situacija je sledeca...ako idem iole malobrze i naidjem na neku neravninu a narocito ako je vise uzastopnih da auto poskakuje onda redovno prednjim krajem udaram o asfalt...e sad da je to od pocetka pomislio bih ovo je dizel motor, pa tezak a i ona mozda niska ali nije tako..zadnjih mjesec dana sam toliko puta zakacio prednji kraj da mi nije jasno kako makar ona plastika ispod motora nije slomljena.
Amortizere sam gledao i oni po mom nisu problem...probao sam ono konstantno da ga zaljuljam i kad pustim odmah se zaustavlja, a isto sam primjetio da sam izgubio na lezanju prednjeg dijela...malo brze u krivinu i odma unutrasnji tocak vrti u prazno...sto ranije nije bio slucaj...
e sad da li moze nesto drugo biti problem??? ako uzmemo da su amortizeri ispravni...jer ovako kad vozim cim vidim neku neravninu na asfaltu polomim sa da stanem jer vise ne znam mogu li da prodjem a da ne zakacim....a naravno te nerevnine na nasim putevima nisu rijetkost

isto tako me strah da cu ostetiti branik ili nesto drugo...
jos nesto...nisam primjetio da se prednji kraj ljulja bez kontrole...samo je problem taj sto nesto kao da nedostaje ili nije ispravno pa dozvoljava prednjem dijelu da se jos vise primakne asfaltu i zakaci..odbojnici ili nesto sl???