E da lik vozi golfa 4 fensi ovo ono...i stalno me tripuje kako je alfa sranje...
Bio si u pravu, malo vise sam zagledao i provalio da kroz to ide ulje od serva, samo mi nije jasno zasto se to ulje ugreje, fizika neka valjda...flugzeug napisao:Meni lici na cevke od servo ulja! Tako nesto izgleda na TS-u, na istoj je strani ali znatno nize! Znate onu, koja ide ispod hladnjaka pa nazad, valjda se servo ulje tu kao malo ohladi!
Ko je u tom trenutku razmisljao o 40 evrica, samo sam cekao pravi trenutak da skinem auspuh ``abog caleta``.srdjan_p napisao:Pa sto si razbio sace covece?
Mogao si da ga prodas za 40 evrica...
Znao sam da nije trebalo da kupujem auto koji je sklapan u prepodnevnoj smeni,ali jbga racunao sam da ce giovanni,felippe,antonio i massimo da odrade to kako treba... :crazy:moguce je, ludi italijani nisu stavljali bas u svaki auto filter, jedino verzije koje su pakovali giuseppe i claudio u popodnevnoj smeni imaju isti!
Pritisak servo ulja ide i do 85 bara, a sa porastom pritiska raste i temperatura! Fizikasrdjan_p napisao:Bio si u pravu, malo vise sam zagledao i provalio da kroz to ide ulje od serva, samo mi nije jasno zasto se to ulje ugreje, fizika neka valjda...flugzeug napisao:Meni lici na cevke od servo ulja! Tako nesto izgleda na TS-u, na istoj je strani ali znatno nize! Znate onu, koja ide ispod hladnjaka pa nazad, valjda se servo ulje tu kao malo ohladi!