ima nade za ferari ali ako Ham od starta krene kako treba mislim da direktnog duela nece biti mozda jedino na taktiku, a sa druge strane pitanje je ko ce kakav tempo imati u trci kvali su jedno trka sasvim drugo
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Cini mi se da mozda nece biti nekih silnih preticanja u trkama, ali cini mi se na nas ocekuje interesantna sezona, jer mi se cini da se biti staze koje ce odgovarati odredjenim bolidima, za razliku od proslih godina gde je mecka bila apsolutno svuda dominantna...
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Očigledan napredak Ferarija bez obzira što se mnogi pozivaju na pogrešnu taktiku Mercedesa što po meni ne pije vodu. Odmah se videlo da Vetel može da drži priključak na oko sekund i koliko god je Hamilton pokušavao da se odvoji ipak nije uspeo. Pored toga je takvom vožnjom potrošio gume (po sopstvenom priznanju) tako da ako oba tima zadrže podjedank napredak u razvoju ova sezona će biti zanimljiva celim tokom. Što se obilaženja tiče treba sačekati neke malo podobnije staze i da se ekipe malo uigraju u trkačkim uslovima sa novim gumama. Hamilton jeste danas naglo zapeo ali mora se reći i ne protiv bilo koga. Voleo bih da sam u pravu i da bude više obilaženja i što više zamena guma kako bi cirkus bio cirkus
Nadam se da ce ferari moci da drzi isti tempo i na brzim stazama. Kada je Ricardo odustao pomislih sada ce safety car i ode sva prednost, ali dobro je ispalo na kraju.
za sad je jos rano komentarisati, prve trke se ionako bacaju u vodu sto se kaze jer cesto budu nerealni prikaz nastavka sezone, cinjenica je da ferari ima tempo da prati mercedes ali videcemo dokle i koliko, najbolje bi bilo kad bi cele sezone parirali ali....???
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Vredelo je krmeljanja u ranu zoru. Slazem se da je prerano za neko preciznije predvidjanje, ali posle skoro dve godine bleje (Singapore 2015), napokon pobeda za Scuderiu... Nema tu mnogo filozofije... Apsolutna dominacija je fakat gotova... I vreme je bilo... Ferrari moze da parira Mercedesu, cak i u quali, to je vidno i to je ono sto raduje... Ako Mercedes ne izmisli iznenada rupu na saksiji, imacemo pravo nadmetanje izmedju dav time, a ako se RB razbudi, mozda i tri... To bi bilo zaista lepo za gledati....
FORZA FERRARI!
If everything seems under control, you're just not going fast enough.