Tvoja Alfa je 2010. siva karavan, BG-xxx-xx?cetixx napisao:Evo, posle vise poseta raznim majstorima, uspeo sam da ga aktiviram, uz stručan rad majstora Ivana iz BG!

Tvoja Alfa je 2010. siva karavan, BG-xxx-xx?cetixx napisao:Evo, posle vise poseta raznim majstorima, uspeo sam da ga aktiviram, uz stručan rad majstora Ivana iz BG!
Hvala najlepse moracu da posetim opet dijagnosticara i da mu napomenem ovo.mladenke napisao:Ako je sve u redu sa tempomatom, oba senzora kocnice i kvacila rade, sve komande rade i dijagnostika ih registruje, onda mora da se upali lampica i kad stojis u mestu.
Postoji opcija na dijagnostici i zove se cruise control re-learn, a takodje i opcija aktiviranja lampice za tempomat. Kazi majstoru da procita prospekt od dijagnostike koju koristi.
Kod moje 147 templomat radi od 2 do 5 brzine besprekorno ali samo kada se krece auto(npr. 20km/h) kada stoji lampica neradi vec samo kada se krece auto i kada se aktivira temp.!mladenke napisao:Ako je sve u redu sa tempomatom, oba senzora kocnice i kvacila rade, sve komande rade i dijagnostika ih registruje, onda mora da se upali lampica i kad stojis u mestu.
Postoji opcija na dijagnostici i zove se cruise control re-learn, a takodje i opcija aktiviranja lampice za tempomat. Kazi majstoru da procita prospekt od dijagnostike koju koristi.