>>>Sledeci skup :: Malo priche i o tome...

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

>>>Sledeci skup :: Malo priche i o tome...

Sre Apr 05, 2006 12:09 pm

Imao bih predlog za sledece okupljane da se odrzi u hotelu Fantast ili ako neko zna to je nekad bio dvorac porodice Dunjdjerski.

Evo dve slike i mapa gde se nalazi.

Slika
Slika
Slika

Toliko od mene.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 05, 2006 2:08 pm

Predlog za skup kod dvorca Fantast je odlican.... ali tesko da cemo ga ubaciti u plan ove godine...
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Apr 05, 2006 3:58 pm

Fantast je u planu vec dosta dugo, a verovatno cemo tamo da organizujemo Novosadski skup ali o tom po tom!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 2:13 pm

Jel se u okupljanja standardno podrazumevaju aktivnosti
pravljenja pentagrama i prizivanja djavola, jer ako je tako ovaj dvorac je odlicna lokacija
:lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 6:36 pm

Ja sam u tom dvorcu bio za vreme bombardovanja.... :dugokosi:
Moracemo da pazimo da neko ne upadne u kakav rov kojih tamo ima iskopano na stotine...
Inace je mesto FANTASTicno...
Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Pon Apr 10, 2006 8:24 pm

E sad si mi totalno upropastio koncepciju kakvo bre prizivanje djavola :lool: ljudi mesto je fantasticno zamislite samo ispred red alfi a iza u pozadini dvorac ma prava panorama za slikanje alfi.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Apr 10, 2006 10:48 pm

Ma salim se :lool:, Lepo je mesto i okolina samo mi malo ovaj dvorac deluje spooky, kao da se neke tajne organizacije tu okupljaju a ne mi...

Ali ambijent je za nase lepotice extra, krajnje snobovski i prefinjen, + jos svako da je tom prilikom obukao najlepse odelo i po tompus u dzep :lool: :dugokosi:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

alexa

Sre Maj 31, 2006 10:38 pm

a kad planirate skup ? meni je samo bitno da bude ili pre 19.06 ili posle 02.07 jer u medjuvremenu nisam u SRBIJI (bez crne gore) a nebi da propustim skup. dovodim jos jednog ljubitelja sa sobom
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Maj 31, 2006 10:49 pm

Sledeci skup je 25.06. u Novom Sadu :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 01, 2006 12:30 pm

:cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 01, 2006 1:52 pm

pa to je sjajno! evo da upisem u svoj kalenadar.....
Korisnikov avatar
Player
Garaža: Gtv V6 TB
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 4:22 pm

Pet Jun 02, 2006 12:45 am

Toooooooooooo :green_many:

Nego ajde sad malo detalja, ne mogu da dochekam :jumper1: :jumper3:
Gde se skupljamo? Hoce biti neke voznjice, mislim negde dalje?

I ljudi, dodjite svi koji mozhete pliiiiz :lool: da bude preko 100 Alfi!!!! :dugokosi: :dugokosi:
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sre Jun 07, 2006 9:02 am

Ljudi, dajte da se odma napravi slika flajera sledeceg okupljanja i da se nakaci na sajt kao za okupljanje u BG!!! Delio bih okolo a nemam sta! :shock:
Ako nema ko da dizajnira novi, nek se samo prepravi postojeci.

Edit:
Sad vidim da je i onaj crno-beli flajer u veoma losoj rezoluciji i ne moze se odstampati a da bude citljiv. :?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Jun 11, 2006 4:36 pm

[quote=.Nigy.]Ljudi, dajte da se odma napravi slika flajera sledeceg okupljanja i da se nakaci na sajt kao za okupljanje u BG!!! Delio bih okolo a nemam sta! :shock:
Ako nema ko da dizajnira novi, nek se samo prepravi postojeci.

:idea: :idea: :idea:
Nigy

Uto Jun 13, 2006 9:03 am

Juce kod Vuka obidjem jednu Alfu 75 1.6. Htedoh zaustaviti lika da ga pozovem na sledece okupljanje, kada se setih da nemam ni flajer kluba ni pozivnicu za naredni skup!!! :evil:

Prosto ne mogu da verujem da posle dva posta o tome niko nije odreagovao vec nedelju dana!!! :shock: :shock: :shock:

Treba li da napominjem da sam ja dosao na forum a posle i u klub zahvaljujuci tome sto mi je 75ts ostavio flajer kluba na soferku???
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 13, 2006 9:23 am

ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 13, 2006 9:38 am

Jbga Nigy, nisam primetio ranije...

Nikola je zakachio link ka flajeru koji shtampamo i delimo. Flajeri za skup nisu isplativi, jer ljudi slabo reaguju na njih, a ako neko ne mozhe odshtampati uvek (bar ja) mogu doneti nedeljom na redovnom okupljanju ove standardne...

Ako ste za, mogli bi nedelju dana pre skupa da se nadjemo svi iz BG-a i malo poprichamo o skupu i akcijama vezanim za isti?
Nigy

Uto Jun 13, 2006 10:28 am

killaz napisao: Flajeri za skup nisu isplativi, jer ljudi slabo reaguju na njih, a ako neko ne mozhe odshtampati uvek (bar ja) mogu doneti nedeljom na redovnom okupljanju ove standardne...
Stvar je u tome sto mogu ja odstampati skoro neogranicene kolicine crno-belih flajera, a kolor u manjoj meri (spor stampac). Za prosli skup sam stampao kolor flajere i delio ih okolo, sto bih ucinio i sada da postoje. :|
killaz napisao:Ako ste za, mogli bi nedelju dana pre skupa da se nadjemo svi iz BG-a i malo poprichamo o skupu i akcijama vezanim za isti?
Ja sam za. ;)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 13, 2006 10:38 am

Laki, ajde ako imas vremena napravi neki flyer za skup. Nemora nista specijalno, cisto da imamo da delimo malo. Ubacis vreme i mesto odrzavanja, mogucnost rucka za 10 eur i to je to.

Ja nemam dizajnerskih sposobnosti a ni potrebne fontove i graficke elemente. :(

Mislim da svako ko zeli moze da odstampa bar 10-ak tih flayera i nosi ih u kolima.

BTW juce u Staroj Pazovi stajem pored lika sa 155-icom i naravno zapocinje prica. Prvo o servisima i zatim nabacim temu o klubu. Tek me on iznenadi time da je od nekog .cuo. za skup.
Dam mu flayer on kaze da ce se morati uclaniti, informisem ga detaljno o skupu i tu se razidjemo :)
Dakle, neverovatno je kako su vesti pocele da se sire...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

alexa

Uto Jun 13, 2006 5:46 pm

na sledeci skup dovodim jos jednog clana
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 14, 2006 9:31 am

Nikola napisao:Laki, ajde ako imas vremena napravi neki flyer za skup. Nemora nista specijalno, cisto da imamo da delimo malo. Ubacis vreme i mesto odrzavanja, mogucnost rucka za 10 eur i to je to.
Ok, gledacu danas-sutra da napravim neshto... Nigy, mozhesh da ih shtampash recimo u petak pa da ih izdelimo u nedelju recimo?

Btw, mozhesh da mi bacish dimenzije flajera na pp?
Nigy

Sre Jun 14, 2006 10:58 am

killaz napisao: Nigy, mozhesh da ih shtampash recimo u petak pa da ih izdelimo u nedelju recimo?

Btw, mozhesh da mi bacish dimenzije flajera na pp?
No frks, a flajere koje sam vec odstampao (stampacu jos, kol'ko vam treba?) su oni crno beli za klub, koji je vec pripremljen za 4 komada na A4 formatu.
Inace, posedujem (u firmi) i A4 laser, A3 pljuckavac i 42. ploter. ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 14, 2006 11:15 am

Hmmm, mislish da ce na pljuckavcu da ispadne ok? Plashim se nekog razlivanja boje itd... :|
Nigy

Sre Jun 14, 2006 1:26 pm

Pljuckavac je nuzno zlo za firmu (naeo sam ga kao mogucnost da se nesto po potrebi moze pustiti na A3). Mislio sam stampanje na laseru, samo tu ne mogu neograniceno da stampam, vec manji br. primeraka. Crno belo je skoro unlimited. ;)
Korisnikov avatar
Viper

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500

Sre Jun 14, 2006 10:01 pm

Nego da ja priupitam sta bi sa mojim predlogom za skup u hotelu Fantast, dali se to odlaze za neku drugu godinu ili sta?
Enzo Ferrari

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”