Rekao sam da ću otvoriti ovu temu

Kako vam Alfice funkcionišu na ovom prelaznom periodu?Za 7 dana sneg

Nadam se da svima grejanje dobro radi

" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]vLtandFKLfA[/youtube]
I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)
Imao si noviji auto ... sad cuti i trpierdeljan napisao:Nelle, lako je vama sa novijim Alfama da obozavate hladnocu - pitao bi te sta bi mislio da imas 15-20 god star auto
Ali zato nase putare sneg iznenadi u decembru.nelle napisao:@erdeljan
Imao sam ja i starije alfekod tebe je opravdano jer zima ovde ne može da se poredi sa zimom u Švedskoj
Bas ti simptomi... sutra radim mali servis pa cu da pogledam... hvalaDushanSD napisao:I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)
Nema na cemuTheWickerMan napisao:Bas ti simptomi... sutra radim mali servis pa cu da pogledam... hvalaDushanSD napisao:I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)