Salim se, zao mi je sto nisam bio...
Ako je to bio Sabo, onda momloh napisao:Ma Volvo 440, crni, nazad spojler. Video me je veruj mi![]()
Muvao se tu oko skupa, pa je onda izasao na pistu da nesto proba, kad tamo Jugo 55 pod .gasom.. Malo smo ga pojurili, pa kocnica na kraju da skripe gume. Covek me je pogledao kad je okrenuo auto na kraju piste. Posle sam stao kod satora.
Ma jurnjava sa volvoom je bila nesto posle turiranja...
Taj lik ocigledno nije imao posla sa Aleksom...dekideki napisao:*Okupljanje je bilo oko 10 ispred Intera. Jedan lik, koji je slucajno verovatno u zamenu za nekog nemca povoljno dobio Alfu, trazio mrtav ljut Aleksu (75, V6, ne znam nick), za neki deo valjda (kako sam razumeo), koji je naravno dosao 45 minuta kasnije od kad je rekao coveku pa se ovaj sirio na njega i drao jedno 5 minuta (performans, pravi!).
Trebalo je da se vozis sa Aleksom (ili bilo kojom drugom 75icom =] )dekideki napisao:*Nije puno bilo divljanja, sve u toleranciji normalne voznje (negotinci su nam kukali da su vozili bez prekida koliko sati pa samo malo iskulirali).
vladaromeo napisao:sve u svemu,bilo je lpo,ja samo sto sam stigo kuci i pravo na komp.znaci ja sam se poslednji vratio sa skupa.
sjebo sam menjac,tako da sutra stavljam drugi,sprzhio sam ga...
Ja sam zato i kulirao, ali kada me ubedise, resih da spaljujem gume - lakse ih je promeniti...sasa bg napisao:ja sam sprzio lamelu (bila je naceta), ali ko da odoli izazovu![]()
ma nista strasno,zamenicu samo izlaz na polu osovinu,semeringe i dihtung kartera...brera napisao:vladaromeo napisao:sve u svemu,bilo je lpo,ja samo sto sam stigo kuci i pravo na komp.znaci ja sam se poslednji vratio sa skupa.
sjebo sam menjac,tako da sutra stavljam drugi,sprzhio sam ga...:mad_cuss: :fasttalk:
a svi mi hvalili taj menjac i brat mi rekao da ne krci u drugoj a ti ga sprzio
:cool
pozdrav
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”