Inostrane Alfe na prodaju
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
U pravu si @146ts,al' na e-bay se (dobre) trgovine obicno resavaju u poslednjim minutama bidovanja.Lako ova moze i 2k da prebaci.Muvanja oko Euro3 ima(bar se tako prica) ... ali nije bas naivno ako te provale(i to se prica).Kod .italijana.,navodno,.C. u br.motora(ili sasije
) oznacava E3 masinu;ako je .B.,to je E2.Oko tog 1 slova je muvanje-bar se tako prica.
@bigfoot,i ja mislim isto za Euro3
.Ako sam dovoljno upucen,tek auto koji zadovoljava svapski D4 jeste i Euro3.A mislio sam da su sve 145/6 serije III sa Euro3.Pogotovo 1.6TS(navodno,prvi AR motor preradjen na E3).
@dekideki,sto te cudi cena?Ima jos dovoljno vremena da cena jurne gore a ni kilometraza nije mala uopste(ako ja dobro shvatam razmisljanje jednog prosecnog Nemca).
p.s.
Drugari,ne zamerite
zbog malo vise .rekla/kazala..Racunam,vredi i to ako niko nezna preciznije
.
p.s 2.
Bilo bi mi drago da nisam u pravu pa da neko od vas ispazari ovu malu :cool .

@bigfoot,i ja mislim isto za Euro3

@dekideki,sto te cudi cena?Ima jos dovoljno vremena da cena jurne gore a ni kilometraza nije mala uopste(ako ja dobro shvatam razmisljanje jednog prosecnog Nemca).
p.s.
Drugari,ne zamerite

p.s 2.
Bilo bi mi drago da nisam u pravu pa da neko od vas ispazari ovu malu :cool .
- sasa bg
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Euro 3 standard ispunjava vecina automobila proizvedena od 2001. godine
Kako sam cuo, do nedavno je moglo nesto i da se progura na carini, a sada za neke automobile 2000. i 2001. godiste insistiraju da se nose papiri u Zavod za standardizaciju na proveru, tako da vam ne savetujem srecu. Oznaka D3 nije oznaka za Euro 3 i ne priznaju prepravke vozila na standard Euro 3.
Oznaka u libretu za Euro 3 je stavka pod oznakom V.9, gde treba da stoji 1999/102/CE.
Ja sam uvezao 156-icu 1.8, nedavno, 2001. godiste, i da sam znao koliko ce me kostati carina i PDV (dizu svima katalosku vrednost), mislim da je ne bih ni kupio
. Treba sacekati malo, bice lepih automobila na trzistu, pustice izgleda preregistraciju ovih nesrecnih CG tabli.
Kako sam cuo, do nedavno je moglo nesto i da se progura na carini, a sada za neke automobile 2000. i 2001. godiste insistiraju da se nose papiri u Zavod za standardizaciju na proveru, tako da vam ne savetujem srecu. Oznaka D3 nije oznaka za Euro 3 i ne priznaju prepravke vozila na standard Euro 3.
Oznaka u libretu za Euro 3 je stavka pod oznakom V.9, gde treba da stoji 1999/102/CE.
Ja sam uvezao 156-icu 1.8, nedavno, 2001. godiste, i da sam znao koliko ce me kostati carina i PDV (dizu svima katalosku vrednost), mislim da je ne bih ni kupio

- dekideki
- Drug Član
(aukcija je gotova, cena je 3020e na kraju, btw)
kad mi je inspektor koji radi na kolima u SUP Cukarica pricao price o varijantama prevare pomenuo je i crnogorce za koje kaze da su oni iz SUP prilicno sigurni da su cak oko 80% totalni .divljaci.. u CG cak nisu ni odradjeni valjani papiri (carina, porez, sta vec sve treba da bi se obavila prva registracija), pa stoga nece ni biti pomenute preregistracije. uradjeno je sve preko veze, izdavane falsh tablice i saobracajne dozvole, haos. znam par ortaka koji voze slicna kola, i priznali su mi da su platili ljudima da dole to .zavrse.. licno nisu ni isli u CG, tako da se sad posle mojeg iskustva zrelo preznojavaju sta im je ciniti...
kaze inspektor oni koji su 100% sigurni da su cisti ili su se vec ratosiljali kola uz gubitke ili su to onih 200-nak koji se pojavljuju na mitinzima protiv zabrane preregistracije (a ima ih 40.000). jedino se oni koji su sigurni da su cisti pojavljuju, oni iole nesigurni i dalje strahuju pa nece da privlace paznju.
najgora stvar u mom slucaju konkretno je ta sto, da sam odradio slicno i vozio na CG table, i dalje bih vozio moju 155 za koju BG SUP nikad ne bi proveravao nista. paradox
(aukcija je gotova, cena je 3020e na kraju, btw)
kad mi je inspektor koji radi na kolima u SUP Cukarica pricao price o varijantama prevare pomenuo je i crnogorce za koje kaze da su oni iz SUP prilicno sigurni da su cak oko 80% totalni .divljaci.. u CG cak nisu ni odradjeni valjani papiri (carina, porez, sta vec sve treba da bi se obavila prva registracija), pa stoga nece ni biti pomenute preregistracije. uradjeno je sve preko veze, izdavane falsh tablice i saobracajne dozvole, haos. znam par ortaka koji voze slicna kola, i priznali su mi da su platili ljudima da dole to .zavrse.. licno nisu ni isli u CG, tako da se sad posle mojeg iskustva zrelo preznojavaju sta im je ciniti...
kaze inspektor oni koji su 100% sigurni da su cisti ili su se vec ratosiljali kola uz gubitke ili su to onih 200-nak koji se pojavljuju na mitinzima protiv zabrane preregistracije (a ima ih 40.000). jedino se oni koji su sigurni da su cisti pojavljuju, oni iole nesigurni i dalje strahuju pa nece da privlace paznju.
najgora stvar u mom slucaju konkretno je ta sto, da sam odradio slicno i vozio na CG table, i dalje bih vozio moju 155 za koju BG SUP nikad ne bi proveravao nista. paradox

- dekideki
- Drug Član
- sasa bg
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Scarab26, nije se to desilo samo meni, desava se i nekim poznanicima, koji imaju svoju firme registrovane za uvoz i druge speditere. Trenutno ne priznaju italijanske kataloge, a sve to po necijoj usmenoj naredbi. Ovo mi je treci auto zaredom koji tako prolazi. Cudna je ovo zemlja.
- dekideki
- Drug Član
jel zna neko gde moze na netu da se izracuna koliko bi izasla ovakva Alfa na BG table, sve zajedno?
evo ih jos:
156 SW 24V
147 Selespeed
jel zna neko gde moze na netu da se izracuna koliko bi izasla ovakva Alfa na BG table, sve zajedno?
evo ih jos:
156 SW 24V
147 Selespeed
- dekideki
- Drug Član
evo jedne male koju bih rado posedovao. eh, i onda mi kazu nije sve u parama, *ebiga. mozda zainteresuje nekog drugog, ko zna?
156 Selespeed
da li je moguce da je ova EURO 3? (16.12.1999.) imam onaj rumunski pdf o EURO 3 vozilima ali nemam sifru motora, kako da proverim?
*kakva su STVARNO iskustva u vezi Selespeed menjaca? citao sam recenzije i svi su kao odusevljeni... jel to vozio neko? jos je ova koju sam snimio ona verzija sa polugama, kao na F1, ne sa tasterima...
156 Selespeed
da li je moguce da je ova EURO 3? (16.12.1999.) imam onaj rumunski pdf o EURO 3 vozilima ali nemam sifru motora, kako da proverim?
*kakva su STVARNO iskustva u vezi Selespeed menjaca? citao sam recenzije i svi su kao odusevljeni... jel to vozio neko? jos je ova koju sam snimio ona verzija sa polugama, kao na F1, ne sa tasterima...

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Nije Selespeed za Srbiju. I nije nista narocito brz, sporiji je od rucnog menjaca... Ako imas slab akumulator moze da se desi da nece da prebaci brzine i onda mozes da places dok stojis u N...niko to ovde ne bi znao da popravlja. Kao sto vidis ceni se medju polovnjacima manje nego verzije sa rucnim menjacima.
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
da,da... na zalost starac je u pravu... dok radi, radi lepo, mada ne ocekuj neka cudesna ubrzanja... ali ne da se kvari nego jbe kevu... i onda bogami beres kozu na silljak...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- dekideki
- Drug Član
evo cini mi se odlicne prilike koja obecava ne tako visoku cenu na kraju licitacije, ako nekoga zanima 147, treba da pogleda ovu lepoticu:
147 distinctive
2001, EURO 3, servisna knjizica uredno popunjena, dva seta tockova, odlicna oprema...
provalite cara koji je zamazao tablice na svim slikama sem na jednoj gde se vidi tocak sa alu felnom
147 distinctive
2001, EURO 3, servisna knjizica uredno popunjena, dva seta tockova, odlicna oprema...
provalite cara koji je zamazao tablice na svim slikama sem na jednoj gde se vidi tocak sa alu felnom

- dekideki
- Drug Član
da li je moguce da ovo tamo kosta ovoliko? mora da je neka navlakusha...
ovu bih i ja posedovao
provalite cenu: licitacija - pocetna cena: 500?, a .plati i vozi.: 600?
ovu bih i ja posedovao

provalite cenu: licitacija - pocetna cena: 500?, a .plati i vozi.: 600?

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”