Alfa GT - nekoliko pitanja
- Stromboli
- Garaža: Giulia 952 QV
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V - Lokacija: Novi Sad
Felne trazi po sajtovima nasim, hrvatskim, slovenackim... A i ne sumnjam da ce te neko od ovih koji prodaju, ako imaju neke, kontaktirati na pp. Imas i u sponzorima coveka koji prodaje delove, pitaj ga u njegovoj temi, Dragan Baric ili tako nesto se zove.
`...owning an Alfa is a portal...´ - dovoljno receno.
- dejanribic
- Garaža: Alfa Romeo GT, 2007, Blackline 2.0 JTS
- dejanribic
- Stromboli
- Garaža: Giulia 952 QV
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V - Lokacija: Novi Sad
Posto si iz Ns-a probaj i kod Bate, BataSportauspuff u Petrovaradinu. Jedini majstor koji me je odusevio, od dosta njih s kojima sam pricao.
`...owning an Alfa is a portal...´ - dovoljno receno.
- dejanribic
Hocu, sad gledam sajt Pirketov i bas me odusevljava ideja ovog Sound Control System-a, da biram je l' tih ili glasan zvuk, ima li to neko?Stromboli napisao:Posto si iz Ns-a probaj i kod Bate, BataSportauspuff u Petrovaradinu. Jedini majstor koji me je odusevio, od dosta njih s kojima sam pricao.
- OMP
- Garaža: GP TJet
taj sound control sam imao prilike uzivo da vidim i slusam u jednom porseu 997 turbo jos pre 5-6 godina, auto je bio radjen u nemackoj i imao taj sistem, fina stvar ako neces stalno da ti grmi auto i da dosadujes sugradjanima i komsijama 
razlika sa otvorenim i zatvorenima klapnama je bila prilicno velika, kad zatvoris cuje se ko svaki porse a kad otvoris grmi opako
razlika sa otvorenim i zatvorenima klapnama je bila prilicno velika, kad zatvoris cuje se ko svaki porse a kad otvoris grmi opako
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji