Stvarno je muka na 156 ali da vidite šta je nemoguca misija zameniti sijaliu u levom faru na 156 selespeed jer je tamo još malo svačega spakovano ispred fara.Za tu zamenu sam morao moju cerkicu obučiti jer je jedino njena ruka tamo ulazila
Jel neko menjao pozicionu sijalicu pozadi s desne strane? U pitanju je P21/5W.
Probao sam da izvucem plasticnu kutiju pa da zamenim sijalicu al mi nikako ne ide... Ili mora da se skida zadnji far?
Mora skidanje štopaljke,dosta je jednostavno.Odvij prvo ova 3 šrafa,pa kada izvadiš štop napolje,videćeš zvezdasti šraf koji drži nosač sijalica i to ti je to
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
da ne poveruješ, ali jedini problem na mojoj alfi je bio baš sijalica.....i pored toga đto imam tanke prste i radila sam to na još nekoliko automobila, od ove operacije sam odustala i posao je završio električar....za 800 dinara sa njegovom sijalicom
E kolege, ko nije menjao sijalicu kratkog svetla na Fiat Stilu (onu kod akumulatora) taj nije iskusio sve čari zahebane zamene (a mene je to još snašlo na moru u Grčkoj, dan pred povratak kući). Posle sam mesec dana lečio ogrebotine po rukama.
One idiote od inženjera, koji su smislili ove genijalne vratolomije, stavio bi u radionicu bar 3 meseca, ali da samo menjaju sijalice, da vide kako je nama u toj muci.
Sa setom se setim Picassa i zamene sijalice koja traje čitavih 30 sekundi a i vremena od pre ovog ludog zakona o vožnji sa upaljenim svetlima, kada smo sijalice menjali jednom u pet godina.