Utisci vezani za skup u NS-u

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Pon Jun 26, 2006 8:01 pm

Dobro, znaci nisam ni morao da dolazim, vidim da su i 156 1.8 bile dovoljne da pokazu ko je glavni :lool: :facts: ...sem Sashe koji je vezbao tu .na domacem terenu.... :green_blah:
Salim se, zao mi je sto nisam bio...
Acqua-Olio-Benzina
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:04 pm

Sta reci drugo, osim da je skup bio odlican kao i uvek :plavi_voli: :cool
Uprkos velike vrucine, druzenje i zabava su bili na izvanrednom nivou i mogu vam reci da jedva cekam sledeci skup ;) :cool
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jun 26, 2006 8:09 pm

@Starac Vujadin:
Laki naravno, kao ni Sale koji je prvi, nije napomenuo da je on, po merenom vremenu - BIO DRUGI (155 TS 1,8 16V). njih dvojica su pravi fer igraci i imaju samo licnu satisfakciju! znaci - 3. je u stvari prvi, 4. je drugi...

poz.

SNIMANO je sa svih strana... bice, nadam se i snimaka. jednoglasno TURIRANJE velike vecine motora je bilo... UH. cucete, videcete!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:10 pm

Dajte jos slika :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 8:34 pm

Gromoglasno se
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Pon Jun 26, 2006 8:49 pm

mloh napisao:Ma Volvo 440, crni, nazad spojler. Video me je veruj mi :twisted:
Muvao se tu oko skupa, pa je onda izasao na pistu da nesto proba, kad tamo Jugo 55 pod .gasom.. Malo smo ga pojurili, pa kocnica na kraju da skripe gume. Covek me je pogledao kad je okrenuo auto na kraju piste. Posle sam stao kod satora.

Ma jurnjava sa volvoom je bila nesto posle turiranja...
Ako je to bio Sabo, onda mo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 9:02 pm

sve u svemu,bilo je lpo,ja samo sto sam stigo kuci i pravo na komp.znaci ja sam se poslednji vratio sa skupa.
sjebo sam menjac,tako da sutra stavljam drugi,sprzhio sam ga...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 9:14 pm

evo malo slika koje sam uslikao.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Dexy
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 3:36 pm

Pon Jun 26, 2006 9:29 pm

Evo jos malo slika...

Slika Slika Slika Slika Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 10:02 pm

Ma ja sam prolupo garant..., verovatno sam ja bio, vozio sam Vipera... :P
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Pon Jun 26, 2006 10:09 pm

Bilo je lepo, dinamicno, sunce je przilo, ali nije smetalo kada bila lepa atmosfera...ja sam sprzio lamelu (bila je naceta), ali ko da odoli izazovu :P

Rece mi danas majstor Bora, jos jedan skup i odoh ja na more :lool: Moja masina u sredu ostaje u servisu i lamela (ceo set) se menja, spremam se za sledeci skup ;) . Pozdrav svima.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 10:55 pm

Kao prvo sve pohvale organizatorima za ovaj prelepi skup i jedna mala kritika, jer je opet kao i u Beogradu propustena prilika da se napravi grupna fotografija svih ucesnika skupa. Moram da priznam i odam pocast svim clanovima sekte 75 jer stvarno oni ovaj skup izdizu nivo pravog spektakla. A svako okupljanje je poseban i neponovljiv dogadjaj tako da je stvarno greota propustiti neki skup.

P.S. Ja ne znam zasto se svi zale sto smo izgoreli, pa svi smo za dzabe dobili farbanje u Alfinu crvenu boju :lool: ;)
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pon Jun 26, 2006 10:59 pm

ja odmah reko, Alfina boja! :)

Bigfoot, koje si imao vreme? i ti si se takmicio, zar ne? (btw, ko ne zna - bio sam malo shokiran jer covek vozi JTD i to SW, ali mislim da nije bio najgori po vremenu)

poz.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Jun 26, 2006 11:34 pm

Ja sam se samo revijalno provozao sa vremenom od 34sec, bas kao sto i vreme kaze :cool . A inace sam startovao ocajno, tj. bas penzionerski, jer uopste nisam gledao u Sasu sve dok nije spustio ruku za start.

Steta sto svi nisu provozali stazu jer nije najbitnije pobediti vec uzivati i provesti se ludo.
Korisnikov avatar
Gruja
Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:40 pm

Uto Jun 27, 2006 12:12 am

dekideki napisao:*Okupljanje je bilo oko 10 ispred Intera. Jedan lik, koji je slucajno verovatno u zamenu za nekog nemca povoljno dobio Alfu, trazio mrtav ljut Aleksu (75, V6, ne znam nick), za neki deo valjda (kako sam razumeo), koji je naravno dosao 45 minuta kasnije od kad je rekao coveku pa se ovaj sirio na njega i drao jedno 5 minuta (performans, pravi!).
Taj lik ocigledno nije imao posla sa Aleksom... :lool:
Ma heroj, krenuo tu da se siri i dernja a nas 20 okolo...
Inace nick je 75v6, tako da znas nick... ;)
dekideki napisao:*Nije puno bilo divljanja, sve u toleranciji normalne voznje (negotinci su nam kukali da su vozili bez prekida koliko sati pa samo malo iskulirali).
Trebalo je da se vozis sa Aleksom (ili bilo kojom drugom 75icom =] ) ;) Veprici su bili u akciji i na putu... =]

Inace, samo da nas ne skuha ono sunasce... uf, morao sam jogurtom da se mazem juce celo popodne....
Skup - fantazija!!! Poligoncic - pun pogodak!!! Al ce sledeci put da malo razdvojimo one cunjeve... ;)
Ziveo Kragujevac!!!! Brojim dane do tada!!!
Korisnikov avatar
brera
Garaža: Alfa Romeo Sprint '86
Lancia Delta HPE 2.0 T '98
Saab 93 '2003
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 7:43 pm

Uto Jun 27, 2006 8:07 am

vladaromeo napisao:sve u svemu,bilo je lpo,ja samo sto sam stigo kuci i pravo na komp.znaci ja sam se poslednji vratio sa skupa.
:fight_twak: :mad_cuss: :fasttalk: :mad: a svi mi hvalili taj menjac i brat mi rekao da ne krci u drugoj a ti ga sprzio :roll: :cool
pozdrav
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 8:29 am

[quote="yuhica"]Gromoglasno se
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 8:36 am

Nemojte snimke na gmail, nego lepo na http://www.dropshots.com ( opet smaram ). Mislim da je lakse...

Evo turiranja... Moj snimak je sa foto-aparata pa je malo jadan...

Slika
Video Hosting - Upload Video - Video Sharing

I jos neke slike...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 9:31 am

Skup je bio pravi pogodak.
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Uto Jun 27, 2006 9:40 am

sasa bg napisao:ja sam sprzio lamelu (bila je naceta), ali ko da odoli izazovu :P
Ja sam zato i kulirao, ali kada me ubedise, resih da spaljujem gume - lakse ih je promeniti... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)

2 kankkunen
Jeste li provalili sto ne vuce kako treba? :|

2 mloh
Kada se posalje na gmail, lako mozes da downloadujes file...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 9:55 am

Ima i na Vrsackom bregu opasnih krivina. Tamo se odrzavaju trke oldtajmer motora. Mogao bi jedan skup i tamo, jednog dana...

2 Nigy : Da, u pravu si za download... Za nestrpljive brze ide ovako :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 3:17 pm

Nigy napisao:2 kankkunen
Jeste li provalili sto ne vuce kako treba? :|
Akutni nedostatak benzina u rezervoaru je jedna od mogu
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 7:27 pm

brera napisao:
vladaromeo napisao:sve u svemu,bilo je lpo,ja samo sto sam stigo kuci i pravo na komp.znaci ja sam se poslednji vratio sa skupa.
:fight_twak: :mad_cuss: :fasttalk: :mad: a svi mi hvalili taj menjac i brat mi rekao da ne krci u drugoj a ti ga sprzio :roll: :cool
pozdrav
ma nista strasno,zamenicu samo izlaz na polu osovinu,semeringe i dihtung kartera...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 11:00 pm

@mloh

Posalji snimak na gmail! Tu gde si ga postavio ne moze da se skine tj.treba registracija i placa se....
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Uto Jun 27, 2006 11:08 pm

Skup je protekao u divnoj atmosferi,mnogo lepih Alfi.Mi smo prekinuli odmor u BIH,da bi dosli na skup,za razliku od nekih,kojima je skup bio na 15minuta,Sve u svemu mislim da je bilo jako lepo,ali smo imali 2-3 ozbiljnija peha na parkingu crvena 75-ica i Milos sa 146 na vencu. Steta sto niko nije dosao iz Madjarske i Hrvatske,ali nadajmo se i tome sledeci put.A i sto nismo namestili zajednicku fotografiju....
Slika

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”