Labava pedala kvacila
- Djo83
- Garaža: Alfa 159 SW 1.9 jtdm
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Nov set kvačila, novi cilindri kvačila, novo ulje...
Donji je procureo pre zamene seta pa je ujedno i on menjan, gornji je menjan posle 200km od zamene seta i donjeg sa logikom da uvlači vazduh jer nema šta drugo da bude razlog labave pedale pri vrhu.
Donji je procureo pre zamene seta pa je ujedno i on menjan, gornji je menjan posle 200km od zamene seta i donjeg sa logikom da uvlači vazduh jer nema šta drugo da bude razlog labave pedale pri vrhu.
If it ain't broke, don't fix it.
- Djo83
- Garaža: Alfa 159 SW 1.9 jtdm
to mi je i palo na pamet da imas problem sa vazduhom, ako ti ponasanje menjaca zavisi od toga onda nije opruga/seger opcija jer oni ne uticu na funkcionalnost kvacila... nek ti majstor pregleda sva creva...
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
Da ne ostane bez odgovora, ovog puta je uvlačio vazduh na nekom delu koji služi da ne podrhtava pedala kvačila. Kao neki regulator nešto, ispod ABS centrale se nalazi kako mi reče moj klavir majstor. Kada je menjao set kvačila nije tu nešto dobro vratio, sada je sve OK. Hvala svima u svakom slučaju.
If it ain't broke, don't fix it.
- tasicss
- Garaža: AR 156 1.9 JTD
Da ne otvaram novu temu, koji je orginalni proizvodjac cilindara kvacila (alfa 156 restajling) gledao sam na netu ali ima barem 10 razlicitih pa sam mislio da uzmem orginalnog proizvodjaca.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen.