Spontano okupljanje: Cetvrtkom, splav Pingvin Romeo
-
Go
- Drug Član
juce smo se nas cetvorica (75ts, bojanTI, bigfoot i ja) okupili na savi... uz pice i druzenje, probali smo malo i automobile izmedju nas... bilo je tu poprilicno prasine i zapaljenih guma, a i lamela...
svaka cast momci
od slika jedino sto je ispalo dobro je ovo, ostatak je dosta los, te ga necu ni postavljati...

ovo sam ja u 75-ici... malo mi fali da se zarazim totalno...
svaka cast momci

od slika jedino sto je ispalo dobro je ovo, ostatak je dosta los, te ga necu ni postavljati...

ovo sam ja u 75-ici... malo mi fali da se zarazim totalno...
-
Go
- Drug Član
Ljudi, meni stvarno nije jasno sto vam je problem doci na skup. Pa jel trebamo da se vidjamo samo na godisnjim skupovima? Niko ne ocekuje da svako treba dolaziti svake nedelje, ali makar vecina moze da odvoji jednu nedelju u mesec dana za skup!!!
A okupljanje se ne mora svakog vikenda da bude u nedelju u 6h, moze da se pomeri, za subotu, petak... ali dajmo malo vise zelje i htenja za druzenjem i zezanjem. Jer ovi skupovi su prvenstveno da se upoznamo, da upoznamo svakojakve Alfice i da se super zezamo
:cool
A okupljanje se ne mora svakog vikenda da bude u nedelju u 6h, moze da se pomeri, za subotu, petak... ali dajmo malo vise zelje i htenja za druzenjem i zezanjem. Jer ovi skupovi su prvenstveno da se upoznamo, da upoznamo svakojakve Alfice i da se super zezamo

-
Go
- Drug Član
Pa jedina mana su joj kocnice koje su kao na Yugu da prostite, ali sedistaaaaaaa...
Lezi kao blesava u krivini, e sad to mi je prvi kontakt sa zadnjom vucom, verujem da ima tu jos mnogo iznenadjenja! :nod:
A taman sam rekao da mi se 75 najmanje svidja zbog tako nekih detalja, ali...
Naravno da je 146 utegnutija, modernija, konkretnija za voznju, ali i od ovog starca mnoooogo moze da se izvuce!
Milosu samo fali moj motor i zdravo dovidjenja!

Lezi kao blesava u krivini, e sad to mi je prvi kontakt sa zadnjom vucom, verujem da ima tu jos mnogo iznenadjenja! :nod:
A taman sam rekao da mi se 75 najmanje svidja zbog tako nekih detalja, ali...

Milosu samo fali moj motor i zdravo dovidjenja!

-
ki
- Drug Član
2. Laki
3.
Ok idemoooo! Ada Huja karting, Nedelja 14:00h - prijavljivanje!Milos napisao:predlazem da se skupimo sledece nedelje na adu huji na karting stazi...
ko hoce mozemo da se vozimo malo, ko nece tu je kafic...
p.s. ne znam samo da li bi nam dali malo da se zezamo sa kolima tamo kod njih na parkingu...?

1. Milos
2. Laki
3.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”