Alonso "odlichan" peti, Massa josh bolji - sedmi... Hulkenberg pol??????????????

SEKUND brzi od Vettela
  SEKUND brzi od Vettela  

SEKUND brzi od Vettela
  SEKUND brzi od Vettela  

Hulkenberg..alal vera decace!! Zakuvava se...Alonso ce tesko da obidje Luisa..a po meni i ne zasluzuje! Vozac koji izjavljuje da zeli da Masa pobedi..a on da bude izmedju 3-5 mesta...
  Hulkenberg..alal vera decace!! Zakuvava se...Alonso ce tesko da obidje Luisa..a po meni i ne zasluzuje! Vozac koji izjavljuje da zeli da Masa pobedi..a on da bude izmedju 3-5 mesta...  
   ..necu ni da komentarisem!
 ..necu ni da komentarisem!

al sva sreca dobar ovaj stream sto imam
 al sva sreca dobar ovaj stream sto imam 
 A stream sam nashao tek na pola Q3... Skinuo sam jutros torrent... Jbte stvarno ne kapiram gde ovaj mali nadje chitav sekund??? Ako je sve regularno, kapa dole...
 A stream sam nashao tek na pola Q3... Skinuo sam jutros torrent... Jbte stvarno ne kapiram gde ovaj mali nadje chitav sekund??? Ako je sve regularno, kapa dole...

cestitke Red Bull-u..i Newei-u..kada vec pricamo o timovima..i ove godine je pobedio najbolji..kao i prosle!!!
 cestitke Red Bull-u..i Newei-u..kada vec pricamo o timovima..i ove godine je pobedio najbolji..kao i prosle!!! ..zar ne??!!
 ..zar ne??!!
 Iskreno se radujem poslednjoj trci ove "blesave" sezone,  obecava da ce biti zanimljiva
  Iskreno se radujem poslednjoj trci ove "blesave" sezone,  obecava da ce biti zanimljiva  
 Kad Massa treba da propusti Nanda,onda mu hebemo majku,6 godina robije i te fore,a kad treba Vettel da propusti Webbera onda nema nista lose u tome-nije to bas realno-zar ne?ZEPELINBG napisao:cestitke Red Bull-u..i Newei-u..kada vec pricamo o timovima..i ove godine je pobedio najbolji..kao i prosle!!!
Ko ce da doceka poslednju trku...Red Bull ima sve u svojim rukama..budu li 1-2..prosto je...ako Vetel bude ispred Webera..pustice ga...sta tu ima lose..zar ne??!!

,vidjecemo sta ce biti,u svakom slucaju odlicna sezona...
 ,vidjecemo sta ce biti,u svakom slucaju odlicna sezona...

no comment!!!!
  no comment!!!!
 ni luis ni alonso nisu moji favoriti ali bih voleo da neko od njih osvoji titulu
  ni luis ni alonso nisu moji favoriti ali bih voleo da neko od njih osvoji titulu