Rekao sam da ću otvoriti ovu temu

Kako vam Alfice funkcionišu na ovom prelaznom periodu?Za 7 dana sneg

Nadam se da svima grejanje dobro radi

" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube]vLtandFKLfA[/youtube]

)
  )

. Stavim da izduvava prema sofersajbni, podesim na 24* i na automatiku. I
 . Stavim da izduvava prema sofersajbni, podesim na 24* i na automatiku. I   
   . Pu pu pu da ne ureknem
 . Pu pu pu da ne ureknem  .
 .
I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)

kod tebe je opravdano jer zima ovde ne može da se poredi sa zimom u Švedskoj
 kod tebe je opravdano jer zima ovde ne može da se poredi sa zimom u Švedskoj 
Imao si noviji auto ... sad cuti i trpierdeljan napisao:Nelle, lako je vama sa novijim Alfama da obozavate hladnocu - pitao bi te sta bi mislio da imas 15-20 god star auto

Ali zato nase putare sneg iznenadi u decembru.nelle napisao:@erdeljan
Imao sam ja i starije alfekod tebe je opravdano jer zima ovde ne može da se poredi sa zimom u Švedskoj

Bas ti simptomi... sutra radim mali servis pa cu da pogledam... hvalaDushanSD napisao:I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)

Nema na cemuTheWickerMan napisao:Bas ti simptomi... sutra radim mali servis pa cu da pogledam... hvalaDushanSD napisao:I kod mene je isto tako bilo. Skini one plastike dole pa pogledaj slavinu za grejanje, vrlo je moguce da i kod tebe vlazi i kaplje. Odatle blag miris antifriza, i povremeno magljenje stakala.TheWickerMan napisao:Meni grejanje radi super (osim sto se oseca blag miris antifriza,kontam da je mali hladnjak ali nemam volje da se bakcem sa tim)
 . Javi sta je u pitanju.
 . Javi sta je u pitanju.
 videcu neki dan da otvorim
 videcu neki dan da otvorim