna duzina 1.Tesla relija je 640 km, a prvog dana se vozi (u uslovima regularnog saobraćaja i uz poštovanje svih saobraćajnih pravila i propisa) od Beograda preko Obrenovca, Uba i Valjeva do Divčibara. Drugog dana vozi se od Beograda, preko Pećinaca, Rume, Vrdnika, Rakovca, Iriškog Venca do Novog Sada i nazad do Beograda.
Reli će imati i humanitarni karakter, jer će vozilo Alfa Romeo GTV, koje dolazi iz Milana i koje dovozi Fulvio Maria Ballabio, bivši vozač Formule 1, biti prodato na aukciji, a sav prihod namenjen je roditeljskoj kući dece obolele od kancera.
Ceremonijalni start 1. Tesla rally je u četvrtak, 25.10.2012. godine ispred TC Ušće u 19h na Novom Beogradu, gde je predviđen i cilj u subotu, 27.10.2012. godine. Dodela pehara biće organizovana u hotelu Hajat, a kriterijumi za osvajanje pobedničkih pozicija biće vreme postignuto na zadatim deonicama kao i potrošnja energije i goriva.
HITNO HITNO!! Tesla Rally:: Start danas u 19h:: TC Usce
-
ki
- Drug Član
Re: HITNO HITNO!! Tesla Rally:: Start danas u 19h:: TC Usce
Inace, ekipu prati i italijanski Alfa Romeo klub! Info sam dobio bukvalno pre 45minuta i makar cemo na startu par nas da ih ispratimo. U subotu se nadam da cemo se okupiti i docekati ekipu kako to dolikuje ovakvom dogadjaju!
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ovo se zove "Short notice"! 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Što se tiče shorta tebi Erdeljan je dovoljno dva dana da dođeš sa tim Saab-om 

- erdeljan
- BANOVAN
Dovoljan je i jedan ako krenem na vreme mada ne mogu sve da ispratim jbg 
Veoma lep dogadjaj - hocemo detaljni izvestaj!

Veoma lep dogadjaj - hocemo detaljni izvestaj!

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
U koliko sati u subotu?
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
-
ki
- Drug Član
Sutra bi trebalo da stignu oko 17h, za sada se ne zna da li ce biti organizovani docek ispred TC Usce ili ne... Danas je ekipa sa GTV-om (nezvanicno) uzela trece mesto u ukupnom poretku.
Mi smo se sinoc upoznali sa celim timom, od gospodina Fulvio-a, pa do coveka koji nas je kontaktirao. Pored GTV-a, tu je bio i jedan crni MiTo takodje iz Italije i jedna 147mica iz Bugarske koju voze dve dame. Sutra im je ruta od BG-a ka Novom Sadu i nazad (ne znam tacno kuda) jer smo se culi na kratko preko telefona.
Mi smo se sinoc upoznali sa celim timom, od gospodina Fulvio-a, pa do coveka koji nas je kontaktirao. Pored GTV-a, tu je bio i jedan crni MiTo takodje iz Italije i jedna 147mica iz Bugarske koju voze dve dame. Sutra im je ruta od BG-a ka Novom Sadu i nazad (ne znam tacno kuda) jer smo se culi na kratko preko telefona.
-
ki
- Drug Član
- erdeljan
- BANOVAN
Skidam kapu 

- Nigy
- Garaža: .
Svaka cast!
Ako bude prilike, slikajte i ispod haube, i tako...

Ako bude prilike, slikajte i ispod haube, i tako...

- brzi_pas
- Garaža: GTV V6TB, 159jtd, 75 V6 24v,75 6V...
Gospodin Ballabio gospodski
I mene interesuje koja je mashina u gtv...jedino sta mi pada na pamet je t.s. sa plinom

I mene interesuje koja je mashina u gtv...jedino sta mi pada na pamet je t.s. sa plinom

-
ki
- Drug Član
Sorry, danas nisam mogao biti na dva mesta u isto vreme ipak je brdska trka presudila pa smo ceo dan jurcali po Avali. Ukoliko budem imao neke blize informacije vezane za temu, postavicu ih ovde...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”