Kada importujes (otvoris) film u tom programu, dobijes film izdeljen u segmente. Izaberes segment filma u kome se nalazi Alfica, i u desnom delu programa imas kao plejer u kome pustis taj segment. Kada ugledas Alfu pritisnes pauzu i pritisnes taster "Take Picture" (krajni desni taster). Onda te on pita gde ces i kako da snimis sliku. To bi bilo to, nadam se da nisam zvucao mnogo komplikovano
Žene i Alfa
-
GostGo
- Drug Član

Posto ne znam sta imas od softvera instalirano, a znam da mozes to uraditi sa programom Windows Movie Maker koji je sastavni deo Windows-a.
Kada importujes (otvoris) film u tom programu, dobijes film izdeljen u segmente. Izaberes segment filma u kome se nalazi Alfica, i u desnom delu programa imas kao plejer u kome pustis taj segment. Kada ugledas Alfu pritisnes pauzu i pritisnes taster "Take Picture" (krajni desni taster). Onda te on pita gde ces i kako da snimis sliku. To bi bilo to, nadam se da nisam zvucao mnogo komplikovano
-
GostGo
- Drug Član

Moze i tako, samo sto ce ti trebati nekoliko sati da importujes film u Movie Maker!
:computer2: :computer1: :glupan:
Nego ti lepo instaliraj Power DVD bilo koju verziju (bilo bi dobro 6) i samo pusti u njemu film i kad naidje taj deo sa alfom, imas opciju "Capture", samo kliknes i gotovo!
Naravno mozes da probas sa MV2 player, RadLight i sa drugim plejerima, mnogo njih imaju tu opciju!
Ako nemas nista od toga i niko u tvojoj okolini nema, "cimni" me na pp i poslacu ti sajt sa koga mozes da downloadujes Power DVD!
A i mnogo toga drugog...
:computer2: :computer1: :glupan:
Nego ti lepo instaliraj Power DVD bilo koju verziju (bilo bi dobro 6) i samo pusti u njemu film i kad naidje taj deo sa alfom, imas opciju "Capture", samo kliknes i gotovo!
Naravno mozes da probas sa MV2 player, RadLight i sa drugim plejerima, mnogo njih imaju tu opciju!
Ako nemas nista od toga i niko u tvojoj okolini nema, "cimni" me na pp i poslacu ti sajt sa koga mozes da downloadujes Power DVD!
A i mnogo toga drugog...
-
GostGo
- Drug Član

Alo bre, pa nije valjda da cenite samo sise i guzicu pa na kome god da je?!
Dajte malo stila, uostalom vozite automobile kojima je srednje ime Stil!
Ove dve idu u BMW ili neki Audi, eventualno Golf sa otvorenim prozorima odakle dolaze grozni zvuci Cece Raznatovic i Seke Aleksic sa dve curke pozadi koje se upravo vracaju sa nekog splava na Dunavu, po mogucstvu blajhane plavuse sa peglanom kosom koja lici na metlu sto stoji naslonjena uz zid u javnom WC-u (ostavila baba sera)...
Dajte malo stila, uostalom vozite automobile kojima je srednje ime Stil!
Ove dve idu u BMW ili neki Audi, eventualno Golf sa otvorenim prozorima odakle dolaze grozni zvuci Cece Raznatovic i Seke Aleksic sa dve curke pozadi koje se upravo vracaju sa nekog splava na Dunavu, po mogucstvu blajhane plavuse sa peglanom kosom koja lici na metlu sto stoji naslonjena uz zid u javnom WC-u (ostavila baba sera)...
-
GostGo
- Drug Član

ma jel znas sta, kad vidim ovako nesto, cisto me boli uvo za gomilu lima i gvozdja i za srednje ime... maca je maca... a po meni ovo nisu krsevi!? nisu mozda moj tip, ne vidim sebe sa takvom cicom... bez obzira,
veci su krsevi one dve gore na mom postu sa crvenom gtam...
nisam jos video zenske kic noge?
veci su krsevi one dve gore na mom postu sa crvenom gtam...
nisam jos video zenske kic noge?
-
GostGo
- Drug Član

Samo ti podvikni, ali nece te uciniti vise u pravu!
Bas lepo sto volis dobru cicu, steta sto mi .stariji. sa godinama gubimo taj osecaj...
Opusti se... :cool Svako po svom nahodjenju bira lepsu polovinu, e sad... Svi mi imamo drugacije standarde i merila...
Pa sad... Kom opanci, Tom i Jerry...
A ako mene pitas...

Vidis kako je stidljiva...
E to je prava cura! 
Bas lepo sto volis dobru cicu, steta sto mi .stariji. sa godinama gubimo taj osecaj...
Opusti se... :cool Svako po svom nahodjenju bira lepsu polovinu, e sad... Svi mi imamo drugacije standarde i merila...
Pa sad... Kom opanci, Tom i Jerry...
A ako mene pitas...

Vidis kako je stidljiva...