Ona 166 SW je pravi mrtvak vagon za porodicu topalovic
Dok 159 SW je nesto najlepse od karavana sto sam do sad video.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Jel stvarno ima 166SW ?? Meni izgleda tako mocno da je to nenormalno...od iza je vrhh a bocno je malo nesto joj pada krov pa se opet dize...
Kad sam bio u Slo po auto..u povratku kroz BiH sam vidio neku Alfu karavan ali nisam ukapirao koja je jer je bio mrak.. 75 ili 33 Nisam mogao da vjerujem da tako nesto postoji...
Nazovite me ludim, ali meni se sve ovo na neki nacin svidja... Mislim ova 166 i 164 su totalni dinosaurusi slazem se, mada je jaaako zanimljivo resenje jednog .karavana. koji ima ona zadnja svetla 164, ali 75, 33, Sud i ostale su mi jako zanimljive, gledam to kroz ovu realnu vremensku distancu!
Jer, pogledajmo sta se pravilo tih godina i na sta je to licilo, totalna propast! Mozda to nije kao 156 sw ili 159 sw, ali ova 75 mi je VRH i bez problema bi je vozio!
Ne, mislim da je sve ovo manje vise jako dobro, a vi kako hocete...
Slazem se,mogu malo da se dorade ali sve je stvar navike,mislim. . . kad ti neko posle 10-20 godina izbaci sliku modela auta za kog smo dvadeset godina navikli na njegov skroz drugaciji izgled,normalno da ne mozemo odmah da se naviknemo!
jbt....kako je ruzno ... trebali su onda da zovu ove nase cigane pa da vidi Jeremy Kako se prepravlja Diana :cool
btw. Sorry za off - da li ima neko emisije Top gear ili zna gde to moze da se nadje posto ne mogu da ih vatam na bbc?