Jesi pri sebi ?

imate ovde najazurnije izvestavanje sa vise strana, Bane je vec okacio link verovatno ste ga prevideli... (dobar izvor informacija za one koji ne slusaju radio, silom prilika)Bane napisao: http://www.topfmfanclub.com/forum/viewt ... post_12792
Izvuci ce se on ima veliko srcekillaz napisao:
Da! Na forumu pishe da nema hematoma!![]()
Molim sve uchesnike u diskusiji da srede svoje razmishljanje pre nego li poshalju odgovor!!! Chovek je kralj u svakom smislu rechi i jedino o chemu mozhemo misliti je njegov najbrzhi moguci oporavak!
[size=]Marko001: Suzdrzhi se analiziranja, komentarisanja itd. Ne trebaju nam .experti. u ovoj temi.[/size]
funky
hi svima,
kao sto rekosmo u programu ocekuje se da veceras dise
svojim plucima, pa sve prognoze mogu da se daju tek nakon toga, ali se osecao ustrucavani optimizam u glasu lekara - cekaju bar jos 1-2 dana pre nego sto mogu da kazu da je van zivotne opasnosti.
Veceras nove info.
kira napisao:Ja sam bio ocevidac sudara koji se desio na desetak metara od mene. Ono sto mogu da kazem da sam bio strasno potresen prizorom koji sam video.
Isao sam pesaka, trotoarom u ulici omladinskih brigada ka opstini i neposredno pre raskrsnice cujem neki auto koji mi dolazi iza ledja kojo bruji, orkenem se da vidim sta to juri i vidim crvenu 164 koja prolazi velikom brzinom pored mene i pomislim, j*bote nisam nikad video 164 da ovako dobro ide, sekund kasnije alfa ulazi u raskrsnicu, prolazi na svoje zeleno svetlo i nalece na sivog putna koji je resio da prodje kroz crveno u smeru ka Tosinom bunaru. Napominjem da je njemu bilo debelo crveno jer su vec stajala dvoje troje automobila na semaforu. A onda prasak, dim prasina udarci, snimci kao na igrici i holivudskom filmu. Alfa i putno su zavsili poprilicno razbijeni, alfa okrenuta za 180 stepeni uz samu ivicu trotora na suprotnoj strani, a punto je zavrsio na krovu desetak metara od alfe prislonjen uz drvo.
Istog momenta sam pozvao policiju, javio im za sudar i rekao da salju hitnu pomoc, vatrogasce i policiju.
Vozac Alfe je prilikom sudara ispao iz automobila i lezao je na nekih 5-6 metara od automobila, ispod kojeg je gorela varta. Na alfi se otvorio air bag ali ocigledno da vozac nije bio vezan kada je ispao iz automobila. prvih 5-6 minuta dok nije stigla policija vozac alfe je lezao nepomicno, cak sta vise cinilo se da je mrtav, glava mu je bila sva krvava a on nije ni disao, tek kasnije je poceo da daje znake zivota, dok vozac punta je bio u totalno neprirodnom polozaju u automobilu, njega su izvukli vatrogasci ali je vec bio mrtav. Punto je prilicno uniste, udarac je dobio u predelu prednjeg levog tocka i cinilo se da izmedju prednjih tockova nema veceg rastojanja od 50-tak cm koliko je bio nabijen. Kasnije dok sam davao izjavu kao svedok policajac mi rece da je na putnu motor ispao prilikom sudara.
Sve u svemu strasno! Razumem da neko voli da vozi brzo, da ne postoju 100% sve saobracajne propise, ali da prolazi kroz crveno to ne razumem. To nije za kaznu, to je za zatvor!
Wooodoo napisao:Zasto da ne ubacujemo .ispevane price.. To je mnogo korisnije od 100 poruka podrske. Mozda ipak dopre do nekoga zato sto se ovog puta desilo nekom poznatom, pa se covek malo vise zamisli.
Naravno da mu zelim brz oporavak i pamet u glavu u buduce!
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”