hvala unapred na odgovoru
hvala milorade, pogledacu sutra...milorad1987 napisao:Ja sam imao problem sa tempomatom zato sto su mi "majstoji" u jednom servisu da ih ne spominjem slomili senzor kvacila tj. plastikicu koja viri iz tog prekidaca preko kojeg tempomat dobija informaciju da li pipas papucicu kvacila ili ne, slicno kao onaj senzor za kocnicu. Srecom imamo Desu koji je to namestio i nakon toga sve radi![]()
Kao sto je rekao Crni, ubacis u petu ukljucis tempomat i pritisni + i zadrzi par sekundi, ukoliko krene da povecava brzinu radi![]()
Ukoliko ne, relativno je lako proveriti da nije do ovog senzora na primer, nadam se da sam bio od pomoci
hvala jos jednom komso probacu, kazi mi samo jel da drzim gas kad ga ukljucujem i kad drzim=pomeram + ili da pustim?Crni napisao:Sam ga podesis na koliko da bude aktivan, iskreno ja ga i ne koristim jer ne nam sta da radim onda sa nogama.
Probaj ga na onom pravcu izmedju plane i zabara recimo, u 4 ili 5, trebao bi da osetis ubrzanje i mozda mali cim pri drzanju +.
neznam druze jel je nekad radio, jel sa, je uzeo pre dve nedelje i lik mi je rekao da se nemoze paliti u nekim malim brzinama, a nisam znao da mora da se drzi plus, probacu uskoro...Bug napisao:sto uopste 5?
Ja sam ga palio i na 4, i prosto upalis ga okrenes + i pustis, i ako drzi tu brzinu onda radi.
Jos jedna stvar, jel je nekad radio?
I nek ti neko sa dijagnostikom proveri jel se pali lampica..