ALfista u nevolji...

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
E_K_V
Garaža: Alfa Romeo 156 2.4JTD
Alfa Romeo 159 1.9JTDm
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 5:15 pm

Sre Feb 28, 2007 10:58 pm

dobra je dobra...ali imam osjecaj da mi ne ide svaki put kad je upalim isto :D nesto mi neda mira pa mislim da je protokomjer isto slab :D ali makar sam jedan problem rijesio...

p.s.
nisam jedini koji ima misljenje da od paljenja do paljenja ne ide isto :) pa me interesuje je li ovo moguce ili smo nesto umislili :D
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 12:06 am

Sad tek chitam ovo, doshlo mi je bilo da ti kazem da je prodaz, a neki te maler okrenuo ali sper kad si sve sam uspio! ;) Mogli bi se dogovorit da i meni izvchesh dijagnostiku, da postavim ovdje da ne maltim kod majstora tamo vam svaki chas! ;)

A josh neshto kad je ta lampica upaljena problem je u pumpi za gorivo, tako sam neshto chitao u knjizici koja mi je stigla uz alfu ali sam je dao na prevodjenje tako da mi nije trenutno tu da taj dio provjerim!:)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 7:54 am

A josh neshto kad je ta lampica upaljena problem je u pumpi za gorivo, tako sam neshto chitao u knjizici koja mi je stigla uz alfu ali sam je dao na prevodjenje tako da mi nije trenutno tu da taj dio provjerim!
Procitaj ti to jos malo, kada ti prevedu i sve ces znati... :shock:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 6:07 pm

Znam ne sjekiraj se javicju ti ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 6:19 pm

Offujes temu sa glupostima. Ako imas sta pametno da napises, napisi, u protivnom citaj knjizicu i uci. :shrug:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 7:55 pm

Ti si miki mnogo nervozan! Na voj off sam odgovorio offom a vecj sam rekao da knjig nije kod mene nego na prevodjenje, a u pitanju je sistem za ubrizgavanje, grska je bila, a ti si potrcho da se napravish pametan, aj malo oladi!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 01, 2007 11:19 pm

Da si ti miki malo procitao temu, video bi da je problem resen i to sto miki ocekujes da ce ti User manual(da ti prevedem .Uputstvo za korisnike.) dati resenje kvara, grdno se varas. Ja nisam nervozan i nemam razloga da se pravim pametan, vec samo mogu da pokusam da takve kao sto si ti naucim necemu.
Kada takvi nece da uce onda kao ti mogu samo da ispadnu .glupi u drustvu., a za to si sam kriv. Ajd cao, dosadan si. =[
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 1:38 am

A koji si ti mudrac bog te vidio! Ubi me od zajebancije pametnice! Aj u zdravlje i nemoj mi se mnogo opterecjivat! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 1:26 pm

E Nevide pali bre ....

citaj malo vise, nemoj tako upadati na forum...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 3:20 pm

marek E izvoli, jeli te neko neshto mozda pitao? Shto se ukljuchujesh u prichu? Jesi ti neki advokat foruma?
Stvarno nemam namjeru da se svadjam nisakim ovako preko postova da bilo kome shta dokazujem, tachno je da sam pogrijeshio, ali sam u narednom postu napisao da sam pogrijeshio! A to shto ti i tebi slichni mislite da ste boga za muda zbog nechega uvatili, me prosto zabolje! I nemojte vishe da me prozivate, ovako vam lijepo to kazem, ja vas necju.

Moja greska je bila shto sam napisao da je u pitanju pumpa za gorivo, ali je u pitanju sistem za ubrizgavanje, chovjek je popravio auto postigao shta je htio i dovidjenja, hvala, prijatno!

E da i manual je na Italijanskom! ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 3:28 pm

Malo sam alergican kad se neko ukljuci u forum i proziva ljude koji su ovde od samog pocetka sa pitanjima ko si ti i sta si...

ako nemas nameru da se svadjas ni sa kim pali onda...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 3:39 pm

Vidji krane moj, to pali tamo kome si nauchio, nikoga prvi nisam ni prozvao ni dirao! A to shto ste vi ovdje od ne znam kad me zabolje! Prema tome fino ti kazem ostavi me, a te alergijske probleme rijeshi, na forumu Lepita I zdravlje
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 9:32 pm

Nevide, nisi ti kriv, sta ces, to potice iz porodice....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 02, 2007 10:43 pm

EDIT:

Kranji odraz necivilizovanosti.

Dovoljan razlog za BAN

Povratak na “Area Servizio”