Inostrane Alfe na prodaju
-
Go
- Drug Član
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
-
Go
- Drug Član
Najverovatnije ova 147-ica i ne postoji posto pored imena vlasnika ne stoji ni koji je grad u pitanju niti ima telefona za kontakt. Da je u pitanju lizing stajalo bi ime i telefon auto kuce koja nudi vozilo!
U poslednje vreme na mobile.de ima novijih vozila sa smesnom cenom i brojem telefona za kontakt, a kad okrenes javi ti se neki automat i tarifira se sa ko zna koliko stotina dinara po minuti! Zato oprez!!!
U poslednje vreme na mobile.de ima novijih vozila sa smesnom cenom i brojem telefona za kontakt, a kad okrenes javi ti se neki automat i tarifira se sa ko zna koliko stotina dinara po minuti! Zato oprez!!!
- dekideki
- Drug Član
pratio sam je i plakao... pogledajte za koliko je otisla ova lutka od kola.
registrovana. tablice na kojima jos pise A 155. bh... gde mi zivimo... c c c
@Milos:
155 V6 za tebe
provali glave, kosku izmedju koseva, enterijer i felne.
pozdrav
pratio sam je i plakao... pogledajte za koliko je otisla ova lutka od kola.

@Milos:
155 V6 za tebe
provali glave, kosku izmedju koseva, enterijer i felne.
pozdrav
-
Go
- Drug Član
Na mobile.de ovi likovi sto ostave samo kontakt na e-mail imaju neku semu kao iselili iz njemacke otisli negdje gdje je volan na desnoj strani pa moras odmah da platis preko western union a on ti salje auto ... lopovluk cisti, da se neko ne upeca !!! Pokusao sam ja kupiti jedan od tih auta sa niskom cijenom, srecom imao sam rodjaka upucenog :cool u te stvari tako da sam sacuvao kes srecom... OPREZ !
- dekideki
- Drug Član
mislim da to ljudi dovoze ovde i da te sve zajedno izadje oko +500e.
ali provali kosku
to treba kupiti. izgleda mi ekstra jako. jace od bilo koje druge koje sam video do sad... mislim da bi ti trebao da je stavis, ipak imas sestaka.
ali provali kosku
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ma kako banalno izgledao kao deo strut bar nije .obicna sipka.. Zbog toga se ne kupuje home made, osim ako se bas zna da je takva od tog i tog dobra i da radi posao. Tako se kupuje za budzene Yugice jer nema brand made, ali za ostala kola se moze kupiti. Ako je lose napravljeno ili moze da napravi stetu ili moze da nema nikakvog uticaja. Ako resis da se bakces oko pravljenja (a znam da hoces
) onda dobro prouci tematiku i materijale. Takodje ako mozes napravi rasklapajucu jer olaksava rad majstoru na motoru
I za Alfu 155 je pozeljan i zadnji strut bar.
I da, ako zveknes jedno krilo, a imas .stanglu. odlazi i drugo krilo, samo da znas...to je negativna nuspojava...
Ova jedna crvena na slici je bas za V6 i Q4, a dve druge na drugoj slici su za ostale modele... i po cemu bi to znao, kada bi ti majstor rekao .ma to je to, pasuje k`o.... Zbog toga oprez.

I za Alfu 155 je pozeljan i zadnji strut bar.
I da, ako zveknes jedno krilo, a imas .stanglu. odlazi i drugo krilo, samo da znas...to je negativna nuspojava...
Ova jedna crvena na slici je bas za V6 i Q4, a dve druge na drugoj slici su za ostale modele... i po cemu bi to znao, kada bi ti majstor rekao .ma to je to, pasuje k`o.... Zbog toga oprez.

Acqua-Olio-Benzina
- dekideki
- Drug Član
uzivajte
ko ne zna sta je ovo nek pogleda
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=9323
uzivajte

ko ne zna sta je ovo nek pogleda
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=9323
- dekideki
- Drug Član
- starac vujadin
...a ovo mi je u prvih 5 najomiljenijih italijanskih sportskih automobila... poslednja macchina italiana sa karburatorima
[size=]vujadine, upotrebi mask link.[/size]
...a ovo mi je u prvih 5 najomiljenijih italijanskih sportskih automobila... poslednja macchina italiana sa karburatorima
[size=]vujadine, upotrebi mask link.[/size]
Acqua-Olio-Benzina
- starac vujadin
Ne znam to, a pokusao sam...moraces sutra da mi objasnis
037 je uradjen u nesto jedva preko 200 primeraka, a samo manji deo je ostao u Stradale ruhu, tako da je to pravi dragulj.

037 je uradjen u nesto jedva preko 200 primeraka, a samo manji deo je ostao u Stradale ruhu, tako da je to pravi dragulj.
Acqua-Olio-Benzina
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”