How to : mp3 u vašoj Alfi
- sz13shumi
- Garaža: Alfa Romeo 155 1.8 TWIN SPARK 16v SUPER CARCAT BLACK
Alfa Romeo 156 2.0 JTS 16v SW Selespeed - Lokacija: Jagodina
Pogledaj preko neta elektro club ili tako nesto nasi rade takve uredjaje dali su iz Novog Sada ili iz Subotice bas prevashodno im je uredjaj za ipod i oko 50-60 evra je kod njih i bas one funkcije ima sto ti trebaju ako nadjem link pusticu ti u pp.

- elmer davez
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Nista zato, hvala na odgovoru. Ima li negde u Bg-u? Trazim, al ne nalazim... Sad sam iskopala sa foruma, pretpostavljam da je to ovako nesto:
http://www.ebay.de/itm/iPod-iPhone-iPad ... 1e682bd076
U cemu je razlika od recimo xcar link? Kao sto rekoh, za mene su to sve spanska sela, u manjoj meri...
http://www.ebay.de/itm/iPod-iPhone-iPad ... 1e682bd076
U cemu je razlika od recimo xcar link? Kao sto rekoh, za mene su to sve spanska sela, u manjoj meri...
- sz13shumi
U principu nema razlika samo lepsa kutija elektronika u njima je ili ista ili slicna a nasi su isto to napravili ali po povoljnijoj ceni i imas garanciju od 2 god cini mi se, cini mi se da bas ovi i u Beogradu imaju radnju ili prodaju preko nekoga, zaboravio sam adresu ali su najpoznatiji za servisiranje radija, tv-a, radio stanica, kamera, auto tehnike i koje cega kod njih bi verovatno i ovo nasla, ako iskopam negde adresu saljem je. Ali mahom u radnjama auto tehnike bi trebali i to da imaju.

- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Postoje raznoliki adapteri za iPod, evo jednog nazovi fabričkog ali teško da ćeš nešto kvalitetno i jeftino naći kod nas na tržištu jer iPod nije nešto preterano popularan kod nas.
http://www.ebay.com/itm/Blaupunkt-iPod- ... 0596988746
http://www.ebay.com/itm/Blaupunkt-iPod- ... 0596988746
- sz13shumi
Mislio sam elektronika u modulu, je slicna ili ista a ovo ako bi imalo da se nadje i kod nas bilo bi odlicno, a ovaj nije nazovi fabricki nego je bas fabricki i verovatno ima sve funkcije samo preko tog dzeka nije potrebno dodatno napajanje kao kod svih ovih univerzalnih kod kojih samo zamenis dzek prema uredjaju i oni funkcionisu neki bolje neki gore, zato sam i napisao da postoje i kod nas sto ih prave ili sklapaju a vrlo je slican ovom blaupunkt-u stim sto ima i ulaze za karticu, usb i audio ulaz, na netu sam naleteo na njih ali ne mogu da im se setim adrese.

- elmer davez
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD
Citala sam neki clanak na temu uredjaja zarad integrisanja sa Ipodom i sl, moram priznati prilicno kompleksno...Za Blaupunkt mislim da nije kompatibilan sa Ipodom koji imam, nano 5a generacija, bar ono sto sam procitala pri pretrazi, nazalost.
Definitivno cu morati da potrazim neki servis koji se time bavi, i svu dalju muku prebacim na njih, brine me jedino da mi ne prodaju nesto pa posle krci, susti, ne radi i sl...zato sam se i registrovala, kontam da su vise glava pametnije od jedne
Svakako bi bila super opcija ako neki nasi prave nesto slicno sa opcijama i za karticu i USB, za slucaj da Ipod rikavela
Pokusacu da ih potrazim, hvala na savetima 
Definitivno cu morati da potrazim neki servis koji se time bavi, i svu dalju muku prebacim na njih, brine me jedino da mi ne prodaju nesto pa posle krci, susti, ne radi i sl...zato sam se i registrovala, kontam da su vise glava pametnije od jedne

Svakako bi bila super opcija ako neki nasi prave nesto slicno sa opcijama i za karticu i USB, za slucaj da Ipod rikavela

- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Ako te interesuje USB emulator domaće proizvodnje koji je provereno dobar i odlično funkcioniše u Alfi evo ti link:
http://www.microlink.rs/index.html
http://www.microlink.rs/index.html
- derg38
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 jtdm ,16v
Alfa Romeo 147 1.9 jtdm,16 v,Collezione,limited? - Lokacija: Zemun
- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Ima. Stisneš MIX dugme (mislim da je 5) nisam siguran da li radi na CD ali na CHARGER ili USB radi.
- kAcA
- Garaža: Alfa GT
- sz13shumi
Sad mene nesto drugo interesuje a u principu je vezano za ovo kako i dali mi treba neki dodatak kako da povezem telefon sa cd radiom posti imam phone na njemu i pokrene pretragu i samo ispise no conect

- Mikele
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 ex 1.6
147 FL 2.0 - Lokacija: Beograd
Da li postoji neki drugi način da se izvuče ICS (147-GT) ukoliko je oštećena žabica na jednoj od rupica?Naime,dešava se da na desnoj strani uopšte nema otpora kada se stavi tanji šrafciger,kao da nema ništa unutra,dok u levoj ima otpor,al ICS ni tada da mrdne.Reč je o ovom:

Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
- Mikele
- Drug Član
Kontam da je žabica oštećena u tolikoj meri da drži dobro,a da joj se ne može prići,a drži kao da je super lepkom namazano 

- Falcon037
- predsednik kluba
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
- Mikele
- Drug Član
Ponesi ti alat za sledeći skup,a ja ću da nadjem neku cepanicu
Valjda nisi toliki baxuz da nam opet traže lične karte

Valjda nisi toliki baxuz da nam opet traže lične karte

- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet
Kupite montirace za bicikl, taman posle imate kome da donirate. 

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- sz13shumi
A alat je bas jeftin za vadjenje cd-a nadji neku zicu od 3mm i gurni je do kraja prvo ces da osetis otpor zato zaobli ili zasilji sto vise zicu da mozes da proguras i odvojis ta pera-zabice za bravljenje su na onom limu sto je u tabli.

- Mikele
- Drug Član
Ma pokušano i sa alatom,žicom,ne vredi.Neko ko ga je prethodno skidao baš ga oštetio,vadio sam i kasetu da vidim mogu li da pridjem,al ništa.Ne znam samo dal postoji način neki da skinem poklopac ventilacije koji ide na vrhu instrument table pa da pokušam nešto.
- sz13shumi
to ti onda jedino i preostaje on ima dva imbusa prema soferci su u 1 ili 2 prorez a i imas 3 zabice sa strane i od napred kad sedis 3 ukupno i ako imas tanke ruke onda si na konju

- Mikele
- Drug Član
Tanke ruke nemam nikako,al znam ko ima
Samo je pitanje dal odatle može da se pridje,da nije skroz zatvoren sistem ventilacije.

Samo je pitanje dal odatle može da se pridje,da nije skroz zatvoren sistem ventilacije.
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Pa bilo bi bezveze da nije zatvoren, onda bi ti duvao vazduh i na ICS. Kada je hladjenje u pitanju bilo bi OK ali kada se ukljuci grejanje 

- Mikele
- Drug Član
Ne,nisi me razumeo.Mislio sam da cev ventilacije ne ide celom površinom veličine kućišta ventilacije,već samo manji deo koji ulazi u otvor za ventilaciju,a da je ostavljeno malo mesta da se dodje do ics-a.Sutra ide otvaranje pa ću videti šta i kako 

- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Da, to onda ima logike. Samo opet trebaju tanke ruke i neko ogledalo ili sta vec da se vidi sta se radi. Ne znam moze li se zavuci glava od soferke. 
Cekamo izvestaj

Cekamo izvestaj

- Mikele
- Drug Član
Glava sigurno ne može,a ogledalce je već spremno