Spontano okupljanje: Cetvrtkom, splav Pingvin Romeo

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Spontano okupljanje: Cetvrtkom, splav Pingvin Romeo

Pet Mar 17, 2006 8:58 pm

Spontani skup ako ste raspolozheni za caskanje, pice itd Cetvrtkom od nekih 21:00h na splavu .Pingvin. - ko ne zna, splav se nalazi na Savi i prilazi mu se sa strane blokova, pravac iz Gandijeve.

Iz pravca grada, krecuci se ulicom Jurija Gagarina, chim prodjete OMV skrecete na raskrsnici levo, vozite do kraja pravo, parkirate mashinu (pomazite je), predjete nasip i levo nekih 150 m je splav...

Aj' ljudi izlaste napolje! :drinker: :drunksingers: :beerchug:

pozzz
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 17, 2006 9:17 pm

Ja ovog puta necu biti prisutan :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Mar 18, 2006 3:45 am

ja mogu da dodjem oko 15do8, ako nije kasno... radim za vikend :(
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sub Mar 18, 2006 10:35 am

Zen, navrati bicemo tamo sigurica. :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Mar 18, 2006 11:23 am

hajde barabe, upisite se pa da se gledamo... :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

neeeeeeeeeeeeeee

Sub Mar 18, 2006 9:10 pm

:glupan: :glupan: :glupan: :glupan:
kilaze brate,ubicete me...kad god se cujemo ja ti kazem:.dolazim uskoro. a moram da priznam da sam dolazio prosle nedelje,ali samo da uzmem soferku za GIULIETTu i tutanj nazad nisam obisao ni babu ni sestru.umrecu zbog ALFE mislim globalno,a ovo okupljanje...je..ga.....
ostavi me i devojka,kaze nisam imao vremena za nju....a ono stvarno kad sam s njom mislim samo na alfu.KOJI JE TO STADIJUM ZARAZE? JA MISLIM POSLEDNJI
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sub Mar 18, 2006 9:30 pm

hahaha Brate, znash kako se reshava problem devojke? Prvu bolju ozhenish, napravish joj bebche da ima chime da se zanima i pichi... hahahaha
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 19, 2006 2:22 am

Pa predlog i nije tako los , samo sto ja obicno da bi nesto primenio moram prvo da vidim kako to funcionise kod predlagaca !!!!! :lool: :lool: :lool: Dakle Lucky u akciju !!!!! Poklonicemo ti jednu alfu kao svadbeni poklon :lool: :lool: :lool: :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Mar 19, 2006 2:45 am

Da onda covek resio dve stvari jednim .udarcem., i ozenio se i konacno dosao do Alfe ;)

Gde dodjoh medju vas ludake... :lool:
Sve ovo pocinje da prerasta u jednu veliku bolest, bar kod sebe primecujem promenu ponasanja :roll:
Evo sinoc se vracam kuci iz armije ( jeste sluzim civilno sta cete :oops: ) kisa lije ko iz kabla, a neki b*& 318 noviji ispred mene
i smara covece, gadja me rizlom i kamenicama, prska ko blesav a kako mu se priblizim on po gasu nece da se skloni...
I tu ti ja blago :mad: , krenemo da ubrzavamo (ja vec resio da mora da mi vidi dupe a narocito znak na njemu :lool:), tek kad je otprilike na nekih 160 provalio
da sam mu i dalje non stop na dupetu dade covek migavac... i stade... Nisam mogao a da se ne nasmejem iako sam sam bio u kolima...
Poenta price - Poodmakla faza VIRUSA gde nisu bitni uslovi, opasnosti i ostalo bitno je samo jedno.Da ih ostavite iza vas kako se u cudu vataju za glavu gledajuci u znak zmije koja ih je upravo pojela :dugokosi:
Pozdrav svima i nadam se da se vidimo u nedelju jer i ja radim nedeljom do kasno, Laki mi se cujemo obavezno imas pice na moj racun ne zaboravi :mrgreen:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

mi nismo sami....

Ned Mar 19, 2006 7:01 pm

:( ljudi,uz vas sam samo nekih 230 km na istok...pa sta ima novo ,lep je ovaj splav...tura na moj racun :drinker: :drunksingers: :beerchug: :drinker: :pepsidrinker: :drunksingers: :beerchug: :drunksingers: :drunksingers: :drunksingers: :beerchug: :beerchug: :pepsidrinker: :pepsidrinker: :drinker: :drunksingers: :beerchug: :drinker: :pepsidrinker: :drunksingers: :beerchug: :drinker: :thinkof: nemoj da neko padne sa splava
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pon Mar 20, 2006 12:50 am

-Svi zhivi i zdravi otishli sa (mini) skupa... Gledacemo da se tradicionalno skupljamo nedeljom, pa makar na kaficu i partiju priche. ;)

Jes' da smo se posle splava preselili na suvo i tamanili neka pileca krilca, ali najbitnije od svega je da su Alfe i zezanje bili tema br. 1. Ah, da - opet su nas najurili kao poslednje mushterije, jbga nikako da se razidjemo na vreme... :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Mar 20, 2006 1:02 am

:podrzava :podrzava :podrzava :podrzava :podrzava :podrzava
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Mar 20, 2006 1:35 am

Ipak mislim da se na suvom bolje snalazimo, a dokazali smo da nema bojazni ni od pticijeg gripa :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pon Mar 20, 2006 11:13 am

VRHIC!!! :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Mar 24, 2006 2:42 am

Sledeci put opet u nedelju?! ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Mar 29, 2006 1:03 pm

Ko je za mini espresso skup u nedelju (02.April), recimo oko 17:00h?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Mar 29, 2006 1:26 pm

Ja sam za, ako se vratimo iz Madjarske u subotu u dogledno vreme :lool:
Korisnikov avatar
speedfreak968
Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 10:52 am

Čet Mar 30, 2006 12:10 am

taman da prodiskutujemo, nadam se dobre, rezultate sa prve ovogodisnje WTCC trke (2. april, Monza) ... :cool
Slika
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 30, 2006 12:50 am

Racunajte na mene ovaj put od samog starta :lool:
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Mar 30, 2006 8:36 am

speedfreak968 napisao:taman da prodiskutujemo, nadam se dobre, rezultate sa prve ovogodisnje WTCC trke (2. april, Monza) ... :cool
...I posetu susreta u Madjarskoj. :cool Hajde ljudi bre, izlazite napolje - sunce sija! :D
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Ned Apr 02, 2006 1:54 am

Mi stigosmo iz Madjarske...

Nema odmora, dakle u nedelju (danas) se vidimo u 17:00h :dugokosi:
Koliko sam chuo bice nas... :) Cya
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Apr 06, 2006 9:35 pm

Nego... Hoce biti gledanja (smirglanja guma, kidanja viljuski i ostalog) sada u nedelju 9. marta?!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Apr 06, 2006 9:42 pm

Ma vazhi pa opet da ispalish... Btw, 9. Mart je bio pre mesec dana! :lool:

Ja sam uvek za!
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Apr 06, 2006 9:51 pm

Oups! :shock:

Joj da, april! :mrgreen: A kad sam ja to ispalio?!?!?! :?

Zvao si i rekao dodji, a ja odmah rekao devojci da moram da idem, ona jadna ostala ucveljena sama dok sam se ja sa vama provodio onaj cetvrtak sa svim onim lepim igracicama i zgodnim, usamljenim devojkama na onom splavu, kako se zvase... ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 07, 2006 1:14 am

Paaa, proshle nedelje se nisi pojavio... :idea: :dugokosi:

Ok, vidjamo se u nedelju Milosh i ja smo sigurno tamo. Hajde Alfisti! Pa nije moguce da ne pijete espresso?! :|
Nedelja, 18:00h Splav .Cruise. - ko ne zna, splav se nalazi na Savi i prilazi mu se sa strane blokova, tachnije bloka 70.

Iz pravca grada, krecuci se ulicom Jurija Gagarina, chim prodjete .Delta M. skrecete na raskrsnici levo, vozite do kraja pravo, parkirate mashinu (pomazite je), predjete nasip i desno nekih 100 m je splav...

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”