Alfa Romeo Sport Wagon istorijat (budimo ozbiljni)

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 06, 2007 4:02 pm

Od uvek su ljudi pravili sve i svasta , od sprdacina na dalje , pozitivno je da je u principu potreban kvalitetan osnov , sto se tice SW licno nisam odusevljen mada ima stvarno lepih resenja , 164ka je zanimljiva i treba razumeti da je prevashodno pravljena za americko i australijsko trziste , a tamo bi i od ferarija da bude karavan , da se alfa strogo drzala svojih prvobitnih nacela ne da ne bi pala koliko je nego ne bi ni postojala . Naj ruzniji mi je sud , kao englezi da su ga dizajnirali sedamdesetih . Jos da je drvena osnova . . . u svakom slucaju SW ima svojih kupaca i treba da ima . I kajen nema mnogo veze sa porseom pa se prodaje li prodaje , i neko uzima lepe pare .
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 06, 2007 5:45 pm

@QV lale

Top Gear tra
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Sep 06, 2007 6:24 pm

od 164 ni jedan jedini primerak u SW ili vec u kombi varijanti nije postojala.... Ona slika sto se vrti po netu je samo neki koncept, koja nikada nije izasla na ulicu....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Sep 07, 2007 11:30 am

Tacno i mislim da je to dobro , inace iz pininfarine je u alfu doslo 14 predloga za konacno resenje i po meni za danassnja merila dizajna proslo je naj slabije , ( mada meni licno sasvim korektno ) ali nema veze sa SW

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”