Sudar Bate TopFM 164 Q4 i Punta na Novom Beogradu

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Gu
Gumetina
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 12:47 pm

ima li smisla ovaj tvoj post ?

Jesi pri sebi ?

:mad:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 12:49 pm

zar je sve to bitno? ne znam da li uopste treba raspravljati o tome? nas prijatelj lezi u bolnici i bori se sa za svoj zivot... kako se desilo i sta se desilo i ko je koliko kriv nece nista promeniti, mlad zivot je izgubljen ostajemo da se nadamo da ce bata biti jak i da ce se sa nama druziti na sledecim skupovim...

bato budi jak, arcs je uz tebe :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 12:59 pm

vala neki ljudi stvarno nemaju meru... nadju se pamtni da diskutuju o tome kako je auto lose konstruisan u ovakvoj situaciji... stvarno svaka cast...

ima li neko vesti rekose da ce danas u 11 objaviti stanje
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 1:05 pm

jos uvek je u nesvesti, ali kako kazu na top fm-e ima dobre sanse da se izvuce...kazu da se ocekuje budjenje iz plitke kome... samo prenosim ono sto cujem na radiu....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 1:07 pm

Ja sam bio ocevidac sudara koji se desio na desetak metara od mene. Ono sto mogu da kazem da sam bio strasno potresen prizorom koji sam video.
Isao sam pesaka, trotoarom u ulici omladinskih brigada ka opstini i neposredno pre raskrsnice cujem neki auto koji mi dolazi iza ledja kojo bruji, orkenem se da vidim sta to juri i vidim crvenu 164 koja prolazi velikom brzinom pored mene i pomislim, j*bote nisam nikad video 164 da ovako dobro ide, sekund kasnije alfa ulazi u raskrsnicu, prolazi na svoje zeleno svetlo i nalece na sivog putna koji je resio da prodje kroz crveno u smeru ka Tosinom bunaru. Napominjem da je njemu bilo debelo crveno jer su vec stajala dvoje troje automobila na semaforu. A onda prasak, dim prasina udarci, snimci kao na igrici i holivudskom filmu. Alfa i putno su zavsili poprilicno razbijeni, alfa okrenuta za 180 stepeni uz samu ivicu trotora na suprotnoj strani, a punto je zavrsio na krovu desetak metara od alfe prislonjen uz drvo.
Istog momenta sam pozvao policiju, javio im za sudar i rekao da salju hitnu pomoc, vatrogasce i policiju.
Vozac Alfe je prilikom sudara ispao iz automobila i lezao je na nekih 5-6 metara od automobila, ispod kojeg je gorela varta. Na alfi se otvorio air bag ali ocigledno da vozac nije bio vezan kada je ispao iz automobila. prvih 5-6 minuta dok nije stigla policija vozac alfe je lezao nepomicno, cak sta vise cinilo se da je mrtav, glava mu je bila sva krvava a on nije ni disao, tek kasnije je poceo da daje znake zivota, dok vozac punta je bio u totalno neprirodnom polozaju u automobilu, njega su izvukli vatrogasci ali je vec bio mrtav. Punto je prilicno uniste, udarac je dobio u predelu prednjeg levog tocka i cinilo se da izmedju prednjih tockova nema veceg rastojanja od 50-tak cm koliko je bio nabijen. Kasnije dok sam davao izjavu kao svedok policajac mi rece da je na putnu motor ispao prilikom sudara.
Sve u svemu strasno! Razumem da neko voli da vozi brzo, da ne postoju 100% sve saobracajne propise, ali da prolazi kroz crveno to ne razumem. To nije za kaznu, to je za zatvor!
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jul 30, 2007 1:07 pm

Bane napisao: http://www.topfmfanclub.com/forum/viewt ... post_12792
imate ovde najazurnije izvestavanje sa vise strana, Bane je vec okacio link verovatno ste ga prevideli... (dobar izvor informacija za one koji ne slusaju radio, silom prilika)

***istina nazalost, Bata se nikad ne vezuje. on i ja smo zapalili sa beogradskog skupa i snimali voznju u sad vec legendarnoj nazalost Q4. ja sam se (kao sto inace radim i kad vozim relaciju od 100m) vezao na sta je on rekao .naravno Deki, obavezno.. i ostao nevezan.
ovo je potvrdilo moje strahove vezano za udes i to da li je bio vezan ili ne...
strashno...

Bato molim te probudi se. jos nisi zavrsio svoju misiju...
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jul 30, 2007 1:28 pm

funky napisao:
Dobre vesti!!

upravo javise da je u tzv. .plitkoj komi., tj. ocekuju da se probudi uskoro. Na poslednjem skeneru nema hematoma!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 1:36 pm

Slika

Da! Na forumu pishe da nema hematoma! :applause:

Molim sve uchesnike u diskusiji da srede svoje razmishljanje pre nego li poshalju odgovor!!! Chovek je kralj u svakom smislu rechi i jedino o chemu mozhemo misliti je njegov najbrzhi moguci oporavak!

[size=]Marko001: Suzdrzhi se analiziranja, komentarisanja itd. Ne trebaju nam .experti. u ovoj temi.[/size]
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 1:51 pm

Strasno :(
Samo da sve bude ok.Bato izdrzi svi smo uz tebe...
Vlada Trion
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:06 pm

Pon Jul 30, 2007 1:58 pm

Obzirom da znam za jos nekoliko njegovih ovakvih sudara, nadam se da je ovog puta (samo) potrosio cetvrti od svojih sedam zivota...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 2:10 pm

Nisam ni imao nameru da komentarisem, nego da pokusam da shvatim kako je do nemilog dogadjaja i tako stra
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 2:29 pm

killaz napisao:Slika

Da! Na forumu pishe da nema hematoma! :applause:

Molim sve uchesnike u diskusiji da srede svoje razmishljanje pre nego li poshalju odgovor!!! Chovek je kralj u svakom smislu rechi i jedino o chemu mozhemo misliti je njegov najbrzhi moguci oporavak!

[size=]Marko001: Suzdrzhi se analiziranja, komentarisanja itd. Ne trebaju nam .experti. u ovoj temi.[/size]
Izvuci ce se on ima veliko srce
Ko cuje ako treba kakva pomoc neka javlja.

p.s Laki sankcije
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Pon Jul 30, 2007 2:50 pm

Verujem i nadam se, da ce se Bata izvuci.

Zao mi je za momka u Puntu, za njega vise nema sanse.

Oprezno i pazljivo, pogotovo mladji vozaci. Zivot nije generalna proba.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 3:07 pm

Jbt,zao mi Bate i kao decka i kao neduznog povredjenog ,za ovog sa puntom uopste nemam nikakvog sazaljenja,budale i ludaci u takvom pogledu treba da se eliminisu nego samo ne znam zasto Bog namesti coveka kao Batu ni krivog ni duznog da .nastrada. zbog manijaka. :(

p.s. jel mozda neko zna da li je pokojnik sa puntom bio pod nekim dejstvom necega?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 4:12 pm

funky

hi svima,
kao sto rekosmo u programu ocekuje se da veceras dise
svojim plucima, pa sve prognoze mogu da se daju tek nakon toga, ali se osecao ustrucavani optimizam u glasu lekara - cekaju bar jos 1-2 dana pre nego sto mogu da kazu da je van zivotne opasnosti.
Veceras nove info.
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Pon Jul 30, 2007 4:31 pm

Auuu... sad sam citao o ovome sudaru... Da tako nastrada covek zbog poludelog vozacha koji prolazi na debelo crveno :mad: :mad: ... Greota... Drz' se brate, svi smo uz tebe!!!!
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 7:19 pm

Crveno svetlo je svetinja, naseljeno mesto takodje, pouka je nadam se vrlo jasna, bar meni...
Po treci put zaistra se nadam da ce biti sve u redu, eto bar sa Batom...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 7:23 pm

funky

nazalost, jos uvek nema boljih vesti, i dalje ce ga drzati na aparatima
sutra ce se vise znati. Kazu da mu je lice sredjeno, da nema opekotina od vatre itd. Videli smo ga izdaleka - blizu ne pustaju zbog moguce infekcije. Tako da - i dalje se nadamo!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 8:35 pm

kira napisao:Ja sam bio ocevidac sudara koji se desio na desetak metara od mene. Ono sto mogu da kazem da sam bio strasno potresen prizorom koji sam video.
Isao sam pesaka, trotoarom u ulici omladinskih brigada ka opstini i neposredno pre raskrsnice cujem neki auto koji mi dolazi iza ledja kojo bruji, orkenem se da vidim sta to juri i vidim crvenu 164 koja prolazi velikom brzinom pored mene i pomislim, j*bote nisam nikad video 164 da ovako dobro ide, sekund kasnije alfa ulazi u raskrsnicu, prolazi na svoje zeleno svetlo i nalece na sivog putna koji je resio da prodje kroz crveno u smeru ka Tosinom bunaru. Napominjem da je njemu bilo debelo crveno jer su vec stajala dvoje troje automobila na semaforu. A onda prasak, dim prasina udarci, snimci kao na igrici i holivudskom filmu. Alfa i putno su zavsili poprilicno razbijeni, alfa okrenuta za 180 stepeni uz samu ivicu trotora na suprotnoj strani, a punto je zavrsio na krovu desetak metara od alfe prislonjen uz drvo.
Istog momenta sam pozvao policiju, javio im za sudar i rekao da salju hitnu pomoc, vatrogasce i policiju.
Vozac Alfe je prilikom sudara ispao iz automobila i lezao je na nekih 5-6 metara od automobila, ispod kojeg je gorela varta. Na alfi se otvorio air bag ali ocigledno da vozac nije bio vezan kada je ispao iz automobila. prvih 5-6 minuta dok nije stigla policija vozac alfe je lezao nepomicno, cak sta vise cinilo se da je mrtav, glava mu je bila sva krvava a on nije ni disao, tek kasnije je poceo da daje znake zivota, dok vozac punta je bio u totalno neprirodnom polozaju u automobilu, njega su izvukli vatrogasci ali je vec bio mrtav. Punto je prilicno uniste, udarac je dobio u predelu prednjeg levog tocka i cinilo se da izmedju prednjih tockova nema veceg rastojanja od 50-tak cm koliko je bio nabijen. Kasnije dok sam davao izjavu kao svedok policajac mi rece da je na putnu motor ispao prilikom sudara.
Sve u svemu strasno! Razumem da neko voli da vozi brzo, da ne postoju 100% sve saobracajne propise, ali da prolazi kroz crveno to ne razumem. To nije za kaznu, to je za zatvor!

strasno je sto se ovakve stvari desavaju u saobracaju a jos teze je kad nastrada neko koga poznajete....mog prijatelja je alfa obisla 100 metara pre sudara,...kaze da je isao nenormalno brzo....voziti 120-130 kroz grad je riskantno kao i prolazak kroz crveno svetlo.
iskreno se nadam Batinom brzom oporavku
Korisnikov avatar
TOXON
Garaža: Bmw E30 318is
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 3:06 pm

Pon Jul 30, 2007 8:42 pm

Jel mogu da zamolim sve prisutne da ne ubacuju komentare saobracajnih istrazivanja i ispevanih prica !

Svi znamo kako treba ali opet nekad radimo suprotno ( COVEK )

Znaci gledajte da pisete samo vesti u vezi Batine nesrece , novosti , nadajmo se dobre!

Jel se na svaki novi post iscimam najstrasnije!

Znaci samo vesti bez suvisnih komentara!

Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 9:12 pm

Nadam se da ?e biti dobro! DRZI SE ?OVE?E!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 10:01 pm

Zasto da ne ubacujemo .ispevane price.. To je mnogo korisnije od 100 poruka podrske. Mozda ipak dopre do nekoga zato sto se ovog puta desilo nekom poznatom, pa se covek malo vise zamisli.
Naravno da mu zelim brz oporavak i pamet u glavu u buduce!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jul 30, 2007 10:28 pm

Slika

. B A T O .

Clanovi kluba ALFA AMORE iz Madjarske, zele TI brz oporavak i snagu za nov pocetak!!!!!

http://www.alfaamore.hu/forum/58
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jul 31, 2007 7:32 am

Wooodoo napisao:Zasto da ne ubacujemo .ispevane price.. To je mnogo korisnije od 100 poruka podrske. Mozda ipak dopre do nekoga zato sto se ovog puta desilo nekom poznatom, pa se covek malo vise zamisli.
Naravno da mu zelim brz oporavak i pamet u glavu u buduce!

Potpisujem.
Korisnikov avatar
ljube-kugla
Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 8:10 pm

Uto Jul 31, 2007 7:39 am

jel ima nekih vesti kako je Bata,jel se oporavlja