E baš tako.nidza napisao:Ma nije mala razlika ljudi, pobogu. Šta je malo kad je razlika u kočenju na kiši reda veličine 10 metara, ako ne i duže?
Te gume se više i ne testiraju jer se ne kvalifikuju za kompletan test uopšte, i to ne od ove godine, nego poslednjih desetak. Ima više nego dovoljno članaka, testova, egzaktne sadržine. Šteta što ljudima net ne služi u edukativne svrhe, malo da se informišu pre kupovine, nego se ovde drvi u prazno.
Ko je kupio kupio, neka se vozi, ali ko nije ja lobiram da još jednom porazmisli, jer nije sam na putu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Prezimenjače, sve si krivo shvatio.tadicd napisao:@BobanR: kolega, ne znam koliko si pratio, ali ovde nema ni "o" od okvirnog već ceo dan, samo prepucavanje ko ima para a ko je sirotinja![]()
praktično, diskusija je na ovako nekom nivou:
samo mi je želja bila da ulepšam veče narodu jednom slikom guzice iz oglasa, nismo valjda **** ovde da se palimo na audije
*MOD EDIT
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Altenzo/alonso14 napisao:Sta znamo o Altenzo-u?
Skoro da je tako,maxy napisao:E baš tako.nidza napisao:Ma nije mala razlika ljudi, pobogu. Šta je malo kad je razlika u kočenju na kiši reda veličine 10 metara, ako ne i duže?
Te gume se više i ne testiraju jer se ne kvalifikuju za kompletan test uopšte, i to ne od ove godine, nego poslednjih desetak. Ima više nego dovoljno članaka, testova, egzaktne sadržine. Šteta što ljudima net ne služi u edukativne svrhe, malo da se informišu pre kupovine, nego se ovde drvi u prazno.
Ko je kupio kupio, neka se vozi, ali ko nije ja lobiram da još jednom porazmisli, jer nije sam na putu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Možete biti najbolji vozač, ali ako vam neko izleti, a vi ne možete da zakočite i zaustavite automobil na vreme i 1 metar može biti koban. A ako znate da niste preduzeli sve onda to može biti jako loše za vas.
Smatram da je automobil velika odgovornost i da zahteva proaktivan, a ne pasivan pristup. U tome i jeste razlika između vozača i "vozača".
Sve ovo što vam pišem je deo šire slike i moja profesionalna deformacija.
Vozis zimskog Tigra i leti ili sam pogresno shvatio?Zvrle napisao:Ja stvarno ne znam da li se ovde govori o jednoj te istoj Tigar Winteri ili Winter1 kako se već zove. Ja na mojoj 156 te gume vozim na pogonskim točkovima od zime 2013. god, a zimi kao i leti svakodnevno koristim auto i vozim po svim mogućim i nemogućim uslovima i nikada nisam imao bilo kakav problem. .
Ne, nisam se baš najbolje izrazio, hteo sam da kažem da auto koristim svakodnevno i zimi i leti, a zimske gume koristim samo u zimskoj sezoni.G0XY napisao: Vozis zimskog Tigra i leti ili sam pogresno shvatio?