Vidjam auto godinama, relativno cesto. Po opstem stanju auta, pre svega platnenog krova i kako ga covek vozi, parkira itd... rekao bih da nije garaziran niti pazen. Uglavnom se vrti oko Slavije i Juznog bulevara, mislim da tu negde ili zivi ili radi. Branici mu nisu serijski sigurno. Prodaje se dugo.
Dok ovo pisem lomim mozak da se setim da li su ova vrata od gepeka ikada stavljana na nju za znakom sa strane spojera (koga sada nema) ili je ovo neka domaca budzevina... Alfa je tih godinam stalno nesto petljala sa spojlerima i uopste zadnjim krajem Spidera i ne mogu napamet da se setim svih njihovih podvarijanti...Pogledacu u Alfinoj enciklopediji kada dodjem kuci. Takodje mi nije jasan sklop stop svetala. Ne secam se da je ikada bila ova donja crna plasticna podloska. Uopste od sredine zadnjeg blatobrana do kraja auta, linija ide na gore, umesto na dole kao kod svakog Spidera...kao da je neko kalemio nesto...
Upravo je tamo i vidjen ( Juzni Bulevar, sam pocetak, prvih 200 m od autokomande ). Krov je ceo ali izbledeo i materijal nije originalan. Sada ja pokusavam da se setim da li je taj spajder jedan od dva koji su godinama stajali na b. brdu u jednoj maloj ulici blizu sumarskog faxa ( ispod golfa ). Jedan je bio krsh i imao je full body kit sa hard topom, dok je drugi bio bolji i vise stock... Mislim da je Laki zvao lika koji ih je prodavao, ali nista od toga nije bilo. Iako sam ceto u tom kraju, nisam isao da ih vidim bas dugo. I da, jos jedna stvar je bila karakteristicna za te automobile, oba su bila kabrio... heheheh...
Dakle, ovakav zadnji deo nikad nije bio ni u kakvoj podvarijanti kod Alfe Spider. Tim gore za ovog, a i logicno je jer ovakva linija zadnjeg dela nikada nije bila kod Spidera. Ni zadnja krila nisu original, a ni ova podloska stopaljki.
evo danas se sredjen zadnji trap zamenjeni su svi silen blokovi prednje i zadnje plocice i jos kojesta. izgleda da izlazi u saobracaj resio covek da je malo sredi.
model je inace 1985 godiste motor 1.6 i ovako bi trebao da izgleda da se neko nije onako poigrao sa zadnjim delom
stop svetla su original samo sto izgledaju smesno sa onim branikom i spojlerom