sent from maj el dži digitron juzing tapatok
Zamena sijalice na 147-ici
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Stvarno je muka na 156 ali da vidite šta je nemoguca misija zameniti sijaliu u levom faru na 156 selespeed jer je tamo još malo svačega spakovano ispred fara.Za tu zamenu sam morao moju cerkicu obučiti jer je jedino njena ruka tamo ulazila 
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ja i posle tri godine i dalje cimam drugara da mi menja oboreno za levi far.
Sve se namucim gledajuci ga kakve akrobacije izvidi
Sve se namucim gledajuci ga kakve akrobacije izvidi
- pogano_celjade
- Garaža: ex Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v
Alfa Romeo 156sw 1.9 JTD 8v - Lokacija: Pecinci
Neka admini stave u prvi post teme uputstvo za skidanje branika i farova. 
`Leb je navika, rakija dušu drži.
- Nerevar
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Jel neko menjao pozicionu sijalicu pozadi s desne strane? U pitanju je P21/5W.
Probao sam da izvucem plasticnu kutiju pa da zamenim sijalicu al mi nikako ne ide... Ili mora da se skida zadnji far?

Probao sam da izvucem plasticnu kutiju pa da zamenim sijalicu al mi nikako ne ide... Ili mora da se skida zadnji far?

- Mikele
- Drug Član

- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Mora skidanje štopaljke,dosta je jednostavno.Odvij prvo ova 3 šrafa,pa kada izvadiš štop napolje,videćeš zvezdasti šraf koji drži nosač sijalica i to ti je to 
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- dulemcse
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS 105HP
Najlaksi nacin da skines ove tri matice je da uzmes onaj dugacak T kljuc i posao gotov za 5 sekundi.
Ko nema para za Ferrari - kupi Alfu!
- Nerevar
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
- wikiliks
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6
da ne poveruješ, ali jedini problem na mojoj alfi je bio baš sijalica.....i pored toga đto imam tanke prste i radila sam to na još nekoliko automobila, od ove operacije sam odustala i posao je završio električar....za 800 dinara sa njegovom sijalicom 
- vladag
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD 5v 2004, Fiat Punto 1.3 Mjt 3v 2004, Ex. Fiat Stilo 1.9 MJT, 2006, Ex. Citroen Picasso 2.0 HDI, 2003, Ex. Mitsubishi Galant 1.8 i.t.d.
E kolege, ko nije menjao sijalicu kratkog svetla na Fiat Stilu (onu kod akumulatora) taj nije iskusio sve čari zahebane zamene (a mene je to još snašlo na moru u Grčkoj, dan pred povratak kući). Posle sam mesec dana lečio ogrebotine po rukama.
One idiote od inženjera, koji su smislili ove genijalne vratolomije, stavio bi u radionicu bar 3 meseca, ali da samo menjaju sijalice, da vide kako je nama u toj muci.
Sa setom se setim Picassa i zamene sijalice koja traje čitavih 30 sekundi a i vremena od pre ovog ludog zakona o vožnji sa upaljenim svetlima, kada smo sijalice menjali jednom u pet godina.
One idiote od inženjera, koji su smislili ove genijalne vratolomije, stavio bi u radionicu bar 3 meseca, ali da samo menjaju sijalice, da vide kako je nama u toj muci.
Sa setom se setim Picassa i zamene sijalice koja traje čitavih 30 sekundi a i vremena od pre ovog ludog zakona o vožnji sa upaljenim svetlima, kada smo sijalice menjali jednom u pet godina.
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Sta bi da vozis Renoa pa da moras ceo far da skidas zbog sijalice 

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”