organizovano putovanje
- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
Pa treba ti samo oko 15 eura za muzej posto je to jedino gde te pustaju.A ostalo pista, prodavnice i zevanje oko fabrike je dzabe.
- Tetak
- Garaža: Alfa Romeo
Ideja za 100-godišnju turu je ekstra.Mišljenja sam da treba da upitamo Zeku kako bi on to organizovao i koliko bi koštalo.Nije mi daleko od pameti ni putovanje mini-busom!Automobilima bi bilo vrh, ali iz iskustva znam da je jako teško organizovati takvo putovanje sa više od dva-tri vozila.
Neka bude svetlo......i bi.....
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Pa nista,nabavicemo toki vokije u vecim kolicinama!
Salim se...
Ideja je super,meni se vise svidja putovanje nasim makinama....jeste teze nego kada te drugi vozi,pa ne razmisljas ni o kolima ni o nicemu...
ali dozivljaj je bolji kada se putuje prvom varijantom!
Pa valjda cu i ja do 2010 da imam neku ozbiljniju mkinu..tipa 159 a moguce da i ako imam 159-ku,krenem Giuliettom...

Ideja je super,meni se vise svidja putovanje nasim makinama....jeste teze nego kada te drugi vozi,pa ne razmisljas ni o kolima ni o nicemu...

Pa valjda cu i ja do 2010 da imam neku ozbiljniju mkinu..tipa 159 a moguce da i ako imam 159-ku,krenem Giuliettom...

-
ki
- Drug Član
Tetak, veruj mi sve se mozhe a od kada smo Sri i ja sproveli 45 Alfi od Ushca do AS kluba u Jakovu i to bez cepanja kolone onda rech nemoguce ne postoji hehehe
- Nigy
- Garaža: .
@ kilson
Razumemo se mi, al' da ostali ne krenu odmah sa varijantom da je putovanje svojim kolima finansijski nemoguce.
Isli smo u Madjarsku i dokazali da se sve moze organizovati ako postoji volja.
Razumemo se mi, al' da ostali ne krenu odmah sa varijantom da je putovanje svojim kolima finansijski nemoguce.

Isli smo u Madjarsku i dokazali da se sve moze organizovati ako postoji volja.
- Tetak
U tom slučaju postavlja se pitanje, da li tamo ima tako veliki parking da svi stanemo ili je potrebno da rezervišemo mesto! 

Neka bude svetlo......i bi.....
- sasa km
- Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
kako ide sa vizama za to putovanje jel svako za sebe ili kolektivna viza 

- Nigy
- Garaža: .
Ne znam kako je sad, al' '98. smo isli na apsolventsku ekskurziju u Italiju, i ako je sve islo preko agencije, i svi isli istim busom, morao je svako za sebe da vadi vizu...
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
i sad je uzas jedan sto se tice viza za Italiju. svi se individualno pozivaju posle predate dokumentacije na razgovor pa se onda odlucuje pa ne znam ni ja sta sve ne treba za to... 
*nadamo se novim pasosima i inicijativi italijanskih politicara da se ubrza resavanje viza za gradjane Srbije. ovo je definitivno dogadjaj zbog koga treba odmah po objavljivanju zvanicnog programa - uspostaviti kontakte, dobiti poziv, isplanirati sve do najsitnijeg detalja, pa predati sve na gomilu. naravno i tada moze da se desi da nekoga odbiju, ali i tada - ne bih bio previse nesrecan, znao bih da smo uradili sve sto je bilo u nasoj moci.
predlazem da se prica o odlasku u italiju na 100-godisnjicu malo suspenduje, bar do dana kada ce biti objavljena zvanicna informacija, odnosno dok ne pocne o tome da se ozbiljno prica i u Italiji...
ZIVELA ALFA

*nadamo se novim pasosima i inicijativi italijanskih politicara da se ubrza resavanje viza za gradjane Srbije. ovo je definitivno dogadjaj zbog koga treba odmah po objavljivanju zvanicnog programa - uspostaviti kontakte, dobiti poziv, isplanirati sve do najsitnijeg detalja, pa predati sve na gomilu. naravno i tada moze da se desi da nekoga odbiju, ali i tada - ne bih bio previse nesrecan, znao bih da smo uradili sve sto je bilo u nasoj moci.
predlazem da se prica o odlasku u italiju na 100-godisnjicu malo suspenduje, bar do dana kada ce biti objavljena zvanicna informacija, odnosno dok ne pocne o tome da se ozbiljno prica i u Italiji...
ZIVELA ALFA

- milosh024
Napravite Madjarsku shengen vizu krajem 2009 na godinu dana, kosta isto kao i shengen za druge zemlje samo sto pruza mogucnost multi ulazaka za onoliko dana koliko platite u osiguravajucem drustvu (ovo pod uslovom da se nista ne promeni u nasoj zemlji i okruzenju do tada)...i naravno slobodni ste da putujete u sve zemlje shengena......elem skoro od nikog nisam cuo da ima "cistu savest", redovno zaposlenje i primanja da su ga odbili za vizu........ako nekom budu trebale bilo kakve info iz konzulata javite se 
inace ideja je super i gledacu da budem jedan od clanova kolone ili posade

inace ideja je super i gledacu da budem jedan od clanova kolone ili posade

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Drugari, ajde malo da se uozbiljimo po ovom pitanju pošto mislim da je inicijativa super i kamo sreće da se organizujemo da recimo jednom godišnje napravimo neku produženu weekend varijantu sa posetom nekim interesantnim mestima vezanim za Alfe i slične poslastice.
Konkretno povodom dosadašnjeg razvoja teme, mislim da treba da razdvojimo putovanje na jubilej Alfe od Kružne ture po Alfinom zavičaju.
Kružna tura po Alfinom zavičaju (neka ovo bude radni naslov)
Mislim da bi to trebalo da bude putovanje busom u trajanju od cca 5 dana sa obilascima mesta od značaja za našu grupu (klub), i uz adekvatne najave poseta duž našeg itinerera
Itinerer bi mogao da izgleda nalik sledećem:
1. Dan (npr. Sreda)
Okupljanje i polazak Busom u jutarnjim satima, celodnevno putovanje ka Milanu uz pauze (npr Venecija). Dolazak u Milano u Večernjim časovima, smeštaj....
2.Dan (npr Četvrtak)
Doručak... Poseta muzeju Alfa Romeo u prepodnevnim časovima (Posete su besplatne, ali Alfa Romeo moli posetioce da najave grupne posete, ako sam dobro razumeo radi obezbeđivanja stručnog vođstva kroz muzej), slobodno vreme
3.Dan (npr Petak)
Doručak... Prepodne... poseta Maranelu i galeriji Ferrari, Poseta Lamborghinijevom muzeju i možda nekoj vinariji u okolini, eventualno Bologna.
4. Dan (Subota)
Poseta Muzeju Automobila u Torinu, slobodno vreme, smeštaj u blizini Torina (Zeka nek smisli neko super mesto) ili odlazak na stazu u Monzi ako ima neki interesantan sadržaj tog vikenda
5. Dan (Nedelja)
Povratak u BGD uz usputne posete nekim interesantnim mestima ( npr Verona ili nešto drugo)
Ali detaljnije to verovatno može da napravi Zeka sa nekom približnom cenom, na bazi min 30 prijavljenih, a da se studijsko putovanje recimo desi početkom Oktobra 2009. god (pošto mislim da je sad kasno da skupljamo pare za Maj 2009.) Pa da vidimo koliko bi nas se skupilo.
Proslava Jubileja 1 Vek, Vek Alfa Romea.
Pošto odlazak na ovakvu manifestaciju doživljavam kao vrstu hodočašća verujem da bi jedini pravi način bio sopstvenim Voznim parkom.
Koliko sam shvatio, još uvek se ne raspolaže sa nekim konkretnim podacima o centralnoj manifestaciji i eventualnom okupljanju povodom jubileja, predlažem da se napravi posebna lepljiva tema u kojoj će se sakupljati sve informacije do kojih dođemo, a vezane su za takva dešavanja.
Konkretno povodom dosadašnjeg razvoja teme, mislim da treba da razdvojimo putovanje na jubilej Alfe od Kružne ture po Alfinom zavičaju.
Kružna tura po Alfinom zavičaju (neka ovo bude radni naslov)
Mislim da bi to trebalo da bude putovanje busom u trajanju od cca 5 dana sa obilascima mesta od značaja za našu grupu (klub), i uz adekvatne najave poseta duž našeg itinerera
Itinerer bi mogao da izgleda nalik sledećem:
1. Dan (npr. Sreda)
Okupljanje i polazak Busom u jutarnjim satima, celodnevno putovanje ka Milanu uz pauze (npr Venecija). Dolazak u Milano u Večernjim časovima, smeštaj....
2.Dan (npr Četvrtak)
Doručak... Poseta muzeju Alfa Romeo u prepodnevnim časovima (Posete su besplatne, ali Alfa Romeo moli posetioce da najave grupne posete, ako sam dobro razumeo radi obezbeđivanja stručnog vođstva kroz muzej), slobodno vreme
3.Dan (npr Petak)
Doručak... Prepodne... poseta Maranelu i galeriji Ferrari, Poseta Lamborghinijevom muzeju i možda nekoj vinariji u okolini, eventualno Bologna.
4. Dan (Subota)
Poseta Muzeju Automobila u Torinu, slobodno vreme, smeštaj u blizini Torina (Zeka nek smisli neko super mesto) ili odlazak na stazu u Monzi ako ima neki interesantan sadržaj tog vikenda
5. Dan (Nedelja)
Povratak u BGD uz usputne posete nekim interesantnim mestima ( npr Verona ili nešto drugo)
Ali detaljnije to verovatno može da napravi Zeka sa nekom približnom cenom, na bazi min 30 prijavljenih, a da se studijsko putovanje recimo desi početkom Oktobra 2009. god (pošto mislim da je sad kasno da skupljamo pare za Maj 2009.) Pa da vidimo koliko bi nas se skupilo.
Proslava Jubileja 1 Vek, Vek Alfa Romea.
Pošto odlazak na ovakvu manifestaciju doživljavam kao vrstu hodočašća verujem da bi jedini pravi način bio sopstvenim Voznim parkom.
Koliko sam shvatio, još uvek se ne raspolaže sa nekim konkretnim podacima o centralnoj manifestaciji i eventualnom okupljanju povodom jubileja, predlažem da se napravi posebna lepljiva tema u kojoj će se sakupljati sve informacije do kojih dođemo, a vezane su za takva dešavanja.
AndRix
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”