A sto se tice pritiska on je uglavnom na 4 ..................... kad ga malo zesce iscepam , onda padne na 2 ............................ Sta mislite o o tome ??????
Mislim da je to normalno jer se i moja Alfa ponasa slicno.GRK napisao:Kod mene je pritisak 4-5 kada je motor hladan,odnosno ispod radne temperature.Kada postigne raddnu temp. padne na 2 do 2,5. Pricam o leru,u voznji je oko 5. Da li je to normalno? Vozim alfu 164. A gde se vidi temperatura ulja,da li to uopste postoji u tom tipu automobila?
ahhhhhhhhh e pa to je vec nesto drugo .............................. ja gledam juce ceo dan u onu kazaljku i pitam se kako bre ovi ljudi odrede tih 0.8 ..................... il su oni poludeli , il sam ja lud ................ nesto tu smrdi , kad ono komp je u pitanju ....................Quadrifoglio napisao:na komp kad bacis auto onda se vidi
Verovatno ti je otisao sensor koji pokazuje temperaturu ulja u motoru, relativno lako se menja i nije narocito skup (polovni su jeftini ako ih nadjes, a cenu novih stvarno ne znam). Kod mene se nalazi sa prednje strane motora, trebalo bi da je i kod tebe na slicnom mestu.AlfaPerSempre napisao:i na kraju meni definitivno ne radi merac temperature ulja ................... sta se radi u tom slucaju ?????? Mislim sta se menja , itd ..................
Koliko to kosta ......................
Ako neko ima iskustva , naravno .................