Potrudio si se da iskopaš sve situacije koje po tebi dokazuju Lewisovu nekorektnost, insinuirao si da se namerno zakucao u konkurenta, a ja ti kažem da iz neke druge perspektive Lewisovi navijači mogu da tvrde da ništa od toga što si izneo nije tako, kao i da pronađu pregršt situacija gde (po njima) neki drugi vozači nisu ispali korektni, pravili su gluposti i/ili kukali preko radio veze.Zillgian napisao:Kad sam rekao da je nekorektan, mislio sam na ono Luisovo zakucavanje u Kimija dok su čekali na zeleno svjetlo na izlasku iz boksa (F1 profi vozač, pa ne vidi 2 bolida koji čekaju zeleno svjetlo, a pri tome se dotični zakuca baš u onog koji mu je inače direktni konkurent). Zakucao se on i u Masu, i u Maldonada i ne znam više u koga sve ne...
Pa onda ono kukanje na Kimijevo zatvaranje Hamiltona u krivini (mislim da je bilo na SPA), a da je Luis malo prije toga na još gori i opasniji način zatvorio 2 druga vozača.
alfanatic napisao:Potrudio si se da iskopaš sve situacije koje po tebi dokazuju Lewisovu nekorektnost
alfanatic napisao:insinuirao si da se namerno zakucao u konkurenta
alfanatic napisao:Kada sam rekao da je Lewis u najvećoj meri "čist" mislio sam da je sportista i korektan u svojim nastupima, kao i da ne izaziva namerno incidente. To je moje čvrsto mišljenje.
Zillgian napisao:alfanatic napisao:insinuirao si da se namerno zakucao u konkurenta
Jesam.
OMP napisao:pa dobro ni meni f1 nije zanimljiva odavno ali mislim da cu dok sam ziv gledati f1 ma sta se desavalo iz nekog ni sebi znanog razloga, jbg neka tradicija me vuce sta znam