Pozdrav,
Imam jedan probem. Pre nekog vremena mi se pojavila greska "Right side light failure", koja me inace mnogo iritira.
Do danas sam mislio da je neka greska sa kompom, i da treba da idem kod majstora, i slucajno primetih da mi ne radi ona mala sijalica sa desne strane ( ne znam kako nisam to ranije primetio )
Elem, danas uzmem da je promenim i vidim da su zice ispale iz lezista. Inace zice su lepljenje trakom i uopste ne odgovaraju onom kucistu, ni sam ne znam kako se ono drzalo 6 meseci ( tad sam kupio ).. Skinuo sam cak i svetlo sa leve strane i skontao da je isto tako lepljeno, ali nisam otvarao to kuciste da ne bi zeznuo nesto.
Ubacim zice i svetlo proradi, ali i dalje dobijam gresku. Probao sam da obrcem zice ( posto ih ima 2 ), stezem, kukam i molim ali nije pomoglo.
Da li neko zna u cemu je problem, i zasto i dalje dobijam gresku? I dal ja to mogu sam da resim, jer ocigledno nesto pogresno radim.
Alfa 147 - Right Side Light Failure
- Djomla1989
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147jtd
- alfistaa
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd 115 + chip tunnig 140ks-150
Kakvu si sijalicu uzeo ? to je ona mala h6 ? ili si uzeo neku drugu ? tipa neku led sijalicu ,ako si uzeo tu led sijalicu onda gledaj da je can-busom
Pun gas Eva Ras
- Djomla1989
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147jtd
Iskreno nemam pojma koja je sijalica. Ja je nisam menjao, samo je od jenom prestala da radi / izgubila kontakt. Ja sam je namestio da radi, al i dalje imam gresku...
Koja uopste sijalica treba tu da ide? h6?
Koja uopste sijalica treba tu da ide? h6?
- alfistaa
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd 115 + chip tunnig 140ks-150
Ma mala ona h6 ,imas je svuda bukvalno...od 12v 6w
Pun gas Eva Ras