Koliko kosta to zadovoljstvo sa slike?mickeyrs napisao:Star?e, ti si moj novi idol. Svaki put kad pazarim nešto, utešim se tvojom porukom da nisam bacio pare. valjanje
Evo i fotke kako izgleda novi izduv, na žalost nisam snimio na vreme dok su stajali novi i stari jedan pored drugog da bi se videlo da su gotovo identi?ni.
http://img329.imageshack.us/img329/1559/dsc01260fp9.jpg
Alfa Romeo 145/6
-
Go
- Drug Član
Go
- Drug Član
Iskreno to nije da se ne isplati,bolje uzmes novo i da te glava ne boli,a ne posle vijas majstore za garanciju,svadjas se,nerviras,jeste da na manufakturni ustedis oko 100 eura ali ne ispalti se,barem ja mislim.mickeyrs napisao:17420 din, sam izduv je 16950 i još dve neke stavke 105 i 365 din, cenim ugradnja i nosa?i.
TNX na ceni.
-
Go
- Drug Član
Imam problem,kada povucem rucicu za pranje vetrobranskog stakla,prskalice bacaju tecnost ali brisaci ne rade.Kada god hocu u voznji da operem soferku, moram da ukljucujem/iskljucujem i brisace.Ovo se desava sa prednjim brisacima,zadnji brisac radi normalno.Zna li neko u cemu bi mogao biti problem.
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Poz! Ja sam pisao gore o amortizerima, chekiraj par stranica pre....sve u svemu imas vise opcija: - kayaba su ti oko 120 e komad, a globo italijanski duplo jeftiniji.....imas i komentare clanova tamo vezano za ovo pitanje, a cini mi se da taj Globo predstavlja dobru kupovinu.....
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
-
Go
- Drug Član
a reci mi kakva ti to sema treba? koliko moze da bude tesko povezivanje cd uredjaja? za pocetak kupio iso konektor ako ga vec nemas, ako postoji izvucena instalacija za prednje i zadnje zvucnike... a trebala bi da postoji onda samo premeri to ces uraditi sa jenim parcetom zice od 3m i unimerom.... kod napajanja ne mozes da pogresis, imas + i imas +za memoriju... to bi trebalo i da bude obelezeno na samom uredjaju... - ili ti masu stavljas pod sraf koji se nalazi na ledjima kasa... i to je to... osta je jos antena, ili opciono motor antene, alarm, cd sarzer, ili jos neki od izlaza ili ulaza... to ti verovatno ne treba... naravno druga je prica ako povezujes pojacalo ali mislim da to nije ono sto si pitao...
kako mislis jednina? pa neces valjda da menjas samo jedan amortizer? kontaktiraj m-powera on ima par proizvodjaca da ti ponudi... nisi ni napisao o kojim amortizerima govoris, prednjim ili zadnjim?Gde da nadjem amortizer za moju Alfu(145 1.7 16v). Zvao sam u NS-u onu autoitaliu i ricambi u zemunu i kazu nemaju ali mogu da pogledaju.
Jesu to gasni ili uljni i koliko para otprilike?
a reci mi kakva ti to sema treba? koliko moze da bude tesko povezivanje cd uredjaja? za pocetak kupio iso konektor ako ga vec nemas, ako postoji izvucena instalacija za prednje i zadnje zvucnike... a trebala bi da postoji onda samo premeri to ces uraditi sa jenim parcetom zice od 3m i unimerom.... kod napajanja ne mozes da pogresis, imas + i imas +za memoriju... to bi trebalo i da bude obelezeno na samom uredjaju... - ili ti masu stavljas pod sraf koji se nalazi na ledjima kasa... i to je to... osta je jos antena, ili opciono motor antene, alarm, cd sarzer, ili jos neki od izlaza ili ulaza... to ti verovatno ne treba... naravno druga je prica ako povezujes pojacalo ali mislim da to nije ono sto si pitao...
-
Go
- Drug Član
NHF
jedna mi se patika pocepala da kupim samo jednu ova druga ce izdrzati ne izgleda lose?
Pozdrav
valjanje valjanje valjanje valjanje valjanje valjanjePa ne bi ja jedan samo nego mi u servisu rekli da je jedan super a drugi propao i da kupim jedan...cudno zar ne...
bilo je jace od mene.
NHF
jedna mi se patika pocepala da kupim samo jednu ova druga ce izdrzati ne izgleda lose?
Pozdrav
-
Go
- Drug Član
Imas dva imbusa gore kod soferke vide se, onda dva sa strane moras da skines tapacirung desno i levo od konzole, leci se skida tako sto zavuces prst i povuces, a desni se samo povuce prema nazad, nemoj da cupas jedan kraj pa drugi nego celog ga povuci nazad! Onda imas 2 iza pepeljare, ali moras prvo nju da skines ona je na 4 srafa! Kad to sve skines povuces malo na gore konzolu i skinuo si je! Sijalice su male zaruljice i mozes ih kupiti bilo gde, samo se izvuku i ubodu, takodje vrlo jednostavno!
Inace ako zelis drugu boju moraces da menjas celokupne reflektujuce delove koji su ovde u providno-zelenoj varijanti, a te sijalice rade neutralno naravno! Bilo je negde na internetu, ali menjati na jednom mestu, a ostaviti zelenu boju negde drugde, po meni totalna kicherica!
Inace ako zelis drugu boju moraces da menjas celokupne reflektujuce delove koji su ovde u providno-zelenoj varijanti, a te sijalice rade neutralno naravno! Bilo je negde na internetu, ali menjati na jednom mestu, a ostaviti zelenu boju negde drugde, po meni totalna kicherica!
- flugzeug
- Garaža: Alfa Romeo
A zar ne treba da pocupa i one koturice za grejanje i ventilator ? Mislim da i ispod njih ima koji srafcic.GT napisao:Imas dva imbusa gore kod soferke vide se, onda dva sa strane moras da skines tapacirung desno i levo od konzole, leci se skida tako sto zavuces prst i povuces, a desni se samo povuce prema nazad, nemoj da cupas jedan kraj pa drugi nego celog ga povuci nazad! Onda imas 2 iza pepeljare, ali moras prvo nju da skines ona je na 4 srafa! Kad to sve skines povuces malo na gore konzolu i skinuo si je! Sijalice su male zaruljice i mozes ih kupiti bilo gde, samo se izvuku i ubodu, takodje vrlo jednostavno!
-
Go
- Drug Član
Izvuces rukom ova dva sa strane za temperaturu i loklaciju duvanja, a onda uzmes parce gume i papagaj klesta (ona velika) i stegnes lepo onaj u sredini i izvuces ga, pazis da ne ogrebes i da ga ne polomis!
Ispod tog srednjeg imas jos jedan sraf i njega isto odvrnes, e tek tada ide sve napolje...
Izvuces rukom ova dva sa strane za temperaturu i loklaciju duvanja, a onda uzmes parce gume i papagaj klesta (ona velika) i stegnes lepo onaj u sredini i izvuces ga, pazis da ne ogrebes i da ga ne polomis!
Ispod tog srednjeg imas jos jedan sraf i njega isto odvrnes, e tek tada ide sve napolje...