Smrznuto martovsko sunce se stidljivo pojavljuje nakon duge i hladne zime. Crna limuzina sa oznakama 164 TS na gepeku lagano krstari regionalnim putem dok se to isto sunce prelama po elegantnim linijama drumske krstarice. Samo da je put malo bolji sve bi bilo idealno.
Nailazim na teški šleper i vw koji ga prati. Uretrovizoru vidim crvenu Ladu koja pretiče celu kolonu i u jednom trenutku se sklanja iza mene. Vidim da čovek žuri ali da ipak razmišlja da li će da krene u preticanje šlepera. Utišavam muziku u kolima, lagano desnom rukom vraćam menjač u drugi stepen prenosa. Kazaljka obrtomera skače na 3000 i osećam kako se Twin Spark pod haubom budi. Još jednom bacam pogled u levi retrovizor da se uverim da nije neko krenuo u preticanje, pa zatim gledam napred da li je put slobodan. Naglo stiskam papučicu gasa, trzam volan u levo i osećam kako me sila gravitacije lepi za sedište. Kazaljka obrtomera se u roku od nekoliko sekundi popela do cifre 6000. Probuđena zver reži pod haubom i sve što vidim u retrovizoru je kamion koji je sve manji i manji. Sve ovo pokreće mišiće na mom licu i iznenada se pojavljuje osmeh. Prebacujem menjač u treću brzinu, bacam pogled na brzinomer i vidim da idem već preko 100 na sat.
Neke stvari su zaista neprocenjive.
Oda sportskom srcu...
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Svaka ti je ko Njegoseva
Ja sam juce sebe uhvatio kako sam ugasio radio i otvorio malo prozor da mogu da cujem motor i do kuce nisam spustao ispod 3000 obrtaja
.
Jos kad bi stavio boji vazdusni flter i zamenio kompletni izduvni sistem ne bi imao potrebe da otvaram prozor
.

Ja sam juce sebe uhvatio kako sam ugasio radio i otvorio malo prozor da mogu da cujem motor i do kuce nisam spustao ispod 3000 obrtaja

Jos kad bi stavio boji vazdusni flter i zamenio kompletni izduvni sistem ne bi imao potrebe da otvaram prozor

Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Svaki komentar je suvisan

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
Sva sreca pa to nije bila sila gravitacije vec sila ubrzanja. Usuprotnom to bi znacilo da si poleteo u vis. 

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Primetio sam grešku ali me posle mrzelo da menjam 

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo