Evo dve slike i mapa gde se nalazi.

Toliko od mene.
Stvar je u tome sto mogu ja odstampati skoro neogranicene kolicine crno-belih flajera, a kolor u manjoj meri (spor stampac). Za prosli skup sam stampao kolor flajere i delio ih okolo, sto bih ucinio i sada da postoje.killaz napisao: Flajeri za skup nisu isplativi, jer ljudi slabo reaguju na njih, a ako neko ne mozhe odshtampati uvek (bar ja) mogu doneti nedeljom na redovnom okupljanju ove standardne...
Ja sam za.killaz napisao:Ako ste za, mogli bi nedelju dana pre skupa da se nadjemo svi iz BG-a i malo poprichamo o skupu i akcijama vezanim za isti?
Ok, gledacu danas-sutra da napravim neshto... Nigy, mozhesh da ih shtampash recimo u petak pa da ih izdelimo u nedelju recimo?Nikola napisao:Laki, ajde ako imas vremena napravi neki flyer za skup. Nemora nista specijalno, cisto da imamo da delimo malo. Ubacis vreme i mesto odrzavanja, mogucnost rucka za 10 eur i to je to.
No frks, a flajere koje sam vec odstampao (stampacu jos, kol'ko vam treba?) su oni crno beli za klub, koji je vec pripremljen za 4 komada na A4 formatu.killaz napisao: Nigy, mozhesh da ih shtampash recimo u petak pa da ih izdelimo u nedelju recimo?
Btw, mozhesh da mi bacish dimenzije flajera na pp?
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”