Ima nas i po Americi...
- unico-re
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Vratih se iz Amerike pre dve nedelje i prijatno sam iznenadjen brojem Alfista sirom USA.Jeste da je prava retkost tamo videti Alfu na ulici(ja sam ih video 3 za 5 meseci) ali sam zato pricao sa par ljudi(cistokrvni Ameri) koji organizuju 2 puta godisnje okupljanja Alfista sirom USA,i video sam par fotografija i mogu vam reci da su isti, ako ne i veci ludaci od nas
Inace od gore pomenute 3 Alfe koje sam video,dve su bile Spider i to obe iz Hollywooda a jedna je bila 156 koju sam video u NY(mozete misliti moj izraz lica kada sam je ugledao)
Sve u svemu cisto da se zna da nas i tamo ima a poseban utisak na mene je ostavio Amer (Alfista) koji mi je na kraju razgovora rekao CUORE SPORTIVO friend 
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
bio je skoro neki film gde je vozena stara alfa spider i nisu je ni ogrebali ali je zato lik gazio ko tudje
ko na nas krene iz mesta je naje&o
- Macan
- Garaža: -Alfa Romeo 147 jtd ti-Alfa Romeo GT 1.8 ts
Kraj devedesetih i pocetak 2000 sam proveo u Cikagu i New yorku tamo sam najcesce od Alfi vidjao prethodnu(stariju) verziju spydera i 164.Retke su ali sve su u fulu!Oni koji ih voze i imaju znaju sta je to i umeju da cene.Za njih je to ekskluziva a ne japanska konfekcija!
- unico-re
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
Tu si u pravu,Amerika je puna japanskih automobila koji su po meni totalno nebitni (cast izuzetcima),a kad to kazem mislim na izgled,posto su svi (odvratno) isti,nigde stila... 
- Dejan
- Garaža: 159 1.9 JTDM Rosso, Punto Sporting 1.4 16V Giallo
Moj najveci shok je bio 2005, setajuci se delom Bostona u kome zive mahom Italijani (Little Italy kako ga lokalci tamo zovu) naleteh na savrsen primerak 75 Turbo America, crvene boje, odlicno sacuvana, mislim da negde imam i sliku.
Inace Alfa tamo jako cenjena, jer je egzoticna.
Inace Alfa tamo jako cenjena, jer je egzoticna.
Alfa +
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”