???

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

???

Pon Maj 28, 2007 6:15 pm

Da li neko zna nesto o ovom spideru? Vukasin mi je poslao slike, danas je video u BG-u i na prodaju je. Nikad nisam video spidera sa ovim body kitom :? :?

Slika
Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Maj 28, 2007 6:40 pm

Vidjam auto godinama, relativno cesto. Po opstem stanju auta, pre svega platnenog krova i kako ga covek vozi, parkira itd... rekao bih da nije garaziran niti pazen. Uglavnom se vrti oko Slavije i Juznog bulevara, mislim da tu negde ili zivi ili radi. Branici mu nisu serijski sigurno. Prodaje se dugo.

Dok ovo pisem lomim mozak da se setim da li su ova vrata od gepeka ikada stavljana na nju za znakom sa strane spojera (koga sada nema) ili je ovo neka domaca budzevina... Alfa je tih godinam stalno nesto petljala sa spojlerima i uopste zadnjim krajem Spidera i ne mogu napamet da se setim svih njihovih podvarijanti...Pogledacu u Alfinoj enciklopediji kada dodjem kuci. Takodje mi nije jasan sklop stop svetala. Ne secam se da je ikada bila ova donja crna plasticna podloska. Uopste od sredine zadnjeg blatobrana do kraja auta, linija ide na gore, umesto na dole kao kod svakog Spidera...kao da je neko kalemio nesto...

Krov je no comment.

Sve u svemu vizelno odvratan primerak.
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
HEMI 426
Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:59 pm

Pon Maj 28, 2007 6:47 pm

Upravo je tamo i vidjen ( Juzni Bulevar, sam pocetak, prvih 200 m od autokomande ). Krov je ceo ali izbledeo i materijal nije originalan. Sada ja pokusavam da se setim da li je taj spajder jedan od dva koji su godinama stajali na b. brdu u jednoj maloj ulici blizu sumarskog faxa ( ispod golfa ). Jedan je bio krsh i imao je full body kit sa hard topom, dok je drugi bio bolji i vise stock... Mislim da je Laki zvao lika koji ih je prodavao, ali nista od toga nije bilo. Iako sam ceto u tom kraju, nisam isao da ih vidim bas dugo. I da, jos jedna stvar je bila karakteristicna za te automobile, oba su bila kabrio... heheheh... :lool: :lool: :lool: :lool:
Gu
Gumetina
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 28, 2007 6:59 pm

jel se zna posto kosta cena ?
Korisnikov avatar
HEMI 426
Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:59 pm

Pon Maj 28, 2007 7:02 pm

Izdala me je memorija secanja pa ne znam...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 28, 2007 7:10 pm

sta te zanima?
da navatam vlasnika pa da ga priupitam.
p.s ne znam coveka ali naci cemo ga
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Pon Maj 28, 2007 7:27 pm

eto jednog odlicnog primera kako od fenomenalnog automobila napraviti sprdnju... ovo je uzas... vidjao sam ga cesto i svaki put me je zabolelo srce...
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Maj 28, 2007 8:41 pm

Dakle, ovakav zadnji deo nikad nije bio ni u kakvoj podvarijanti kod Alfe Spider. Tim gore za ovog, a i logicno je jer ovakva linija zadnjeg dela nikada nije bila kod Spidera. Ni zadnja krila nisu original, a ni ova podloska stopaljki.
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 28, 2007 9:01 pm

ovakav spojler je postojao na brabus-ovim preradama MB ;)
neko je izgleda nesto kalemio...
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Maj 28, 2007 9:37 pm

samo za predsednistvo iz NS :mrgreen:
Spider Dueto 1750
Giulia Spider 1600 :love:
GT 1300 Junior

uzivajte
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Maj 28, 2007 10:02 pm

??? :? :roll:
Korisnikov avatar
scudetto
Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:37 pm

Pet Jul 06, 2007 6:42 pm

evo danas se sredjen zadnji trap zamenjeni su svi silen blokovi prednje i zadnje plocice i jos kojesta. izgleda da izlazi u saobracaj resio covek da je malo sredi.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

model je inace 1985 godiste motor 1.6 i ovako bi trebao da izgleda da se neko nije onako poigrao sa zadnjim delom

Slika
Slika
Slika
Slika

stop svetla su original samo sto izgledaju smesno sa onim branikom i spojlerom

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”