https://www.vipleague.me/sports/formula ... apse482760
Ja inace ovaj gledam:
http://www.vipleague.me/motorsports/955 ... nline.html
Uglavnom svi F1 streamovi rade na manje fps-a, dal zato sto su prebrze formule ili šta

a fetel je do jaja a???? to sto je fetel uradio je 5x gore i pederskije nego luis nego svi vi volite luisa prvo da napadnete kad napravi neki potez a svim drugim vozacima se gleda kroz prste.bums85 napisao: Cigan44 pokazao ko je i sta je
druze to je F1 namestanja u korist nekih timova su bila uvek, to je jedan cirkus sa mnogo love, seti se samo koliko puta RB nije bio kaznjen u onim danima kad je dominirao vise nego merc, takodje koliko pute taj isti Fetel u tom ferariju nije dobio kaznu za neke poteze (primer Spa ove godine, prva krivina i izbacivanje kimija), koliko puta se Sumaheru u tom istom ferariju gledalo kroz prste itd, itd. tako da mene ne cudi sto nije Botas kaznjen (izmedju ostalog i sam sebe je kaznio pa su zbog toga vrv i progledali kroz prste a to sto se izvukao na kraju jbg je splet okolnosti to niko nije mogao da predvidi).bums85 napisao:Niko ovde ne tvrdi da fetel nije zasluzio kaznu, ali i ju je i hamilton zasluzio, ali ko zna po koji put vec mercedes prolazi bez kazne. Da je izbacio hamiltona iz trke onim potezom, verovatno bi bio diskvalifikovan. Sto se tice razdaljine, I preko radia su rekli hamiltonu da pazi na razdaljinu od SC-a. Posle svega hamilton trazi da botas odustane od borbe za drugo mesto da bi usporio fetela
Ja sam komentarisao tvoj post koji je bio kratki komentar cele trke, a koji, po mom mišljnju, ovaj put nije bio objektivan.OMP napisao:Starce,
ne videh da je neko od vas prokomentarisao fetelov potez, bums napisao da je ciga pokazao ko je i sta je, edin i ti pomenuste samo da je luisov potez bio prljav i podmukao, kako iz svega toga da shvatim da ne napadate samo Luisa ?
kakve veze ima ko je prvi poceo, kaznjava se vise valjda onaj koji je napravio tezi incident, kao i u realnom zivotu, ne moze da bude osudjen isto onaj ko zapocne tucu i onaj ko npr. ubije nekog u toj tuci ali nebitno da se ne bavimo time vise jer nikud ne vodi.edin napisao:Cuj, ne branim ni jednog ni drugog, samo je Luis definitivno prvi poceo, i po tome he definitivno zasluzio bar po meni da izvuce deblji kraj.
Druga stvar, je sto mi je mnogo simpaticno kada se Hamiltonovci loze, bilo ga ga brane od gluposti, bilo da opravdavaju lose rezultate, bilo da slave njegove uspehe